Лидл 163 - Майска... на зелено

• 100 102
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 1 665
Юнска тема?

# 1 666
  • София
Този път имам такъв купон за отстъпка:

Скрит текст:

Днес са ми добавили още 2 купона - за надуваем басейн и помпа.

Скрит текст:

Скрит текст:
Важат до неделя. Подарявам ги.

Колкото за лентите, изобщо не са ми стимул за пазаруване, но ако ми се полагат подаръчета, нямам нищо против да ги взема. Обаче ако на едни са дали, а на мен не, определено ми действа стимулиращо да ги бойкотирам. Joy Миналия месец писах, че на профила на мъжа ми бяха спестили единия подарък за сумата от 110 лв. Ами не използвахме картата. Лентата на моята я запълнихме.

Последна редакция: чт, 02 юни 2022, 22:14 от Тaня67

# 1 667
  • София
А за каква лента е драмата? Grinning Че не вдявам, а постоянно ползвам приложението?

# 1 668
На нас ни харесват - яли сме с чесън и натурални май. Даже утре ще ида до Лидл за уши и маскарпоне от брошурата и кисело мляко и може би царевица от купоните.
От новата брошура ще купя кафе на Лаваца, масло, сладолед Нирвана иии май е това... От нехранителните стоки всичко ми е адски скучно.

# 1 669
  • София
А за каква лента е драмата? Grinning Че не вдявам, а постоянно ползвам приложението?
На някои профили са сложили лента. Трупат се сумите при пазаруване и като се достигне определена сума дават подаръчета (купони). Когато започнаха, подаръците бяха щедри, но вече не е така. Simple Smile Дори може да се каже, че са подигравка. Simple Smile

# 1 670
Аз сега взех царевица на 50% намаление

# 1 671
  • София
На някои профили са сложили лента. Трупат се сумите при пазаруване и като се достигне определена сума дават подаръчета (купони). Когато започнаха, подаръците бяха щедри, но вече не е така. Simple Smile Дори може да се каже, че са подигравка. Simple Smile
Да, сетих се, мерси. Simple Smile Имах миналия месец сякаш, за по 1ст ли даваха разни неща?

# 1 672
Като видях ушите си помислих ... Скоро рога и копита Simple Smile Simple Smile Simple Smile Уши само на един празник в годината на пача ...

# 1 673
  • София
Ако някой от Лидл чете тук - пуснете пак сладоледа low sugar. Тъкмо намерих сладолед за мен от Лидл и е неоткриваем.

# 1 674
А за мен - солен карамел във фунийки!
Последните месеци силно ограничих пазаруването в Лидл, но заради тоя сладолед, бих отишла.

# 1 675
Какъв е отговорът им за лентата - защо някои профили имат, а други не? Аз ги питах, но не знам дали ще отговорят.

# 1 676
  • Велико Търново
Благодаря на yovanka и всички останали за купоните за помпа, вече си имаме 1!
Имайте предвид, че са два цвята син и черен, но черната е за 220в, а другата е за 12в за запалка на кола!
Да не се подлъже някой, че само цвета е различен, защото после ходи обяснява на мениджъра на смяна...
От новата брошура видях бонбони Амфора и ще ми бъде интересно, ако някой техен фен открие разлика във вкуса им. Аз ги обичам, но отдавна не съм вземала и няма как да кажа, а разлика би трябвало да има!

# 1 677
  • Sofia
Момичета, имам питане за 2та модела кръгло барбекю от тази седмица. Капака как се отваря? Просто се вдига, или има нещо като панти? Трябва ни за терасата и искаме от едната страна да предпазва стената от опушване.

# 1 678
  • Велико Търново
Дори и да е с панти, то пак ще опушва и пръска, защото са кръгли. Вижте има няколко квадратни/правоъгълни грила на въглища в практис. С капак с четири страни по-успешно ще намалите пръските. Пушека е ясен и от двете Simple Smile

# 1 679
Ходих днес за сандали. Доволна съм лидълски изделия от този сорт. Удобна ми е подметката на фуутфлекс изделията. Тази не беше фуутфлекс но сандалите наистина са спортни. Минлата долина си бях купила онлайн от Яко.бг не беха с ниска цена, Горницата набук, ама с тези ластични отделения  голямо износване пада. И като се отпусне ластика, няма полза че е скъпа обувката, не става за носене. Викам ще си взема от тези, пък ако ще само за едно лято. В нашия лидл бяха ошушкани женските е в. 10:30 сутринта, но Мъжки имаше доволно. Хванах автобуса и отидох до съседния лидл там имаше много женски а мъжките бяха на свършане. Намерих за себе си 40 от телесня цвят. И викам дай да взема и на синковеца 46. Дълго се чудех черни или сини. Избрах черни. Сините някак изглеждат много скучно на крака.
Сега коментар
- на женските. Подметката е удобна и не е облечена  с набук отгоре, където стъпва крака, защото това ми е най-несполучливи вариант за сандал ( ужасно бързо се протърква а на потливи крака се вмирисва.)
Горницата изглежда добре направена. Закопчалката е много странно решение, като Закопчалката на дръжки на раница е. Отдолу не е подплатена, което значи че може да притърква. Отзад се коригира на лепка. Там държача също е пластмасов. Вероятно ще се счупи в някои момент. 40 отговаря реално на 40

- за мъжките. Хареса ми че в областта на пръстите лепката е без катарамка. Подметката не е лоша, изглежда анатомична. Острани вставката е като неопренова - лесно съхне като се пере. Също нямат набук отгоре на подметката където стъпва крака. Минус е, че Катарамата за закопчаване отпред и отзад е решена едновременно с една триъгълна пластмасова джаджа. Ако се счупи ще трябва да съчинявам с какво да я сменям, защото няма да се крепи нито на петата нито отгоре. На първо чете се сещам за подмята с метална окръжност. Тя ще имитира триъгълник, ще има повече дъги и ремъците ергономично ще се стремят накъдето му е удобно за крака. Като ги дадох на синковеца каза че съм уцелил цвета.  46 отговаря на 45. Едни мъже в магазина коментираха същото, че леко маломерят.

Общи условия

Активация на акаунт