Лидл 163 - Майска... на зелено

• 104 408
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 1 650
Някой беше споделил отговор от контактната форма, че лентата била на база пазаруване в последните 12 седмици.

# 1 651
На мен ми трябват био лимони, хубаво е, че ще ги намаляват пак. Съжалявам, че не внасят от хубавата гръцка фета, а и едни фантастични млекца има в гръцкия Лидл.

# 1 652
  • софия
Основно от Халите пазарувам, чат-пат на Т. Александров.

Био лимоните бяха намалени миналата седмица.

# 1 653
Звънче, взех 3 мрежички, но ще свършат до края на тази седмица.

# 1 654
Подхода е според оборота миналия месец. С тези карти лесно се прави статистика кой, колко и за какво харчи. Някой сейлс мениджър е седнал и измъдрил, че който е стигнал Х сума и надвиши с 10-20% м. Май, М. Юни ще му сложат х+30% таргет. Няма лошо, но наградите са жалки и дори обидни!

Не съм сигурна, че е и това, защото през април си изпълних лентата, а през май нямах.

Отивам да гледам брошура.

При мен е идентично! Почти цялата лента изпълних през април - оставаха ми около 20лв до последното ниво. Този месец нямам лента. Не че страдам,но пък търся мениджърска логика и не откривам такава.

# 1 655
  • София
А какъв е този зор за ленти и уж безплатни млекца и вафли?
Никога не ми е правило впечатление нещо подобно - ако ми се пие и яде нещо - купувам си го.
За протокола - почти всичко за дома купувам от Лидл. Април изпълнихме лентите и на моя тел, и на ММ. През май пак имахме ленти. Неговата е изпълнена, моята частично. За юни - той има, аз не, но не страдам.

# 1 656
Ами ти не страдай. Хората питат защо е така и имат право. Странно е. Иначе стимулите са направо подигравка, полза от лентата няма.

# 1 657
Здравейте!
Нищо интересно и за мен от брошурата. А Лидъл става магазин за няколко точно определени неща и до там. Наваксвам от другата верига, месарница и пазара.

# 1 658
  • Sofia
Нали сме различни... някои си страдат, какво като аз не.  Simple Smile

Странно е. Иначе стимулите са направо подигравка, полза от лентата няма.
Абсолютно...  на фона на сумите, които трябва да се похарчат си е направо унизително.
Затова вадя телфона рядко (да даже забравям) за купон или оферта и толкова, не ме вълнува друго в приложението. В началото му имаше добри попадения (храна, не джънк) от скреча, но от доста време няма и не се занимавам.  И ми е много добре така. Simple Smile

# 1 659
А какъв е този зор за ленти и уж безплатни млекца и вафли?
Ами по Павлов, като светне лентата и се лигавим Satisfied Млекца и фафли верно не си струва, но все пак ако ми е останала малка цифра да наваксвам, то при избора откъде да си купя марули ще кривна към Л., защото все пак е аванта. Иначе не бих се затичала да пълня големи суми за едното нищо, особено след като на други места дават повече.

# 1 660
Подхода е според оборота миналия месец. С тези карти лесно се прави статистика кой, колко и за какво харчи. Някой сейлс мениджър е седнал и измъдрил, че който е стигнал Х сума и надвиши с 10-20% м. Май, М. Юни ще му сложат х+30% таргет. Няма лошо, но наградите са жалки и дори обидни!

Не съм сигурна, че е и това, защото през април си изпълних лентата, а през май нямах.

Отивам да гледам брошура.

При мен е идентично! Почти цялата лента изпълних през април - оставаха ми около 20лв до последното ниво. Този месец нямам лента. Не че страдам,но пък търся мениджърска логика и не откривам такава.
+ 1

# 1 661
Печените свински уши пускали ли са ги и друг път, дали са ок.

# 1 662
Пробвахме ги преди няколко месеца, не ни харесаха, бяха леко жилави и едни сухи... Опитах се да ги от подложа на някаква допълнителна обработка, но не се получи, а и на мм на вкус не му харесаха. Иначе сме фенове на свинските уши, купувам ги сурови, варя и после ги запържвам с червен пипер, чесън и др.
Но може да е било и до партида.

# 1 663
Юхууу, бутер тестото е вече 3.55. мортаделата беше 2.49 преди 2 седмици. Вече е 2.99.

# 1 664
  • софия
Печените свински уши пускали ли са ги и друг път, дали са ок.
Половинът яде такива неща и ги харесва. Купува си от време на време. Реже си ги нещо и ги минава през тиган с масло. Аз не ям и не мога друго да кажа.

Общи условия

Активация на акаунт