Pandora - Тема 7

• 43 748
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • Down south
Криви снимки Joy
Тази горе-долу, но на другата е размазана

Последна редакция: чт, 08 сеп 2022, 16:51 от Daylily

# 106
Търся походяща гривна за дъщеря ми - 15 годишна. Харесах тази https://silvercourt.bg/products/view/598807C01-16020 , но ме притеснява да не се разкопчава лесно и да я изгуби. Бихте ли споделили, дали е добре закопчаването , ако някой вече се е сдобил  този модел гривна?

# 107
  • гр.Пловдив
Честно казано тази незнам дали си заслужава..Няма ли да иска да си нанизва талисманчета?Губи се чара без тях,те са ядрото,основната идея на гривните Пандора

# 108

Момичета, скоро някой да е купувал този модел обеци? Беше писано за тях, че се откопчават и губят лесно. Дали са решили проблемът със закопчаването? Искам халки да си взема и тези най-много ми допадат. Също ме интересува дали може да спиш с тях, усещат ли се или трябва да ги свалям?

# 109
  • гр.Пловдив
Абсурд е да се усещат,модела е за ежедневно носене ,закопчаването също изглежда добре ,не мисля,че ще имате проблем

# 110
  • Лайпциг / Перник / София

Момичета, скоро някой да е купувал този модел обеци? Беше писано за тях, че се откопчават и губят лесно. Дали са решили проблемът със закопчаването? Искам халки да си взема и тези най-много ми допадат. Също ме интересува дали може да спиш с тях, усещат ли се или трябва да ги свалям?
Аз точно заради тези отзиви, относно закопчаването се отказах от този модел и си купих тези миналата година (много съм доволна, не ги свалях зимата, само за лятото ги подмених с едни морски звезди, но като цяло нямам проблем с откопчаване, както и със спането с тях):

# 111
  • Някъде там
Очаквам тези красоти Simple Smile

Побъркала съм се по розово златистите им бижута.
Обмислям покупката на пандора ме в розо злато.
ето тази.

Последна редакция: нд, 18 сеп 2022, 10:52 от Искрица

# 112
Много са красиви, Искрица! И мен много ме изкушава розовото злато, но се въздържам, тъй като много момичета писаха, че бързо се изтрива покритието.

# 113
  • Някъде там
Много са красиви, Искрица! И мен много ме изкушава розовото злато, но се въздържам, тъй като много момичета писаха, че бързо се изтрива покритието.
Имам талиманче,кръстче от розово злато не е мръднало за близо две години Simple Smile

# 114
  • Down south
Побъркала съм се по розово златистите им бижута.
Обмислям покупката на пандора ме в розо злато.
ето тази.

Тази ли е?

Виждам гривната с 48% намаление, има налични 3 размера.
Ако можеш да поръчаш от тях, се спестява почти половината от стойността.
Някъде имаше тема за поръчване чрез посредник?

https://www.ruelala.com/nav/women/jewelry/bracelets?click_source … amp;brand=Pandora

Добавям - сайта е автентичен и напълно оторизиран. Наличното се сменя много бързо. Аз търся нещо конкретно и за това напоследък често го отварям.

Последна редакция: нд, 18 сеп 2022, 17:49 от Daylily

# 115
  • София
Daylily, показаната от теб гривна е друга.
Тук също е намалена, дори с 50 %. 😊

Искрица търси тази:

# 116
  • Down south
А, чудесно, радвам се, че и при вас има намаления, 50% e значителна разлика в цената.
И да си призная, тези модели не ги различавам.
Аз съм традиционалист Sunglasses само веднъж "кривнах" с гривната на Reflexions това беше, всички останали са еднакви.

# 117
  • Някъде там
Харесва ми съчетаниято на сребро с розово златисто.

# 118
Здравейте. Тепърва прохождам в темата. Бихте ли ми казали дали скоро, например около Черен петък, се очакват някакви намаления? Всичко ли намалят, или просто трябва да си следя оферти? Имам конкретни гривна и талисмани (3бр.) предвид.

# 119
  • Пловдив
За Черен петък обикновено е 20% или 3 за 2. Вторият вариант е изгоден за бижута на еднаква цена.

Общи условия

Активация на акаунт