Лидл 163 - Майска... на зелено

• 99 963
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 1 695
Вафлените топчета от едно време не се ли казваха Космос?
При нас днес на 90% беше пренареден магазинът.

# 1 696
Точно търсех снимка на тези топчета да ги покажа. Соул, има ги и с бял шоколад . Приятни са, но не мога да ги сравня с тези, за които ти пишеш.
Даже мисля, че по едно време имаше 3 вида топчета. Отдавна не съм купувала.
Да, три вида са/бяха( не съм  заглеждала скоро дали ги има )- черен шоколад, бял шоколад ( вътре са вафлени) и третия вид-кокосово топче обвито в шоколад.

# 1 697
Ето тези са подобни: https://www.amazon.com/Mars-Maltesers-37g-Pack/dp/B000FNLEHK
Но са скъпи в България.

# 1 698
И аз съм фен на топчетата - да кажа, че Лидълските са по-хубави на вкус. Иначе съм яла и оригинала от горната снимка.

# 1 699
Киткат имаха по Великден едни лимитки - бонбони-топчета, ама тц!
Тези ли, мисля, че ги има по магазините:

# 1 700
И черните дамски сандали ли са с такава закопчалка и пришити парченца от друг цвят?

Да, но черна. Интересно че заради двата цвята в горницата изглеждаха сякаш са съвсем различни от телесните. На очи се набива сивобялочерната рисунка. Добри бяха като решение, за който носи тъмно. На снимката в брошурата изглеждат много черни, на живо не бяха и подметката много ги освежава защото е светла.

# 1 701
А, единият вид е като показаните от теб, Леми (вземах такива от Ф. и после май изчезнаха, но и не съм търсила усърдно- нищо общо с някогашните, за мен поне).

# 1 702
Нямам спомен как се казваха тези от детството, може и Космос да бяха. От лидлските кокосовите хубави ли са, много обичам кокос, и тях да пробвам?

# 1 703
Кит кат и Лайън също имат топчета. Не са същите, но са нещо подобно.

Взех си платна за рисуване, както и тонизираща вода от новата козметична серия.
А от съпорта са ми отговорили, че лентата е само за избрани.

# 1 704
Някой може ли да сподели за мини охладителя за въздух, върши ли работа,. В смисъл може ли да охлади цялата стая, или само да  разхлажда да кажем около бюрото?

# 1 705
Скъп вентилатор е охладителя.
Четох и тук и там, ама никой не е казал 1 положително мнение.

# 1 706
Охладителя е категорично не!
Пробвахме с голям, слагаше се и студена вода и блокчета лед, като на хладилните чанти (в една ваничка отзад), и нямаше никакъв ефект, мъчихме се около 20 дена  и накрая го продадохме и сложихме климатик.

# 1 707
Дамски сандали нямаше в нашия Лидл, изядох си ушите от яд!!!! Търкаляха се само един чифт мъжки. Взех си електрическа четка за зъби, за пръв път ще ползвам такова чудо на техниката Simple Smile

# 1 708
Pppqqq, сподели мнение за тонизиращата вода, когато я пробваш. Аз нещо не можах да се убедя, че я искам.

# 1 709
Ще споделя Simple Smile Беше ми любопитно да изпробвам нещо от серията, макар че сигурно скоро ще ги намалят.
При нас имаше сандали, но са много грозни. В брошурата изглеждат по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт