Pandora - Тема 7

• 42 840
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Те май всичките осигурителни верижки се водят размер 5 или поне аз не съм виждала друг. Моята също е с клипсове. Мислех и за твърдата гривна да вземам, че постоянно се разкопчава, но си остава на ръката ми и се отказах засега.

# 91
За меш гривната не е нужно. Само клипс в края е достатъчно, при евентуално откопчаване да не изпаднат талисманите от свободния край.
А размерите на верижката имат значение, до колко ще ти е свободна гривната, когато е откопчана на китката с верижка. По едно време всички бяха само 5 размер. Ако не можеш да премериш, може би вземи 5, защото 4 е малко рисково дали ще може да мине гривната с верижката през китката.

# 92
Алиса, благодаря за бързия и изчерпателен отговор Simple Smile, отивам да избирам верижка.
ВечеПетя, има различни размери в немската Пандора, в Силвър Корт пък само размер 5.

# 93
  • Марс
Моята е на винт, не мога да кажа дали би пазила - гривната не я свалям изобщо и до сега не ми се е разкопчавала. Като неудобство мога да кажа, че ако гривната не е пълна тази на винт постоянно се мести.

# 94
  • Столицата на "Второто българско царство"
Здравейте, искам да купя гривна за талисмани на дете, но размера на ръката ѝ(обиколката) е 15 см. Бихте ли ми препоръчал вариант?

# 95
  • Марс
Моята е толкова и съм с размер 17 мека гривна.

# 96
  • Някъде там
Моята китка е 14.5 см,меката и твърдата гривна са ми 17.
О.к са ми.

# 97
  • BG-DE
Моята е на винт, не мога да кажа дали би пазила - гривната не я свалям изобщо и до сега не ми се е разкопчавала. Като неудобство мога да кажа, че ако гривната не е пълна тази на винт постоянно се мести.
Ако няма да се носи пълна с талисмани гривна осигурителните верижки на клипс седят много по-красиво, имам и от двата вида но понеже не обичам пълни гривни нося само тази с клипса другата ме дразни с постоянното си плъзгане.

# 98
Ако няма да се носи пълна с талисмани гривна осигурителните верижки на клипс седят много по-красиво, имам и от двата вида но понеже не обичам пълни гривни нося само тази с клипса другата ме дразни с постоянното си плъзгане.
Не харесвам и аз пълните гривни, в момента меката ми е само с един талисман и няма да я пълня цялата. Много полезна информация, Menerva, ще взема верижка с клипс. Само цената ѝ не ми харесва Stuck Out Tongue Winking Eye

# 99
И аз не обичах пълни гривни, но после нещо ми стана. Joy И сега меките ми са запълнени изцяло, а твърдите ми са или пълни на макс, или абсолютно празни, т.е. в двете крайности. Laughing Просто не обичам да ми се клатушкат талисманите във всички посоки, а трудно мога да напасна комбинация, която да влезе точно между клипс зоните. Изкривяване. Joy

# 100
А ако сложа верижка на винт и от двете ѝ страни стопери със силикон? Би трябвало да не се мести, нали? Не знам обаче дали ще е красиво Thinking

# 101
  • Марс
Всичко на Пандора ми е красиво. Важното е да е удобно и да пази гривната да не пада(все пак това и е функцията). Клипс е по-удачен, според мен, щом не е пълна.

# 102
А ако сложа верижка на винт и от двете ѝ страни стопери със силикон? Би трябвало да не се мести, нали? Не знам обаче дали ще е красиво Thinking
Пробвала съм го, не е много лицеприятно със силиконовите стоперчета. Simple Smile

# 103
  • Down south
Не съм ходила в магазин от около година.
Трябваше да отида за подарък. Освен него, реших да зарадвам и себе си.
Снимки на комбинациите.
Накараха ме да се почувствам добре.

# 104
Не съм ходила в магазин от около година.
Трябваше да отида за подарък. Освен него, реших да зарадвам и себе си.
Снимки на комбинациите.
Накараха ме да се почувствам добре.
.
 Снимки?

Общи условия

Активация на акаунт