На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 40

• 84 572
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте,
Имам малко по-различен въпрос. Преди време мисля, че в тази тема се спомена как да проверим онлайн за издаден паспорт. Знам, че макар и обикновена поръчка, излизат по-рано от посочената дата. Търсих в сайта на мвр, но те съм сигурна дали проверявам на правилното място.
Благодаря предварително на отзовалите се 🤗

# 541
  • София
Аз поръчвах мебели от Белона, но в Одрин. Имат връзка с превозвачи, звънят пред вас, човека си казва цената и се уговаряте.
Аз също поръчах от Беллона. Дойдоха за около месец. Проблемът беше, че девойката в магазина говореше само турски.
Препоръки за магазин за дамаски имате ли?

# 542
Здравейте,
Имам малко по-различен въпрос. Преди време мисля, че в тази тема се спомена как да проверим онлайн за издаден паспорт. Знам, че макар и обикновена поръчка, излизат по-рано от посочената дата. Търсих в сайта на мвр, но те съм сигурна дали проверявам на правилното място.
Благодаря предварително на отзовалите се 🤗
https://www.mvr.bg/%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%82%D1%80%D0%BE%D0 … D0%BD%D1%82%D0%B8

# 543
  • Пловдив
Върнахме се от Одрин. Бяхме с 1 нощувка - отседнахме в Cavit Duvan Prestige Hotel. ЕДна идея ми се стори по-висока цената, но сме доволни.Хотелът е до мол Ераста. Стаите са комфортни, закуската беше чудесна.
Досега винаги сме ходили за 1 ден, но този път решихме малко по-бавно да я караме.

Сутринта в събота в 6,45 на границата имаше 7 опашки с по 30-40 коли преди нас, а зад нас беше нещо страшно. Вчера на връщане минахме за 20 минути.

Хапвахме в Айдън в Марги и в Айчичек до Мол-а.Айчичек много ни хареса. Опитахме агнешки котлети (препоръчвам) - не миришат изобщо на агнешко, бяха супер крехки и вкусни. Също опитахме телешки кюфтенца, Искендер кебап (беше приготвен божествено) и крилца. Всичко беше на топ ниво.
Накрая ни включиха в сметката 1 кана вода и 50 лири KUVER. Някой знае ли какво е това? Предполагам, че е някакво обслужване, но пък си имаше отделно и 10% сервиз.

Вчера потърсихме едно заведение на центъра, което беше препоръчвано тук в темата - Niazi Usta (дано да го изписвам правилно). То си е типично турско заведение. Там ядохме дроб по одрински, но не ни хареса толкова, колкото в другите две заведения, които написах по-горе. На 7 маси имаше 15 сервитьора, всичко дойде много бързо, но имам леки забележки към вкуса и затова не мога да кажа, че сме впечатлени.

Като цяло си прекарахме супер, като се изключи адската жега през двата дни. Купихме доста неща - някои изгодни, други не толкова, но беше чудесно.

# 544
Белона в Одрин нямат българоговорящ служител. За мен това не е проблем, т.к. турският ми е майчин. Докато бях в магазина помагах на няколко клиенти. Но определено биха продавали повече ако някой съдейства в превода. Иначе обслужването им е ТОП.

# 545
Здравейте, може ли да помоля, ако някой може да качи актуална брошура на Мигрос. Благодаря предварително!

# 546
# 547
# 548
Здравейте, някой може ли да препоръча ресторант в Одрин с вкусна храна и да се предлага алкохол.

# 549
YumМного полезно. Ако прецените може да влезе и в 1 страница до другия линк. Тук брошурите се отварят по продукти - т.е. 1 страница - 20 продукта ги виждате поотделно и е удобно за хора, които като мен гледат с 4 Yum

# 550
Здравейте, някой може ли да препоръча ресторант в Одрин с вкусна храна и да се предлага алкохол.
Ханедан, точно на брега на реката.

# 551
  • Стара Загора
Имайте предвид, че нас ни таксуваха Такса за обслужване 60 тл за 4 души. Както и на тръгване един мъж си поиска на паркинга, а го нямаше като пристигнахме и с нищо не е съдействал.

# 552
  • Пловдив
Много ни хареса Айчичек до Ераста,писах по-нагоре за него. Имаше бира,но от друг алкохол не сме се интересували и не знам дали предлагат.

# 553
Здравейте, някой знае ли фирма, която произвежда  перголи в гр.Одрин?

# 554
Ще препоръчате ли магазини за пердета и килими, както и осветителни тела? До там докарахме ремонта.
Аз поръчвах мебели от Белона, но в Одрин. Имат връзка с превозвачи, звънят пред вас, човека си казва цената и се уговаряте.
Пердета купуваме на няколко пъти от едно магазинче в уличката, която е успоредна на покрития пазар, почти до рибния пазар. Тръгвайки от рибния пазар, от лявата страна на улицата, два магазина са един до друг. След тях има магазин за детски играчки, колела и т.н. Последният път поръчах около 10 сутринта, в 13 часа бяха готови - за 4 стаи, по два вида пердета.

Общи условия

Активация на акаунт