Лидл 163 - Майска... на зелено

• 99 948
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 1 710
При нас от козметиката бяха извадени по 4-5 бройки от всеки вид и не знам ще дойде ли ред да ги намаляват. Освен ако нямат някакви големи количества в склада.

# 1 711
В моя филиал май нямаше голям интерес - беше почти пълна кутия (фабричната кутия, в която са били доставени, може би е по-правилно да я нарека малък стелаж). Особено от душ олиото имаше много бройки.

# 1 712
И при нас стелажът беше пълен. Нищо не беше купено.
Аз загледах водата за лице с розова вода, но ми е много малка като милилитри за тази цена.

Тази вода бяха пускали когато имаше българска седмица преди много време в Лидл за 2.99 нещо такова. Уникална вода. По аптеките я няма или поне аз не мога да я намеря.

# 1 713
От тази серия имаше и лавандулова вода, фантастична. Определено предпочитам тях.

# 1 714
Между другото, това което са сложили на етикетите, според мен е розов божур, а не роза. Но те си знаят, германска им работа.

# 1 715
  • София
По аптеките я няма или поне аз не мога да я намеря.

Ремедиум 👍
Но цената е лидълската х 2 и малко отгоре

# 1 716
Между другото, това което са сложили на етикетите, според мен е розов божур, а не роза. Но те си знаят, германска им работа.
маслодайна роза си е
Скрит текст:

# 1 717
Тези накъсани листенца в средата ми приличат повече на божур:

Сега видях надписа - розовото масло е от Мароко, сигурно е по-евтино Wink

# 1 718
Маслодайната роза наистна много прилича на божур. Когато я видях в двора на майка ми, първо помислих, че е завъдила нов цвят божури. Simple Smile

# 1 719
  • Sofia
Но листата им се различават.

# 1 720
Не само маслодайните рози изглеждат така, но и едни много скъпи сортове на английския селекционер Остин.
Но все пак единственото общо между някои от розите и някои от божурите е, че има сортове, които имат много силен аромат.
Преставам да спамя.

# 1 721
  • София
Здравейте!
Някой дали си е купил този уред ?

Ще помоля за мнение дали си заслужава?
Благодаря!

# 1 722
Може... 16 мнения назад

# 1 723
  • Велико Търново
Днес влязох в Билла, през изхода при това. Бях толкова не ориентирана, че не разбрах какво съм направила... Еми ако лидл ми е скъп и с кофти политика към мен, то в Б пък, Never Ever!!!
Цените уау (това ясно), мръсно и захабено, персонала ми побутваше бебешката количка за да мине покрай мен 2 пъти, а на щанда със сирене чаках поне 5 мин, за да бъде обслужен 1 клиент и неговите 200гр ориз и 2 наденици... Извинявам се, но кофичка с ориз да се напълни и претегли не отнема повече от минута, а наденици те ги бутна в един плик за секунди... Поне в Лидл не чакам някой да загъва и разгъва тарелки, не ме блъскат с колите си контейнери за кашони (колкото и да им се иска) и изглежда поне 3 пъти по чисто.
Със сигурност, има и много добре организирани филиали, но този, който посетих беше феноменално зле.
Утре отивам в Лидл да си пазарувам, както едно време - без да ми дреме, с търпение и определена сума, като накрая няма да ми стигнат парите Simple Smile

# 1 724
  • Бургас
Ох, девойки и младежи, имах разни ядове и ни съм чела темата тия дни, ни съм се сетила за датата... та се надявам добричките ни модератори да отпуснат още мъничко време преди да ни закатанчат и утре ще пусна нова темичка и ще ви прочета кой какво кога и къде Hug

Общи условия

Активация на акаунт