На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 40

• 84 642
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте , в Одрин има ли оптика на която мога да занесе рецепта и в рамките на деня да мк направят очила

# 391
  • Бургас
Здравейте , в Одрин има ли оптика на която мога да занесе рецепта и в рамките на деня да мк направят очила

зависи какво търсите. Ако е нещо стандартно, не би трябвало да има проблем.

Ако някой си е правил скоро очила за компютър без диоптър, моля да сподели цена и вид на стъклата.

Бях обещала да пиша за декларацията за пътуване на детето, в която са записани изтекли лични карти. Нямаше никакъв проблем, само трябва да си ностие копие, защото го прибират.

Давам отзив за хотел Отоман Палас - закуската не ми хареса особено, иначе всичко друго беше добре.

Обаче беше невероятна лудница навсякъде, друг път ще гледам да не ходим в петък.

# 392
  • Пловдив
Много благодаря за отзива за декларацията. Тъкмо днес си мислих да пиша в темата, да видя какво се случи с вас Simple Smile

# 393
Сега се замислих акта за раждане на детето нужен ли е? Ще си пътуваме тримата - мама, тате и дете.

# 394
Сега се замислих акта за раждане на детето нужен ли е? Ще си пътуваме тримата - мама, тате и дете.
Не.Само паспорт

# 395
По специално не мисля диоптър е +1.5 но идеята е дало ще станат в рамките на деня и ориентировъчно цените как са

# 396
  • Пловдив
Не.Само паспорт

Някой беше споменал, че ако фамилиите са различни трябва и акт за раждане.

# 397
Пътувахме уикенда и не-женена двойка с дете си носеха копие от акта, то си стои в паспорта на детето. На границата само го погледнаха.

# 398
  • София
Носете копие, особено ако нямате брак, няма как да докажате, че сте родителите. Само го поглеждат и го връщат, знам защото брат ми и снаха ми нямат брак. Искат го заедно с паспортите.

# 399
  • Пловдив
Нахлувам с няколко въпроса вече вероятно обсъждани  многократно в темата, но се изгубих в мнения.
 Интересувам се от  ефективни капки или спрей за нос за деца или възрастни. Използвала съм преди тросид за мазане на гъбички доволна съм от него, но бих изпробвала и друго препоръчвано мазило.
Поръчаха ми да разузная Къде се намират магазините за автоаксесоари или тунинг на коли (огледала брони и други).
В Одрин ще сме в събота  къде е по-изгодно да се пазарува (халат за баня, кецове, дамски чанти и домашна посуда) на синия пазар или покрития пазар на центъра?

# 400
Как се маже тросид? Веднъж на ден ли?

# 401
  • Пловдив
Как се маже тросид? Веднъж на ден ли?
Мазала съм различно. Понякога сутрин и вечер понякога по веднъж. Но за седмица имах огромен ефект. Това през ноември 2020 та последно мазах нямах нужда след това. Сега отново ми се налага да ползвам.

# 402
Не.Само паспорт

Някой беше споменал, че ако фамилиите са различни трябва и акт за раждане.
За различни фамилии не се бях замисляла,има резон да искат допълнително документи.

# 403
За колата трябвало някаква добавка към каско-то, за да важи и там, има ли такова нещо?

# 404
  • Пловдив
За пръв път ще плащам хотел в Одрин. Резервирах през booking. Как е най-добре да платя - с карта или в брой. Ако е с карта,в каква валута? Резервацията ми е в лева и евро.

Общи условия

Активация на акаунт