Pandora - Тема 7

• 42 827
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Преди няколко поста нали питах за ремонт на моята гривна, та да споделя какво ми каза мацката от нашата Пандора. Бижутата за ремонт ги пращат в София при бижутер , който работи само с бижута на марката. Повечето бижутери поне в нашия град отказвали да ги ремонтират( не съм го проверявала лично). За 4-5 дни с транспортирането гривната ми беше готова. Остава да се наканя да ида да си я взема Simple Smile

# 76
  • Лайпциг / Перник / София
Да, аз също мисля, че продажба и покупка на правилния размер е най-удачния вариант. Ако обаче имате сантимент към точно тази гривна, която сте получила, като подарък, наистина един добър бижутер, би се справил бързо и лесно със скъсяването й.
Успех и да ни се похвалите, каквото и да решите! ❤

# 77
Момичета, на този тип гривна могат ли да се слагат талисмани?

Разбира се. Simple Smile
Не си спомням от колко време искам такава гривна.....От всякакви ангажименти,не съм поглеждала нито страницата на Пандора,нито темата,нищо.Ако случайно не бях влязла в подфорума,нямаше и да видя темата,и да се сетя,че има ''Пандора''.Дано не са изчерпани тези гривни и да успея най-сетне и аз да си я купя.

# 78
  • Пловдив
Трябва внимателно да се подбере бижутерът, който би скъсил гривната. Трябва да се коригира от двете страни,  за да е симетрична, спрямо клипс зоните. Ако ще я пълниш с талисмани,  няма да ти е толкова голяма. Но, ако я носиш само така  - продажба и закупуване на точния размер,  или замяна  препоръчвам и аз.

Последна редакция: нд, 21 авг 2022, 09:57 от sunflower

# 79
Silverstone, аз я поръчах вчера от сайта на Silvercort,днес сутринта беше при мен. Пазарувам онлайн, защото най-близката Pandora е на 80 км от мен, а имам бебе, което мрази да пътува и не мога да скокна до мола. Това го казвам в случай, че си знаеш размера, аз лично останах много доволна от Silvercort. За втори път поръчвам от тях Simple Smile

# 80
А защо отказват да се "занимават" с бижута, купени в чужбина?

# 81
  • BG-DE
И на мен това ми е интересно, а някой знае ли дали бижу закупено напр. във Франция може да се ремонтира да речем в Германия?

# 82
  • Лайпциг / Перник / София
И на мен това ми е интересно, а някой знае ли дали бижу закупено напр. във Франция може да се ремонтира да речем в Германия?
Не съм сигурна на 100%, но мисля, че не би било проблем. Нека все пак, ако някой има реален опит, да сподели. Интересен е въпросът. Simple Smile

# 83

На тази марка има и кърпички. Аз не можах да ги открия, но и това ми върши идеална работа.
Днес го взех този препарат и наистина много добре почиства 😊
И аз го намерих. Много е добър. Всичко блесна.

# 84
  • София
Ще се опитам и аз да си купя този препарат. Почти бях решила да си дам някои от бижутата за почистване в магазина.Обаче се оказа,че не пазя сертификатите или поне не мога да ги намеря.А без сертификат,че даденото изделие е купено от тях /Пандора/,а не от Силвър Корт не приемали.Ако е купено от Силвър Корт трябвало да се свържа с тях.Абе луда работа,при положение,че онлайн пазаруването на Пандора минава през горепосочената фирма.

# 85
Преди за замяна или ремонт искаха бижуто да се занесе в конкретния магазин, от който е купено (понеже реално бижутата се внасяха от 2 фирми и магазините в моловете бяха разпределени между тях). Не знам дали още е така, но ми се струва пълно безумие това.

# 86
  • Пловдив
Във всеки магазин може да се направи рекламация,  не само в този,  в който е закупено бижуто. На мен практиката с отказ на ремонт на бижу от чужбина също е странна.

# 87
Здравейте! Препоръчайте ми осигурителна верижка за мека гривна. Нося я от около месец и вчера се разкопча и падна в Лидл, а аз дори не разбрах - добре, че ММ я видя. Хич не ми харесват тези верижки, но явно не става без тях. Сега ме е страх да нося гривната без Confused

# 88
Здравейте! Препоръчайте ми осигурителна верижка за мека гривна. Нося я от около месец и вчера се разкопча и падна в Лидл, а аз дори не разбрах - добре, че ММ я видя. Хич не ми харесват тези верижки, но явно не става без тях. Сега ме е страх да нося гривната без Confused
Няма как без за меките. Само твърда може без. За меките всяко излизане си е рисково. И на мен не ми харесваха, но просто няма начин, от съображения за безопасност.
По-сигурни са тези с клипсове в двата края, а не тези на винт. Но и тези на винт са по-добре от нищо.

# 89
Алиса, ясно е, че ще купя, пък може и да ми хареса в последствие Stuck Out Tongue Winking Eye Гледах ги и видях, че има на клипс и без, та затова се допитах до вас. Сега остава само да си избера. А тези размери 4,5 и т.н. от значение ли са? Тъп въпрос, явно има значение, щом са сложили и размер, но аз пак да питам. Ще поръчам онлайн, защото най-близката Pandora е на 80 км от мен и не мога да пътувам. И последно - за Mesh гривната дали да си спестя верижката? Тя и откопчана си остава на ръката Thinking

Общи условия

Активация на акаунт