Лидл 163 - Майска... на зелено

• 104 198
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 1 560
Ужас. Нека си ги държат да си мътят пилета. И като си помисля, че взимах следвеликденски по 13 ст. бройката, но не от Лидл, а
Скрит текст:
от Била
.

# 1 561
  • Sofia
Не е толкова зле... и по 40и... стотинки бройката ги има.

# 1 562
А бе то и по левче яйцето има, ама нали гледаме за изгодни оферти.

# 1 563
  • In transit
Днес взех две кори намалени яйца Хоризонт на 2.70лв за 10 броя.
Имаше намален кейл на 3.19лв.

# 1 564
  • Велико Търново
Какви са яйцата хоризонт?

# 1 565
Вече прекаляват...🙄 Ще увелича оборота на друга верига, по 10 лв няма да ги купувам! Мисля, че изкуствено създават "яйчен дефицит". Със салатата валериана не им се получи...🤪

Последна редакция: вт, 31 май 2022, 21:45 от dolce miele

# 1 566
  • Буркина Фасо
Ужас. Нека си ги държат да си мътят пилета. И като си помисля, че взимах следвеликденски по 13 ст. бройката, но не от Лидл, а
Скрит текст:
от Била
.
да не мислиш, че сегашните са по-различни от великденските ? Smiley
вземи едно яйце в ръка и ще усетиш тежината му в единия край.
ако имаш възможност някога вземи домашно яйце на 1 седмица. равномерна е тежестта.

# 1 567
Каква е истерията пък с яйцата сега? Днес минах през Л, не гледах цени, но ми направи впечатление че стелажът с яйцата беше полупразен Thinking Взех си ягодки-малинки и бутилче алкохол за коктейлче, нали съм скръндза и гледах да мина тънко, обаче после минах и през "нормалния" супер и що да видя, маркова бутилка от същия алкохол на оферта с лидълска цена, ще се изям направо. Другия път ще ги минавам суперите в обратен ред Satisfied

Между другото във фризерите имаше още останки от белгийско-холандската седмица, а преди колко време беше тя, това трябва да е най-непопулярната седмица досега Open Mouth

# 1 568
  • In transit
Какви са яйцата хоризонт?
Тези, но бяха с червен етикет, не на промоция. Да не се обърка някой. Даже сега чак видях, че били от свободни кокошки. Нали не се научих да си нося очилата в магазина, къде видя, къде не. Grinning Бяха при намалените, хареса ми цената и ги грабнах.

# 1 569
Морена, можеха да отделят още малко място за промоционалното бри при другите седмични промоционални продукти...😉 Друг път са го правили...

# 1 570
Яйцата Хоризонт 10 бр сега са в К. за 2.45 лв.

# 1 571
  • Велико Търново
Пак са си яйца нали, обикновени? Реших че са някакви специални, а доколкото виждам само марката им е хоризонт. Прощавайте, за невежеството, но в Лидл яйца освен РС и Био яйца не бях забелязала.

# 1 572
  • Somewhere far away
От днешния пазар съм доволна - намалена бира, бри и  брускети + още няколко дребни неща за домакинството.

# 1 573
Пълно разочарование...

# 1 574
Много ли са зле? Аз съм купувала от замразените по 12 броя и ги харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт