Лидл 163 - Майска... на зелено

• 100 002
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 1 680
  • Sofia

От новата брошура видях бонбони Амфора и ще ми бъде интересно, ако някой техен фен открие разлика във вкуса им. Аз ги обичам, но отдавна не съм вземала и няма как да кажа, а разлика би трябвало да има!
И на мен са ми любими 😍
Взимам вече няколко пъти.
На вкус са почти като от преди,но са ми по-меки и по-сладки 🤔 ..въпреки това ,са ми много вкусни 😋

# 1 681
  • Велико Търново
Доли, ако вземеш следващата седмица, моля те, сподели дали откриваш разлика във вкуса :Simple Smile иначе и от тях изравнявах редовете на кутийката Simple Smile

# 1 682
  • на третия етаж
Привет, дами!
Заинтригува ме уредът за коремни мускули от следващата седмица. Някои има ли впечатления от него?

# 1 683
И черните дамски сандали ли са с такава закопчалка и пришити парченца от друг цвят?

# 1 684
Амфората не я харесвам.
На изкуствено имат вкус, а и са ми твърде сладки.
Нямат общо с преди (мое мнение).

# 1 685
  • Велико Търново
Ооо, аз нямам предвид с преди 10+г, а преди 3месеца да речем. Нов им е производителя и ми е интересно Simple Smile

# 1 686
Ако я имаше Амфора от детството, щях да купувам. Любима, както и едни вафлени шоколадови топчета, те имат ли аналог в днешно време?

# 1 687
Вафлените топчета, ако си спомням добре бяха “Пролетен цвят” и много ги харесвах също. Киткат имаха по Великден едни лимитки - бонбони-топчета, ама тц!
Евентуално ги наподобяват едни дребосчни топченца на Данон Фантазия, а Лидл преди имаха едни млекца с по-едри топчета, които също биваха, но взеха че ги отлистиха (или поне за нашия пазар) - за съжаление на щерката, и мое.

# 1 688
Преди доста време бях взела за украса на торта такива от Лидл:

# 1 689
Май и тях вече ги няма

# 1 690
Точно търсех снимка на тези топчета да ги покажа. Соул, има ги и с бял шоколад . Приятни са, но не мога да ги сравня с тези, за които ти пишеш.

# 1 691
Тая царевица за варене не стига, че вечно е намалена на 50% Ами и редовната ѝ цена увеличили. Преди седмица беше 4 лв за 2 кочана. Сега е 4.50

# 1 692
Уау съм за растежа на цените и аз. Особено като гледам другите магазини. И е по- на сметка да ядем пържоли само. Череши 6.99 лв./кг - тц, от пазара на половин цена. Доматите на пазара пак са зрели и хубави - български и те на около 4 лв. - розовите. А и в Кауфланд хляба е по-евтин.

# 1 693
Точно търсех снимка на тези топчета да ги покажа. Соул, има ги и с бял шоколад . Приятни са, но не мога да ги сравня с тези, за които ти пишеш.
Даже мисля, че по едно време имаше 3 вида топчета. Отдавна не съм купувала.
Сандалите (дамските) мисля, че са с много удобно закопчаване. А колко е висока подметката...1 пръст?🤔

# 1 694
Благодаря ви, момичета, ще ги потърся тези топчета и ще ги пробвам.

Мислех и царевица да търся, но като чета какви цени съобщавате, по-добре замразена да взема. За тази на кочани ще чакам Кауфланд, Била... Те са все още с акъла си.

Общи условия

Активация на акаунт