Лидл 163 - Майска... на зелено

• 104 502
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 1 515
Skk, ей това с пуричките трябва да те плаши, а не лидлската козметика. 😂 Всичко опира до състава, а не до това къде се продава. В аптеките има големи боклуци, които алергизират тежко. И съвсем не е задължително да са по 2 лв., някои от тях са по 200. Лично изпробвано. ✌

# 1 516
  • Sofia
А може ли линковете - в скрит текст / така всеки,който има интерес, ще се възползва /. Моля!
Ами нали има преглед преди да публикуваш, пробвай. Simple Smile

Skk, ей това с пуричките трябва да те плаши, а не лидлската козметика... Всичко опира до състава, а не до това къде се продава.
+1

На странности в печивата от пекарната не сме поадали, но откакто изчезнаха (е, после се появиха де) кроасаните с масло (каквито купувахме) отвикнахме, ... и с кексчетата така - много сладки взеха да ни идват и особено като се стопли времето не ни се прияждат...  От време на време взимам от малката багетата със семена и пърленките, както и едни хлебчета, селски или нещо такова беше... друго не купуваме от там.

Последна редакция: вт, 31 май 2022, 08:59 от Morena

# 1 517
  • Велико Търново
Соул-че Simple Smile, аз съм си кльощаво прасе по отношение на храненето Sad
Мога да ям веднъж на 3 дни, но да прегреша с нещо в брутално количество. Хранителните ми наВици са толкова зле, че вече ме е срам да ги обсъждам дори с познати и приятели.
Много обичам да прилапвам храна тип "боклук" - пуричка, бонбон, бисквитка... Понякога от прилапване се занасям и просто "изравнявам" кутийката на нещото. А и като са останали 5 в кутията, какво да ги пазя... Това е моето лошо хранене, изобщо не е за пример!
Тази седмица пурички, миналата солен карамел бонбони, следващата някои бисквитки и така ще си вземам по нещо за прегрешаване....
Колкото до козметиката, изобщо не казвам, че всичко скъпо е хубаво, напротив! Мисълта ми е, че нещо което е с лечебна цел/дермо/бяло не вземам от хранителните магазини! От едно време, когато бях с акне и тийн кожа ме свикна така сестра ми.... И така си ми остана в главата.
В този ред на мисли, ползвам и много евтини неща за клепане/почистване на лицето, но всичко е на неизвестни марки в прости шишенца и купено заради чист (поне така обявен) състав.

# 1 518
Това имам предвид, "да не е от Лидл" е предубеждение. Има много хубава козметика там, не само за лице. Някои така казват и за храната - "да не е от Лидл". Обаче в Лидл има не само пурички, има и хубави храни. 😜 Иначе на който както му харесва, не се бъркам какво да си избира, коментирам стоките в Лидл.

# 1 519
Какви бяха отзивите за Сметановата торта с череши от алпийската седмица? Не намерих нищо по въпроса.

# 1 520
  • Велико Търново
На тема глутамат и храна с нулева здравна стойност Simple Smile, моля за мнение за сосове те от офертите? Този  ббк хубав ли е? Също сиен баровете от 55ст, стават ли за нещо? Майка ми иска да й купя, но аз не съм ползвала такива в нас и да не се окаже че не стават за нищо и отново да ми каже "този твоя загубения лидл" Simple Smile

# 1 521
SKK, кои са тези барове Сиен?🙂 Сиен са козметични продукти...🤔

# 1 522
  • Велико Търново
SKK, кои са тези барове Сиен?🙂 Сиен са козметични продукти...🤔
Да, да и стои до белината Simple Smile
Барове, имам предвид, сапуни барчета, твърди и.... хлъзгави, когато са Мокри Simple Smile

# 1 523
  • Sofia
Соул-че Simple Smile, аз съм си кльощаво прасе по отношение на храненето Sad
Мога да ям веднъж на 3 дни, но да прегреша с нещо в брутално количество. Хранителните ми наВици са толкова зле, че вече ме е срам да ги обсъждам дори с познати и приятели.
Много обичам да прилапвам храна тип "боклук" - пуричка, бонбон, бисквитка... Понякога от прилапване се занасям и просто "изравнявам" кутийката на нещото. А и като са останали 5 в кутията, какво да ги пазя... Това е моето лошо хранене, изобщо не е за пример!
Тази седмица пурички, миналата солен карамел бонбони, следващата някои бисквитки и така ще си вземам по нещо за прегрешаване....
Ск, и аз така... цял живот си карах на едни кг, избщо не мърдах и всчичко си ядях, от дете си бях кльоща. Но да ти кажа метаболизмът не е едно и също на всяка възраст. Simple Smile   В някой момент ще ти се наложи (много вероятно) да внимаваш, а колкото по рано си промениш навиците към по-добро е добро, нали. Simple Smile
Това говоря на малката ми щерка, но нея съм я подхванала още откакто беше  в корема ми (2007г.)... вече имаше много информация (много мантри от време оно ги опровергаха) и рекох, и отсекох, и махнахме джънка от менюто ни цялото семейство.
Иначе и аз само споделям мнението си (може на някой да е полезно като информация), не убеждавам. Simple Smile

# 1 524
SKK, не бях чувала някой да нарича така сапуните 😃 Купували сме, не помня да са били лоши. Но основно предпочитаме течните сапуни...
Морена, съгласна съм с теб.
Скрит текст:
Вече за кой какво е джънк също си има нюанси...Примерно, едно време ни рекламираха маргарините като полезни.🙄
Държа да кажа "Нали ви казах?"! Вчера отидох само за бри...и както казах още при излизането на ел. брошурата, нямаше изобщо бри!🙄 И освен това, една педя място е било отделено за това бри, как няма да свърши...
Взех за утеха едни интересни щипки за пране с -30%, отдавна ги дебнех. Май Феникс имаше такива- с кукички и дупки за закачване на нещо допълнително/закачалки.

# 1 525
То пък щото кльощавината има много общо със здравето...

По питането за сметановата торта с череши - явно ми е харесала, защото точно заради нея лежах в болница с въглехидратно натравяне, злоупотребих жестоко.

Сапуните Сиен са евтината алтернатива на Дав, на мен ми харесват и бих взела пак, ако не бях минала на безконтактни диспенсъри.

# 1 526
  • Буркина Фасо
То пък щото кльощавината има много общо със здравето...
нали !!!
човек трябва да си тежи на мястото Smiley

# 1 527
  • София

Сапуните Сиен са евтината алтернатива на Дав, на мен ми харесват и бих взела пак, ако не бях минала на безконтактни диспенсъри.
Тези са други, soul. Крем сапуните наподобяващи Дав липсват от месеци.

# 1 528
😵 Така ли?! Ей сега ще погледна брошурата, мислех, че те са намалени.

# 1 529
  • Sofia
Вчера отидох само за бри...и както казах още при излизането на ел. брошурата, нямаше изобщо бри!🙄 И освен това, една педя място е било отделено за това бри, как няма да свърши...
То мястото си му е толкова обичайно. иначе още като гледах брошурата миналия четвъртък си помислих, че след промоцията или ще изчезне като Пикильото, или ще му вдигнат цената, която е една от малкото, които не мърдат.

Общи условия

Активация на акаунт