На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 40

• 84 627
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Добре де, нали цените на лекарствата са фиксирани. Влезнах в нета да видя листовката на Collagen Forte Premium, и цената ми направи впечатление - около 150 лири, в касовата ми бележка точно 300. Освен това на кутията ми пише 1200 мг, в бележката 1300 мг. Някак си горчив вкус остава... Но може ли разликата в цената да е двойна направо?!

# 466
В Чорлу си правихме очила с ММ. Собственичката на оптиката е изселила се българка, говори български. При интерес мога да напиша координати и телефон. Много сме доволни. Нашите очила ги поръчахме сутринта и следобяд бяха готови. Стъклата дойдоха от Истанбул.

# 467
  • Бургас
Really , това не е лекарство, а хранителна добавка. Там цените са както дойде и често по-високи от Бг.

# 468
Really , това не е лекарство, а хранителна добавка. Там цените са както дойде и често по-високи от Бг.
Така и предположих, хич не се сетих навреме.

# 469
  • Бургас
В Чорлу си правихме очила с ММ. Собственичката на оптиката е изселила се българка, говори български. При интерес мога да напиша координати и телефон. Много сме доволни. Нашите очила ги поръчахме сутринта и следобяд бяха готови. Стъклата дойдоха от Истанбул.

Ще помоля за координати, може и на лично!
Благодаря Ви Simple Smile

# 470
  • Димитровград
Добре де, нали цените на лекарствата са фиксирани. Влезнах в нета да видя листовката на Collagen Forte Premium, .....
Цените на лекарствата тук: https://ilacabak.com/

# 471
Добре де, нали цените на лекарствата са фиксирани. Влезнах в нета да видя листовката на Collagen Forte Premium, .....
Цените на лекарствата тук: https://ilacabak.com/
Като съм си блейка, за моя джоб си е, хем съм си го скрийншотнала тук от темата, хем не гледам, че и цената си е написана - 120-140 лири. Свалили са ми една кожа, ми яд ме е!
Направо ми идва да се върна да ги питам това сериозно ли е, т. е. да питам да няма грешка!

Последна редакция: пн, 30 май 2022, 18:39 от Really

# 472
  • София
Скрит текст:
Здравейте Simple Smile
 Един по- специфичен въпрос, относно правене очила в Турция.
На ММ са му изписани очила, които тук му излизат близо 1000лв. и му дават 4 раб.дни срок за изпълнение. Знаете ли оптика в Турция /Люлебургас, Одрин, Лозенград/, където можем да се разберем на български или английски, по вайбър или whatsapp.
Идеята ми е, да отидем и да ги поръчаме и те да ни ги изпратят, ако не станат в рамките на деня, и естествено ако ни излизат по- на сметка Simple Smile
Aз не бих рискувала с изпращане. Добре е да се мерят. Последните ми очила ги правиха съвсем наново (българска оптика). До такава степен ги бяха объркали. На мъжа ми пък 100 часа нагласяха дръжките и тези неща, които опират на носа. Но пък ако цените са изгодни, нищо не пречи да се отиде втори път.

# 473
  • Бургас
10 дни са доста време. Ако не сте взели млечна няма да се развали, но сигурно ще изсъхне.
Малко неспецифичен въпрос. Купих баклава за подарък, опакована е в кутията, запечатана. Дали ще й стане нещо за 10 дни, че чак тогава ще мога да я дам? Да не рискувам.

# 474
Скрит текст:
Здравейте Simple Smile
На ММ са му изписани очила, които тук му излизат близо 1000лв. и му дават 4 раб.дни срок за изпълнение. Знаете ли оптика в Турция /Люлебургас, Одрин, Лозенград/, където можем да се разберем на български или английски, по вайбър или whatsapp.
Идеята ми е, да отидем и да ги поръчаме и те да ни ги изпратят, ако не станат в рамките на деня, и естествено ако ни излизат по- на сметка Simple Smile
Aз не бих рискувала с изпращане. Добре е да се мерят. Последните ми очила ги правиха съвсем наново (българска оптика). До такава степен ги бяха объркали. На мъжа ми пък 100 часа нагласяха дръжките и тези неща, които опират на носа. Но пък ако цените са изгодни, нищо не пречи да се отиде втори път.

