На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 40

• 84 578
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Още един глас за Калерум .Много чисто и на 5 минути от центъра.(рибния пазар)

# 526
  • Пловдив
За алергия Aerius.

# 527
Момичета, препоръчайте нещо за алергия. Алергична съм към цъфтящи треви и вече ме сърбят очите, дразни ме гърлото и  ми тече носът.

Allerset,

# 528
Още един глас за Калерум .Много чисто и на 5 минути от центъра.(рибния пазар)

Може ли линк за хотела? През букинг ли резервирате? На място ли се плаща или предварително?

# 529
През букинг направихме резервацията.Платихме на място с карта.Стая за трима - 43 евро .От сайта на хотела може да вземете телефони и да влезнете в пряка връзка.

# 530
В момента сме във Фетие. Опитах да си направя очила в оптика в мол Ераста, но отказаха, защото нямам търска рецепта.
Вие как си направихте? И къде? Някой използвал почивката да го направи, да даде инфо моля.

# 531
В Мол Ераста си правя няколко пъти очила в Атасун оптик. С български рецепти.

# 532
Здравейте, знае ли някой обменното бюро на Лесово дали е денонощно.

# 533
Здравейте, знае ли някой обменното бюро на Лесово дали е денонощно.
Курса там изобщо не е добър.

# 534
Добре съм ви заварила в поредната тема! Предварително се извинявам, защото знам, че е коментирано, но не можах да открия актуална информация.
Питането ми е за магазини за мебели на добри цени, коректни търговци, в Лозенград (с предимство, че ни е по-близо) или Одрин, начините за доставка до България и изобщо заслужава ли си?
Благодаря!

# 535
  • Бургас
В Лозенград един от големите е Беллона. Цените не знам какви са, но имам познати, които са пазарували оттам. Намира се срещу бензиностанция Опет по пътя към Истанбул. На улицата до стадиона има цяла редица мебелни магазини. Най-добре да се разходите за оглед и впечатления.

# 536
Ще препоръчате ли магазини за пердета и килими, както и осветителни тела? До там докарахме ремонта.
Аз поръчвах мебели от Белона, но в Одрин. Имат връзка с превозвачи, звънят пред вас, човека си казва цената и се уговаряте.

# 537
Ще препоръчате ли магазини за пердета и килими, както и осветителни тела? До там докарахме ремонта.
Аз поръчвах мебели от Белона, но в Одрин. Имат връзка с превозвачи, звънят пред вас, човека си казва цената и се уговаряте.

Аз също съм поръчвала от Белона - много съм доволна. Осветителни тела взехме от Истанбул един от магазините до Галата и от там съм много доволна огромно разнообразие. За Одрин не мога да съдействам.

# 538
Tintina, sevgito, Sonya_Dimitrova, много ви благодаря! Ориентирах се. Да, на място ще огледаме, защото от сайтовете не мога да получа пълна информация.

# 539
Пердета срещу входа на Ераста- магазинче с няколко стълби. Шият по размер, безплатно е шиенето. За 3 дни са готови. Доколкото знам изпращат и по Еконт, но не съм пробвала така.
Магазин за килими, в една от уличките на главната, бяха страхотни, човекът говореше български. Слизайки надолу по пешеходната, посока Улуз пазар в една от пресечките в дясно се пада. As Karaca мисля, че се казваше магазина. Продавачът ми обясни, че изпращат безплатно до врата в България и се плаща при получаването.

Общи условия

Активация на акаунт