Pandora - Тема 7

• 43 805
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
Не знам дали се плаща, ако е в гаранция. На моята беше изтекла.

# 196
  • София
В гаранция е гривната, но не знам дали ще признаят рекламацията.Как се доказва умора на материал или естествено износване от механична повреда?

# 197
  • Down south
Ако гривната е в гаранция, би трябвало да я поправят. Всъщност и да не е, пак трябва да я ремонтират, след като имате нужните документи.
Казвате, че просто се е счупила без реална причина, може би самата гривна е била дефектна?

ПП Не съм сигурна, какво означава "умора на материала" а "естествено износване от механична повреда" звучи, като оксиморон.

# 198
  • Пловдив
Гривната каква е? Чувала съм, че са отказвали ремонт в гаранция за механична повреда, каквото е скъсването. Ако е Моментс или Рефлекшънс плетката никога няма да се възстанови, както е била.

# 199
  • София

Това е гривната и скъсването й.Днес я оставих за ремонт.Записаха номера на гаранцията,но казаха че вероятно ще се наложи някакво заплащане...В действителност няма причина за скъсването й.Бяхме в колата.Пътувахме.Дори беше заспала по път.Детето слезе в края на пътуването и изрева че гривната я няма.След около две седмици казаха че ще е готова

# 200
И моята беше в гаранция, а платих около 18 лв., така и не разбрах защо.

# 201
  • Пловдив
Добре, че скъсването е близо до клипс зоната. Така ще се поправи по-успешно.

# 202
  • Марс
За съжаление не съм виждала да се признава гаранцията в България. След поправката бих продала гривната и бих взела нова на детето. Според мен поправеното ще остане слаба зона и може пак да се скъса.

# 203
  • BG-DE
На моя позната в Австрия и смениха гривната с нова заради счупена закопчалка и тук би трябвало направо да дадат нова, според мен като го поправят ще си личи.

# 204
  • София
Проблемът е че трябва да има някъде ясно разписани параметри на гаранционната и ремонтна услуга, за да знаем какво   се приема за нормално  и какво не...Побългаряваме всичко въпреки изискванията на брандовете

# 205
  • Down south
Показаната гривна е счупена, не знам, колко добре ще бъде поправена и дали няма да се счупи отново.
Според мен би трябвало да я заменят с нова.

Ако не я заменят, а поправят?  на Ваше място, бих носила гривната празна, а за талисманите бих купила друга. Така и гривната ще се носи, в случай, че има сантиментална стойност и талисманите ще бъдат осигурени.

# 206
  • София
За жалост никъде в гаранционните условия не е описана възможност за замяна ...то и "преценката на ювелир "  е доста общо.Здраве да е

# 207
Момичета, вчера най-после дойде моята осигурителна верижка. Доволна съм и я показвам, както обещах.

# 208
  • BG-DE
Много е хубава, със здраве да си я носиш 😍

# 209
  • Deutschland/HE
Да похваля немската Пандора. Лятото си купих талисман Хамелион и преди някорко дни се оказа, че се откъснал и паднал, намерих го за мой късмет. Днес отидох в магазина с частите от талисмана и касовия бон и веднага ми го смениха с нов и нов касов бон, за да има нова гаранция.

Общи условия

Активация на акаунт