Корекцията на рамките и тези неща на носа се правят спрямо лицето на място при получаване на очилата. Няма как да искате да ги изпратят и да са коригирани спрямо лицето. Единственото което могат да направят е да сложат съответните стъкла, които сте поръчали. Simple Smile

# 475
Здравейте Simple Smile
На ММ са му изписани очила, които тук му излизат близо 1000лв. и му дават 4 раб.дни срок за изпълнение. Знаете ли оптика в Турция /Люлебургас, Одрин, Лозенград/, където можем да се разберем на български или английски, по вайбър или whatsapp. Идеята ми е, да отидем и да ги поръчаме и те да ни ги изпратят, ако не станат в рамките на деня, и естествено ако ни излизат по- на сметка Simple Smile

Мога да похваля оптика Coskun optik в центъра на Одрин.Преди около две седмици си поръчах очила с прогресивни стъкла, фотосолар, при висок диоптър. В събота си ги взех и съм много доволна от изработката.Излязоха ми малко над 500 лв. , като в България са на около почти два пъти по-висока цена. Такъв тип очила изискват време за доставка на стъклата и изработка,така че нямаше вариант да стане с едно ходене до Одрин .Едно от момичетата в оптиката  говори добър английски и нямахме проблем с комуникацията,писахме си и по Вайбър.

# 476
Аз винаги тегля от Yapi Kredi с карта на Булбанк. Когато се пъхне картата, моментално превключва на английски/турски, разпознава че не е турска карта. Пробвайте или отидете на друг банкомат на Yapi Kredi!

Благодаря Ви, но на този няма меню на друг език освен турски (пъхах картите с тази мисъл). Аз също съм теглила в Одрин, Лозенград и в Егейската част на Турция без проблем. Свързах се с представителя на агенцията, който ме насочи да ползвам съседните банкомати на други банки (потвърди, че те имали меню на английски и руски), срещу комисионна между 4 и10 % ( по негови думи). Аз обаче съм инат и отидохме следобяд с детето отново. Седяхме около 10 минути около банкомата. Дойде група руснаци. Наредиха се пред различни банкомати, а една от техните дами изтегли от Yapi. Помолих я да ми съдейства и с нейна помощ вече имаме средства в брой. Притесних се много, че с детето не бива да разчитам само на карти, а и да имам някоя и друга лира.
Няма такса, нали ?

2000 лири банката е обменила за 231.89 лв. (такси не видях да са ми начислили в онлайн банкирането).

# 477
"Здравейте, ходихме в Одрин и искам да информирам, тези, които не знаят, че в Migros са отворили витрина, където продават локуми - Afyon Lokum Atolyesi и локумите са божествени. Няма такъв вкус никъде. Горещо ви препоръчвам да ги опитате." ---- Може ли да ми кажете за кой Мигрос става въпрос?

# 478
"Здравейте, ходихме в Одрин и искам да информирам, тези, които не знаят, че в Migros са отворили витрина, където продават локуми - Afyon Lokum Atolyesi и локумите са божествени. Няма такъв вкус никъде. Горещо ви препоръчвам да ги опитате." ---- Може ли да ми кажете за кой Мигрос става въпрос?
Аз пък понеже днес за първи път влизам в Мигрос, не знаех, че локумите са нов асортимент. Девойката ме примами с едно залче за проба и аз залепнах за щанда. Ама то на челото ми пише" обича сладко". Наистина са уникални, превъзхождат хиляди пъти разните пазарски.
Ние ходихме в този до Марги.
Общо взето, много сме доволни. Ако не е пътят 4 часа в посока, ще ходим най-редовно. Завиждам на по-близо живеещите. Хотелчето беше прекрасно, с най-гостоприемния домакин, храната е евтина и много вкусна, десертите, за ценител като мен - прекрасни, сладоледът също. Лекарства също доста взехме, цените са пъти по-ниски (м. м. му и държавата ни!) И съм сигурна, че много малка част сме видяли и..... изяли Simple Smile, и че има много неща за "изследване".

Последна редакция: вт, 31 май 2022, 17:30 от Really

# 479
Къде се намира заведение Айчичек и дали вече се продава нурофен колд ?

Общи условия

Активация на акаунт