На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 40

• 84 630
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
  • София...........
Дами,
къде в Одрин има магазин на Golden Rose и дали е добре зареден?
Цените на Golden rose са двойно по-високи от цените в България.
Сега сме в Анталия и видях, че са почти двойни цените, но моето червило вече не се намира в БГ… и съм съгласна и на тази цена 😊

# 376
  • у нас
Дами,
къде в Одрин има магазин на Golden Rose и дали е добре зареден?
Цените на Golden rose са двойно по-високи от цените в България.
И по-високи даже. Лак за нокти тук е 1,99 лв, а там излизаше 8,64 лв.

# 377
Здравейте! Имам нужда от помощ. В Анталия съм с дете и поради неприятна случка останахме без пари в брой. Имам 2 карти в себе си (кредитна и дебитна) на Булбанк. Знам, че Yapi credit bank е партньор на Булбанк и пробвах да изтегля от техен банкомат, но без успех. Няма меню нито на руски нито на английски. Отказах се предвид факта, че нямам представа какви бутони да избирам. Не знам дума на Турски, а българи в хотела сме май само ние двете. Ще помоля някой да разясни как да се справим със ситуацията, като наистина ще съм много благодарна.

# 378
  • Варна
Дона, потърси човек от посрещащата агенция, те ще ти помогнат.

# 379
Благодаря, сетих се за него веднага, но само при пристигането го видях за 5 минути и от тогава никакъв. Може би защото няма хора от БГ в нашия хотел и не идва.

# 380
  • Варна
Благодаря, сетих се за него веднага, но само при пристигането го видях за 5 минути и от тогава никакъв. Може би защото няма хора от БГ в нашия хотел и не идва.

Нямаш ли оставен телефон? На рецепция би трябвало да могат, да го издирят или се свържи с агенцията, която те е пратила там. В кой хотел си и с коя фирма пътува ?

# 381
Банкоматът няма ли меню на английски? Би трябвало да има.

# 382
Здравейте! Имам нужда от помощ. В Анталия съм с дете и поради неприятна случка останахме без пари в брой. Имам 2 карти в себе си (кредитна и дебитна) на Булбанк. Знам, че Yapi credit bank е партньор на Булбанк и пробвах да изтегля от техен банкомат, но без успех. Няма меню нито на руски нито на английски. Отказах се предвид факта, че нямам представа какви бутони да избирам. Не знам дума на Турски, а българи в хотела сме май само ние двете. Ще помоля някой да разясни как да се справим със ситуацията, като наистина ще съм много благодарна.
Ако няма клон на банката, в който директно да отидете. Мисля гугъл преводач, че има офлайн функция и може да насочите телефона си директно към менюто и да ви преведе.

# 383
Или ударете една снимка, може да има опция за език, просто да не знаете коя е Simple Smile тук може някой да помогне Simple Smile

# 384
  • Пловдив
Трябва да има опция за промяна на езика,нещо като değişmek-променям,сменям и dil-език.

# 385
Има. Миналата седмица теглих, но не помня от банкомат на коя турска банка беше. Освен на турски, имаше меню на английски, френски и не помня на кои още европейски езици. Не вярвам да има банкомати без тази опция.

# 386
Аз винаги тегля от Yapi Kredi с карта на Булбанк. Когато се пъхне картата, моментално превключва на английски/турски, разпознава че не е турска карта. Пробвайте или отидете на друг банкомат на Yapi Kredi!

# 387
Аз винаги тегля от Yapi Kredi с карта на Булбанк. Когато се пъхне картата, моментално превключва на английски/турски, разпознава че не е турска карта. Пробвайте или отидете на друг банкомат на Yapi Kredi!

Благодаря Ви, но на този няма меню на друг език освен турски (пъхах картите с тази мисъл). Аз също съм теглила в Одрин, Лозенград и в Егейската част на Турция без проблем. Свързах се с представителя на агенцията, който ме насочи да ползвам съседните банкомати на други банки (потвърди, че те имали меню на английски и руски), срещу комисионна между 4 и10 % ( по негови думи). Аз обаче съм инат и отидохме следобяд с детето отново. Седяхме около 10 минути около банкомата. Дойде група руснаци. Наредиха се пред различни банкомати, а една от техните дами изтегли от Yapi. Помолих я да ми съдейства и с нейна помощ вече имаме средства в брой. Притесних се много, че с детето не бива да разчитам само на карти, а и да имам някоя и друга лира.

# 388
  • Варна

Благодаря Ви, но на този няма меню на друг език освен турски (пъхах картите с тази мисъл). Аз също съм теглила в Одрин, Лозенград и в Егейската част на Турция без проблем. Свързах се с представителя на агенцията, който ме насочи да ползвам съседните банкомати на други банки (потвърди, че те имали меню на английски и руски), срещу комисионна между 4 и10 % ( по негови думи). Аз обаче съм инат и отидохме следобяд с детето отново. Седяхме около 10 минути около банкомата. Дойде група руснаци. Наредиха се пред различни банкомати, а една от техните дами изтегли от Yapi. Помолих я да ми съдейства и с нейна помощ вече имаме средства в брой. Притесних се много, че с детето не бива да разчитам само на карти, а и да имам някоя и друга лира.
Няма такса, нали ?

# 389
Има от доста време вече, като минимумът е 30ст.

Общи условия

Активация на акаунт