Pandora - Тема 7

• 43 754
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
  • BG-DE
Благодаря 🌹, дали мога да помоля за съвет 😊 този клипс
дали би седял добре на тази гривна или да си я оставя така

# 136
Ще стои, но според мен е идеално така и не добавяйте нищо.

Последна редакция: нд, 09 окт 2022, 13:10 от Melusine

# 137
  • HH
На мен гривната и така ми харесва много. Сега зависи от теб колко искаш да я запълниш Wink

# 138
  • BG-DE
Не аз не искам повече талисмани, а просто се чудя двата крайни клипса дали да не ги заменя с тези със сърчицата но май засега така ще остане 😊

# 139
  • Лайпциг / Перник / София
Според мен една двойка клипсове никога не са излишни, особено, ако имате и други гривни Simple Smile

# 140
  • Някъде там
Новата зимна колекция на пандора Simple Smile
https://theartofpandora.com/pandora-winter-2022-collection-previ … kTPU54MvpWYeCffPg

# 141
Благодаря за линка 🌹
Голямо разочарование, стари модели в нови цветове и с леки вариации, твърде много камъни, твърде малко фантазия и стил. Само тези трите ми хващат окото, и то без да са уау, като скарабея го слагам само защото ми изглежда красива изработка, от Pandora х колекциите им имам и бих носила само 2-3 неща от Хари Потър, другите са ми за момиченца, може да има сладки неща, но са детски.

P. S. Дописвам се, имам и чука на Тор, той стои добре като колие.

Последна редакция: сб, 15 окт 2022, 09:33 от Melusine

# 142
  • HH
На мен колекцията ми хареса. За пръв път от година и нещо пускат неща по мой вкус. Има и обеци, каквито искам 😍 със сини камъни. Пръстените също са красиви, но вече не си взимам пръстени от Пандора, защото предпочитам златни.
Иначе има две висулки, които ще ми паснат на гривната, едната си я показала Simple Smile
Има и доста шайн неща, което също е нестандартно, като се има предвид че в последните колекции, почти липсваха.
Като дръпна чертата, мога да кажа че съм доволна 😊

# 143
  • София
Двата талисмана звезди много ми харесват и чак се изкушавам да си направя една по-изчистена мека гривна с два клипса и една звезда...

# 144
  • Пловдив
Здравейте, момичета!
Търся си подарък за повод и се спрях на гривна Пандора. По стечение на обстоятелствата спрях да нося гривни и пръстени преди 10 години и досега не съм се интересувала от бижута, а само от обици.
Ще се връщам да чета темите назад - виждам, че гривните на марката си имат особености и за материала, и  за закопчаването , за да съм подготвена за Черния петък (миналата година изпуснах намалението).
Все още не съм решила дали искам мека или твърда гривна. Няма да слагам допълнителни талисмани, може би само един клипс. Скоро мерих такава https://silvercourt.bg/products/view/580719-203, но ми закачаше косъмчетата на ръката Simple Smile, което не съм сигурна дали ще изтърпя. Според вас това закопчаване ок ли е? Виждам, че коментирате допълнителни верижки, но цената им не ми харесва.
Имам и друг въпрос - има ли някакво значение какво ще е допълнителното покритие - Pandora Rose, Pandor shine?

Моля да споделите, ако има нещо друго важно, което изпускам, относно удобство и сигурност.

# 145
  • Down south
Благодаря за линка към новата колекция.
Веднага ми харесаха някои неща, което не се е случвало за последните няколко години.
Забелязвам, че има доста неща в 14К, а такива нямаше с години.

Допадна ми това

стои красиво и елегантно.

Това също, явно по някакви сантиментални причини

Непременно ще отидем с дъщеря ми да разгледаме детайлно. Тъкмо вчера намерих, къде съм "скрила" кредитната карта на Пандора Joy

# 146
  • BG-DE
И аз благодаря за линка, харесаха ми най-вече звездите и гривната love knot 😍 надявам се на 27.10. и в Германия да я пуснат 😊
lili_78, щом меката гривна Ви скубе най-добре се ориентирайте към твърдите, те са гладки, не скубят, а и са по-сигурни, защото дори случайно да се откопчае гривната няма да падне и не е нужно да се слага осигурителна верижка.

# 147
Благодаря и аз за новата зимна колекция. Влюбих се в твърдата гривна със снежинка и ще си я подаря.Харесаха ми и 1-2 талисмана, но аз си падам по изчистени гривни. Как мислите, черната кожена гривна става ли за момче на 18?

# 148
  • Down south
Харесах си още един dangle charm, даже много. До такава степен го харесах, че ще го взема веднага и ще го дам за златна баня Sunglasses
Ще го сложа на златната гривна самостоятелно, много ми харесва, как стои

# 149
  • BG-DE
Много е хубав но златна баня на бижу с камъни възможно ли е да се направи?

Общи условия

Активация на акаунт