Pandora - Тема 7

• 43 764
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
А някой дали е връщал поръчка в Silver court? За пръв път ще поръчвам гривна на Пандора и не знам какъв размер трябва да е. По инструкции се ориентирах,че е 19,но може и да се наложи да връщам и се чудя дали има проблеми.
Всичко закупено онлайн може да върнете в рамките на 14 дни, така е по закон. Това че не може да се връщат намалени артикули важи само за физическите магазини. Аз съм връщала  поръчка на Silver court и ми възстановиха рекордно бързо парите.

# 166
Възползвах се от намалението и поръчах тази осигурителна верижка: . Моля, ако някой я има да каже добра ли е. Преди време ми се разкопча и падна гривната, а аз дори не усетих и от тогава не съм я носила. Питах в темата и ме посъветвахте да купя верижка с клипс. Дано да е добра, гривната ми липсва Blush

# 167
Възползвах се от намалението и поръчах тази осигурителна верижка: . Моля, ако някой я има да каже добра ли е. Преди време ми се разкопча и падна гривната, а аз дори не усетих и от тогава не съм я носила. Питах в темата и ме посъветвахте да купя верижка с клипс. Дано да е добра, гривната ми липсва Blush
Супер си е верижката. От година и нещо я ползвам. Очаквах да избледнее голд елемента, но не е. Не свалям нищо при къпане.

# 168
Много ти благодаря, Петя, надявах се на такъв отзив Simple Smile. Знаеш ли, ходих във физически магазин и тази верижка я нямаше налична. Девойчето се опита да ме разубеди да не купувам осигурителна верижка на клипс, защото ако и тя се откопчаела съм щяла да си загубя гривната, пък другите били по-сигурно. Но аз се запънах и реших да се доверя на съветите от темата и не съжалявам. Нямам търпение да дойде Grinning

# 169
Абсолютно никога не ми се е откопчавала осигурителната верижка...Даже в редките случаи, когато я смъквам за почистване, ми е супер трудно откопчаването. Та, не ги слушай; не мисля, че би се откопчала сама.

# 170
А какви са тия гривни, които се откопчават, се чудя аз, кога са купувани, какви модели са? Никога не ми се е случвало, имам 2 меки, 2 кожени и 1 твърда, правила съм ги целите в талисмани, носила съм по 3 едновременно на едната ръка, с месеци тренировки с щанги, тичане и пр., и никога, ама никога нищо не ми се е разкопчавало. Наистина ми е странно да ви чета конкретно за това. Освен да ги правят вече по-кекави, не знам.

# 171
Кое е странно? Нито си измисляме, нито преувеличаваме. Откопча ми се мека гривна, купена този юли. Носих я малко над месец и когато се случи дори не усетих, падна от ръката ми в Лидл. Ако не беше мъжът ми нямаше и да разбера. Това е гривната
Носех я само с един талисман. Наистина не знам и аз защо и как се разкопчават. Винаги, когато я слагах следях да чуя ясно щракване, за да съм сигурна, че е закопчана добре...

# 172
Аз имам една мека, една твърда и една текстилна. Твърдата ми непрекъснато се разкопчава ей така от нищото. Не пада от ръката обаче, а и не нося талисмани на нея, така че не е проблем. Другите никога не са се откопчавали.

# 173
Не съм казала, че си измисляте. Купена този юли, ясно, нова. Моите са на по 10+ години.

# 174
  • Down south
Единствената гривна И осигурителна верижка, които някога са ми се откопчавали са Reflexions Sad
Не нося гривната.
Намирам серията за една от несполучливите.

Последна редакция: сб, 22 окт 2022, 23:52 от Daylily

# 175
Да, Reflexions изчезнаха безславно след безбройните проблеми със закопчаването на гривни и талисмани, тях изобщо не ги броя, правя се, че не са се случвали никога 😉 И аз не нося моята, а талисманът към нея изпадна безследно на деня след купуването, между другото, подозирам също в Лидл 😁 За стандартните гривни жалко, че се случва, оглеждам се за нова с по-интересна закопчалка, но заради честите мнения за откопчаване, се въздържам. Не харесвам осигурителните верижки и не бих сложила такава.

# 176
Имам и такава
Тя не се е откопчавала никога до сега. Не бих се учудила, ако и гривните Пандора са с едно качество за България и друго за Западна Европа, Щатите и т.н. Това го има в други сфери, защо да не е и при бижутата? Мисля да поръчам една гривна от Германия, да видим какво качество ще е.

# 177
Сладкодъвка, моите наблюдения са, че в последно време качеството на бижутата изобщо падна. Не визирам само гривните, имам и доста обеци, няколко пръстена. Фен съм на марката от 2008-а година, те тогава изобщо май не са имали обекти в България. Сега имам много по-големи възможности да купувам, но не намирам какво. Няколко поредни разочарования по отношение на качеството, странни за мен залитания в дизайна на колекциите, определено много отдавна не съм била уау! от тях и усещането ми липсва... Като знам как дебнех всяка нова колекция, имаха няколко години и онлайн адвент календар и подаряваха бижута. Поръчвала съм последно от Англия, синята кожена гривна със закопчалка мида и морските талисмани миналата или по-миналата година бяха online exclusive в английския сайт. Комплектът за почистване го имаше в цяла Западна Европа поне 3 години, преди да благоволят да го пуснат и тук, за промоциите изобщо да не отварям дума. Това също ми е неприятно, някакви неща да са само за определени пазари или да идват тук с огромно закъснение (което е проблем при много марки, не само Пандора).

В допълнение мисля, че класическите закопчалки топче са най-стабилни за меките гривни.

# 178
Melusine,това което казваш относно качеството е много неприятно, а щом купуваш отдавна вярвам, че мнението ти е меродавно. Като цяло и на мен не ми допадат тези колекции, инфантилни и несериозни са ми някак, но както се казва, за всеки влак има пътници.  Относно верижките - не ми харесват, надявам се с времето да свикна, защото гривната е със сантиментална стойност за мен и искам да я нося, а да я държа в кутията не ми е опция. За следваща гривна съм си набелязала отворена, тя няма как да се откопчае поне Stuck Out Tongue Winking Eye

# 179
  • Някъде там
Чудесен избор, не се откапчава,елемента не избледнява.
Напоселдък изобщо не си нося гривните, преминах на злато и не мога да ги възприема на ръката си.

Общи условия

Активация на акаунт