Лидл 163 - Майска... на зелено

• 104 433
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 1 620
Тези, които имате лента, имате ли играта с покупка за 30 лв за гриловете и ваучерите?

# 1 621
Направо ме надъхват да отида да си купя една газирана вода без да имам лента- поне няма да ми се налага да харча 80-100 лв за нея!😄

Последна редакция: чт, 02 юни 2022, 00:10 от dolce miele

# 1 622
Аз имам и двете. Плюс скреч карта, от която за пореден път не печеля нищо, освен усмивки. Което все пак е нещо. 😃

# 1 623
  • Велико Търново
Подхода е според оборота миналия месец. С тези карти лесно се прави статистика кой, колко и за какво харчи. Някой сейлс мениджър е седнал и измъдрил, че който е стигнал Х сума и надвиши с 10-20% м. Май, М. Юни ще му сложат х+30% таргет. Няма лошо, но наградите са жалки и дори обидни!
Газирана вода и сладолед... Т. Е стимул в размер под 1%, при похарчени 100 лв. Не че 100 лева са някакви пари, последните 2 месеца, но са си средства разходени във веригата.
Отношението е другата страна на нещата, като не мисля че клиентите имат значителен принос. Вярно е, че много се шикалкавеше с връщането и 90те дни, но тази част си е била заложена в цените при ценообразуването. Т. Е. Купувача има право на връщане и задължение да плати сумата за стоката. Сега, купувача има право на връщане, при условията на субективната преценка на мениджъра на смяна, и в съкратен срок. Отлива на клиенти е очакван! И нашата улична кучка

Скрит текст:
която обичам безумно много, понеже веднъж ми спаси детето от кола
Скрит текст:
ако й давам хляб, вместо месо и гранули ще изневерява и ходи при съседите.

# 1 624
Новата брошура
И аз съм без лента(отново)😢,но и наградите не са много впечатляващи (отново).Този път и майка ми няма лента😄✌

Последна редакция: чт, 02 юни 2022, 00:26 от lenak

# 1 625
Предния път поне един айрян взех.😃
Дори и с голямо въображение...не мога да измисля какво да купя от брошурата!😆
Искам да попитам дали и при вас изчезнаха кроасаните от лидълската марка? Имаше много приятни със сладко от череша (?), с шоколад, както и едни с по-голям грамаж с шоколад. През опаковката се усещаше, че са мекички. Тъкмо ми поръчаха да взема и изчезнаха...🙄🙄

Последна редакция: чт, 02 юни 2022, 00:41 от dolce miele

# 1 626
Много скучни брошури напоследък откъм нехранителни неща.Пълни са само с неща за мъже- болчета, отвертки, инструменти, бормашини, глупости само 🤭😁.Преди с интерес ги чаках, а сега нищо интересно от няколко месеца.

# 1 627
И за мен няма нищо интересно другата седмица. И лента нямам...
Тази седмица още не съм ходила до Лидл да уважа брошурата. Ще отскоча за ципура, че с детето много я обичаме.

# 1 628
  • София
Подхода е според оборота миналия месец. С тези карти лесно се прави статистика кой, колко и за какво харчи. Някой сейлс мениджър е седнал и измъдрил, че който е стигнал Х сума и надвиши с 10-20% м. Май, М. Юни ще му сложат х+30% таргет. Няма лошо, но наградите са жалки и дори обидни!

Не съм сигурна, че е и това, защото през април си изпълних лентата, а през май нямах.

Отивам да гледам брошура.

# 1 629
Днес малката декорираше тази голяма великденска бисквита (бях я купила с оранжев стикер, намалена на 1,68 лв- заради счупването). Много такива имаше дълго време в нашия филиал.
Скрит текст:

Голямо забавление падна, много и' се зарадва. 😃 Купих я за Великден, но я забравихме (в срок на годност до средата на август беше). В комплекта си имаше тубичка с глазура и шарени дражета. 🙂

# 1 630
  • Асеновград
Ако някой ги иска, да ми пише на съобщение. Имат три дни до изтичане. На единия ми Лидл + излязоха тези нехранителни с отстъпка. На някой на който са му нужни басей, помпа и т.н. ще са от полза.
Скрит текст:

Помпата е дадена

Последна редакция: чт, 02 юни 2022, 07:59 от Panayotu

# 1 631
  • Бг-мама
Panayotu, аз бих искала за помпата. Тъкмо днес щях да ходя за нея. Благодаря!

# 1 632
  • Велико Търново
Ако някои друг има за помпата, моля да пише!

# 1 633
  • София
Пускам ти, за басейна искаш ли?

# 1 634
  • Велико Търново
Пускам ти, за басейна искаш ли?
Благодаря, само за помпата искам. Нея има ли я на твоята карта Simple Smile?

Общи условия

Активация на акаунт