Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на COVID-19 при бременни жени?
Какви са обичайните усещания по време на бременност?
Какви са препоръките за бременни жени по време на пандемията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на COVID-19 при бременни жени?
-
Какви са обичайните усещания по време на бременност?
-
Какви са препоръките за бременни жени по време на пандемията?
-
Какви са потенциалните рискове при бременност с предна плацента и след цезарово сечение?
-
Можете ли да предложите някои мъжки имена, които започват с буквата G?
аз ям сладко денонощно, гладна съм денонощно, ставам с мисълта за ядене и лягам с мисълта какво ще ям на другия ден, всичко ми се яде и измежду неполезните неща, хапвам и полезни, защото трябва. Иначе адски мразя.
но и да наблягам на "по-полезните храни". Сегааа.. ще излъжа ако кажа, че не си позволявам и по нещо сладичко, но се старая да е в малки количества и ако мине номера със залъгване с плодове.. понякога се получава
Но пък в крайна сметка най- важно е бебоците да са добре, а килограми се свалят
Същата си беше. Уж убедително казаха, че при секцио се седи 5 дни, не те изписват по-рано, а да оставят бебето. Не посмях да попитам защо циркулират такива слухове из пространството, но съм решила да се боря, ако опитат да ме плъзнат по тоя начин. Видяхме и малките бебочета в неонатологията. Та за момента, освен ако крайно не ме издразнят, че не съм се следила при тях, си оставам там за раждане.