Pandora - Тема 7

• 43 762
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
На мен много ми харесват обеците с това цвете. Най -вероятно ще си ги взема по празниците.

# 151
  • Down south
Много е хубав но златна баня на бижу с камъни възможно ли е да се направи?
Don't burst my bubble Joy
Толкова се ентусиазирах!
Ще проверя, дали е възможно. Много би ми се искало да е.

# 152
  • BG-DE
Моля те пиши какво са ти казали, преди години в софийско ателие ми отказаха родиране на златен пръстен заради камъните но може и да са ме излъгали.

# 153
  • Някъде там
Харесах си още един dangle charm, даже много. До такава степен го харесах, че ще го взема веднага и ще го дам за златна баня Sunglasses
Ще го сложа на златната гривна самостоятелно, много ми харесва, как стои

Много нежен изглежда.
Аз си харесах тези неща от новата колекция.
за дъщерите ми Simple Smile
Интересувам се и от тази колекция по запознатите може ли да ми кажете дали се изтъркват както роуз покритието?

# 154
  • Млечния път
Здравейте момичета,
Вчера си загубих закопчалката на гривната, която беше катинар-сърце. Дали мога да си намеря и да си купя в Бг отнякъде само закопчалка, защото иначе гривната е незиползваема, а ми беше много любима?
Приятен ден на всички!

# 155
Най-добре да попитате на място в някой магазин на Pandora  или Silvercort Simple Smile

# 156
  • Млечния път
Благодаря за отгороа. Бях в маггазина на Пандора на Витошка. Казаха, че не се произвеждат части за замяна и момичето ми каза, че по-вероятно ще ми се наложи да си купя нова гривна... освен ако не си намеря някъде на старо съответния елемент.

Последна редакция: вт, 18 окт 2022, 20:51 от focusmocus

# 157
Предполагах подобен отговор. Е, сега всичко е във ваши ръце. Ако гривната е сантиментална за Вас, опитайте да я ремонтирате, ако ли не - нова Simple Smile

# 158
  • Пловдив
Само днес е Glamour day и silver court за поредна година участват. Всички бижута на редовна цена са с 20% отстъпка с код glamour22. Aз вече се възползвах Simple Smile.

# 159
Благодаря, sunflower! 🌹

# 160
  • Пловдив
А някой дали е връщал поръчка в Silver court? За пръв път ще поръчвам гривна на Пандора и не знам какъв размер трябва да е. По инструкции се ориентирах,че е 19,но може и да се наложи да връщам и се чудя дали има проблеми.

# 161
  • София
Ако закупите гривната с намаление нямате право на връщане.Така са ми обяснявали.А и на сертификатите им има печат,че не се заменя.Най-добре звъннете в съответния магазин и попитайте!
Иначе и аз съм се замислила за поръчка,но ме е страх да отворя сайта,че кой знае,колко неща ще ми харесат.
Не мога да преценя 20% добра отстъпка ли е?Сякаш друг път цените са били фиксирани и не съм си давала сметка за процента намаление.
Благодаря за споделеното!

# 162
  • Пловдив
На сайта им е посочено,че приемат връщане в рамките на 14 дни,както е по закон. Никъде не е отбелязано за намалени стоки. А и това е намаление в целия онлайн магазин.
Ще помисля още малко,дали да не изчакам намаление във физически магазин на Pandora.

# 163
  • BG-DE
А, защо не пробвате във физически магазин на Пандора избрания модел или подобен просто за да уточните размера и после да поръчате онлайн с намаление?

# 164
  • Пловдив
През уикенда не съм в Пловдив,а кодът е само за днес.
Миналата година през ноември имаше 20% в магазините,надявам се тази пак да има. Наистина е най-добре да се пробва.

Общи условия

Активация на акаунт