СЕПТЕМВРИЙСКИ МАМИ 🤰🏻 2022 💝 (ТЕМА 3)

• 41 978
  • 750
  •   1
Отговори
# 645

Някоя от вас дали я мъчи жажда за алкохол? Откакто съм забременяла, не мога да ви обясня как искам да седна да се напия като нормален човек. Пие ми се бира, ама с литри. И маргарита няма да върна. Позволявам си по някоя чаша бира понякога, но не помага. Мъкааа, мъка ви казвам Joy

minmin, Направо ме изяжда отвътре..... Чак не знам какво ми става, все едно съм някой алкохолик в абстиненция Sweat Smile Безалкохолната бира и сайдера 0.0% не ме задоволяват ама хич и даже обяснявах снощи на мъжа ми как като родя ще обърна една ракия пък, ако ще да се разчуе Sweat Smile

Lizi, и моята е в 29+0гс точно при Чачева (ако добутам дотам).

# 646
Здравейте, момичета. Кога започват записите на тонове, от коя г.с.?

# 647
И на мен ми се пие, и то твърд алкохол. А по принцип пия почти само вино.
И ми се пуши много. Не мисля, че ще спре, все пак минаха толкова месеци. Карам на семки и лукчета, но е мъка.

# 648
И на мен ми се пие... вино, и джин с тоник, бира и ми се ядат мезетааа, сирена 🤣🤣

# 649
И на мен ми се пие коктейли всякакви. Най-вече Космополитан и Мохито. Аз пия по 200 мл нормална бира от време на време. Пиеми се и вино едно студено розенце. Моята 3-та ФМ се очертава да е към 29 г. с.
Аз да се оплача от 2 седмици не могат да разберат лекарите какво ме боли. Имам доста режещи болки ниско долу и то най - вече се случва когато се стискам по дълго време. Пуснах толкова много изследвания съмняват се за бъбреци, за проблем с пикочните пътища и пикочния мехур или апандисит.

# 650
Valari86 аз също имам такива болки от седмица. Особено когато пишкам,чуствам ужасно напрежение и режеща болка в самия мехур. Про мен на обикновената урина излезе бактерия и ме взеха в болница за венозно вливане на антибиотик. Стерилната ми урина обаче излезе чиста. Ето днес вече изписана от болницата мога да кажа,че нямам кой знае какво подобрение. Май май и при мен не се разбра какво точно е и накрая ми казаха, че е някой нерв,който се е ратегнал при разпъването на матката.

# 651
Официално искам да се оплача, че преживявам много тежко емоционална бременност… днес в 26+3 бях на преглед и АГ каза, че водите ми са към долна граница и ще е хубаво да пия повече течности и да хапвам сладко понякога (аз хапвам в рамките на нормалното), а сигурно няма човек, който да пие повече вода от мен (по принцип си пия, не заради бременността). Сериозно започвам да се депресирам… сега пък това от къде дойде и естествено в интернет нищо хубаво не пише Flushed

# 652
Darling послушай съвета на доктора и НЕ чети в интернет. Това да търсим всяко едно нещо в интеренет ще ни донесе само повече притеснения ( аз съм същата). Стигнали сме до тук, ще изкараме до края няма на къде. Всичко ще е наред ❤

# 653
Официално искам да се оплача, че преживявам много тежко емоционална бременност… днес в 26+3 бях на преглед и АГ каза, че водите ми са към долна граница и ще е хубаво да пия повече течности и да хапвам сладко понякога (аз хапвам в рамките на нормалното), а сигурно няма човек, който да пие повече вода от мен (по принцип си пия, не заради бременността). Сериозно започвам да се депресирам… сега пък това от къде дойде и естествено в интернет нищо хубаво не пише Flushed

Нямам опит с намалено количество на околоплодните води, но съм чувала, че кокосова вода помага в този случай и ако не се лъжа сок от моркови, но за морковите не съм сигурна.

# 654
Mon2 ме изпревари със съвет. И аз това съм чела. Освен само да се допълня, че стискам палци да устискате възможно най-дълго! Всичко ще се нареди. Запази спокойствие. Може да отидеш на второ мнение все пак. Не пречи.

# 655
Благодаря за съветите момичета!
Хубавото поне е, че АГ не ми го каза с притеснение, а между другото и доколкото разбрах не са под нормата водите, а просто са по-малко, но колко точно не попитах. Отидох за друго (движенията) и не обърнах много внимание в момента като ми каза за водите и сега естествено имам един куп въпроси.
На второ мнение съм в края на седмицата при АГ по ЗК, но честно казано имам голямо доверие на моята АГ.

# 656
Дарлинг, за намалени води може да приемаш сок от моркови. Пък и водите се възстановяват, не се шашкай. Щом АГ ти е дала съвет да пиеш вода и да не ядеш сладко, не са толкова зле нещата.
Аз пък се замислих сега, че след второ кърмене живот и здраве, гърдите ми ще приличат на футболни чорапи..Sad Страх ме е да си слагам импланти.

# 657
Мами, някоя от вас да в ходила за фм при Стратиева в Оскар, препоръчват ми я за трета, защото била много добър специалист, но бхс- то в началото ми беше там и меко казано ме претупа ( въпреки, че предполагам както се казва си е свършила работата за която бях отишла)

# 658
  • София
Darling, не чети толкова много (защото знам,че няма как да не четеш), води се от това, че докторката е била спокойна, пий там повече течности и тоя сок, щом пише, че е за хидратация и всичко ще е наред. И аз така се бях психирала като вървеше бебето много по-голямо, приятелка ми каза, че е гестационен диабет и аз какво ли не прочетох, после за прееклампсията какво ли не прочетох и накрая си викам. е.... съм го, спирам да чета. Не мога да намаля сладкото, имам нужда от него, правя си заместители с агаве, но не ми се получава, неистово ми се ядат боклуци- купешки шоколади, кроасани, сухи пасти, ей такива гадости. Сега ме е много шубе от глюкозния тест и той ще си покаже. Та спрях да чета.
За алкохола- на мен не ми се пие, откак съм бременна. Бира пия по глътка 2- 3 от на мъжа всяка вечер, аз по принцип в миналото съм имала проблеми с алкохола,та в последните години имах малко насищане и нуждата ми не е такава. А първите месеци драйфах и нищо не ми се поглеждаше.
Аз съм с импланти и за 1 път имам гърди като съм бременна. Надявам се да помогнат на кърменето, че миналия път беше плачевно, не стига маститите, ми нямаше и какво да захване горкото бебе, биеше се в ребрата. На тази възраст не ми дреме на какво ще заприличат, а скоро идва момента и да ги сменям, та със сигурност ще ги махна, няма да слагам нови. Дет се вика нарадвала съм им се.

# 659
Никак не съм доволна.
И мен ме претупа в началото, като даже не ме преглежда тя ( бях си записала час при нея, но ме преглежда стажант - тя дойде на края ня прегледа).
Не ти я препоръчвам!
Препоръчвам ти д-р Патрикова в Надежда 🙂
Успех 🌞
Мами, някоя от вас да в ходила за фм при Стратиева в Оскар, препоръчват ми я за трета, защото била много добър специалист, но бхс- то в началото ми беше там и меко казано ме претупа ( въпреки, че предполагам както се казва си е свършила работата за която бях отишла)

Общи условия

Активация на акаунт