Pandora - Тема 7

• 43 753
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
  • Down south
В момента в Американската Пандора има 2 за 3.

# 121
  • HH
В немската от днес 20% за клубни членове.

Новата колекция с Кейт не знам коя е ужас на ужасиите. Има и 2-3 тикви и чучела за Хелуин, но нищо вълнуващо като цяло в последно време.

# 122
  • Down south
Новата колекция с Кейт не знам коя е ужас на ужасиите.
Тъкмо това си мислех вчера, разглеждайки тези "новости" Close
Пълно безумие! За мен.

# 123
  • Марс
Аз си набелязах тиквичка  Flowers Jack O Lantern

# 124
  • HH
Бях се засилила да си купя обеци, но нещо май съм в грешка. Единият от тези модели нямаше ли го с тъмно сини камъни?

В крайна сметка поръчах два различни талисмана. Искам коледно синя асиметрична и лъскава гривна 😂😂😂 много сложно го обясних. Кратката версия е , че ми се харчеха пари🙈🤷🏻♀

# 125
  • Down south
Коя е лъскавата гривна Sunglasses
Аз видях, че гривна Ме в новата колекция я има и в шайн вариант. Решила съм да отида и да я видя наживо.

# 126
  • Марс
Тук обеците от този модел са само в розово и бяло, сини няма.

# 127
  • Down south
Искам да видя тази комбинация, как би изглеждала вдействителност.
Нямаме нищо на Ме колекцията.

По-горе бях пуснала размазани снимки.
Ето това взех от по-новата колекция, преди няколко седмици (балсам за душата)

# 128
Здравейте, искам да помоля за мнение за обеците Харизма от розовото злато, носила съм ги около 6 месеца, почти без да ги свлям, но след ходене на спа процедури покритието им падна и заприличаха на обеци купени като от "битака". Занесох ги в магазин на Пандора за почистване и полиране, като ме предупредиха, че трябва да заплатя и 30 лв. за изпичане. След повече от месец чакане ми ги върнаха в същият вид, в който им ги бях оставила. Казаха ми, че повече не може да се направи. Някой имал и е подобен "горчив" опит с иначе така красивите бижуда на Пандора ?

# 129
  • BG-DE
А, като падна покритието отдолу какво има бял метал (сребро) или нещо друго? Харесах си тази гривна но точно розовото покритие ме притеснява, че ако падне няма да е красиво 🤔

# 130
Здравейте, искам да помоля за мнение за обеците Харизма от розовото злато, носила съм ги около 6 месеца, почти без да ги свлям, но след ходене на спа процедури покритието им падна и заприличаха на обеци купени като от "битака". Занесох ги в магазин на Пандора за почистване и полиране, като ме предупредиха, че трябва да заплатя и 30 лв. за изпичане. След повече от месец чакане ми ги върнаха в същият вид, в който им ги бях оставила. Казаха ми, че повече не може да се направи. Някой имал и е подобен "горчив" опит с иначе така красивите бижуда на Пандора ?
Според мен може и да няма какво да се направи. Основно правило при бижутата на Пандора, а и при всяко сребро е да не се носи на спа процедури заради минералната вода, която съсипва среброто. Малко по назад в темата съм показала един препарат. Ако с него не стане нищо няма да помогне.

# 131
  • BG-DE
То ако е сребро няма проблем, почиства се, но това "розово злато" е някаква сплав от мед и сребро и отгоре позлатяват, ако отдолу е сребро поне ще останат бели но тази сплав е кофти, някои са сребро с позлата но други са от тази измислена сплав 😒

# 132
  • HH
Коя е лъскавата гривна Sunglasses
Аз видях, че гривна Ме в новата колекция я има и в шайн вариант. Решила съм да отида и да я видя наживо.

Тази, но не е лъскава 😆 стоеше празна и имах талисманът с белите камъни и пандора signature стопера и реших да си спретна нещо нетипично ( за мен) . Единствено ми липсва някаква висулка, но ще изчакам коледната колекция да видя дали там няма да ме грабне нещо. Иначе има една намалена и от миналогодишната, която ще пасне. Нови са сините талисмани. Много са красиви.

# 133
  • BG-DE
Някой има ли представа намалението в немската Пандора днес ли свършва или е и утре включително, че се чудя между два модела клипсове и да знам колко време имам 😊

# 134
До 9-ти включително.

Общи условия

Активация на акаунт