Модни консултации (Май, 2022) - 66

• 68 055
  • 1 051
  •   1
Отговори
# 210
Достатъчно фин, но плътен той самият, бих гледала точно кашмир или вълна с кашмир, или някаква вълна,.... Те не винаги са дебели.
Показаният на линка ми изглежда точно като изкуствените материи, които търговците често подвеждащо наричат "пашмина". Пашмината е кашмирена вълна или смес на такава с коприна. Такъв шал няма как да не изглежда рехав и да не прозира леко.
Изкуствените, наричани от търговците "кашмирени" или от пашмина са относително плътни, меки, но не толят. Наелектризират се ужасно и оставят мъх по всяка дреха, до която се допират. Този на снимката ми прилича на такъв по-скоро.

# 211
Имам един шал и 1 пашмина в бежавата гама, които си седят ей така. Така и не мога да се възприема с такива цветове.

# 212
Ходя с къси нокти и направо се чудя как навремето съм имала маникюр.
Скрит текст:
[/spoiler]Савова те твоите са достатъчно дълги и като къси Wink Smiley
Моите са наполовина на твоите Simple Smile
Харесвам поддържан маникюр - и това не означава задължително лак. Такъв слагам и задължително от тези които се "пекат " ( защото не мога да стоя мирна и развалям обикновенния ) само лятото или по поводи. И после месеци не мога да се възстановя от чупещи се плочки. Sad

Скрит текст:

Някой да ме информира моля как се поддържат в такава форма принцесите - и Летиция и Кейт Heart Exl  Heart Exl Heart Exl

Извинявам се на потребителката която сподели за марката vionicshoes, че не я цитирам, не успях да открия от кой пост отворих сайта. Имам въпрос - в Европа могат ли да се намерят ( онлайн също ) В немския амазон има доста различни ( странни чак ) модели а в Американския доста които бях носила !

# 213
Ген, качествена храна, тренировки, глад (евентуално).

# 214
  • София
Casual като гледам ръката и рамото от първата снимка, съм сигурна че и с тежести Wink.

Иначе нося гел, нося цветове, не съм била по без цвят от поне 10 години. За мен си е вид аксесоар. Харесвам малинени, коралови, нюд, понякога френски, но не и червено на моят тен и ръце. Купила съм си печка и пека гела в къщи, сменям на 3 седмици. Преди това носех обикновени лакове, ползвах бързосъхнещи топове и т.н, но не еднократно ми се е случвало да си погледна ръцете пред офиса, където да видя отлющено ъгълче... Това може да ме побърка, обръщам внимание и на ръцете на други, за мен е важно поддръжката и ожулени връхчета ме потрисат. Добре, че гел лаковете станаха толкова достъпни и са супер трайни. Нямам проблем да си ходя с цветни нокти на работа.
Забелязвам, че покрай мен и мъжа ми е придобил това изкривяване. Мноооого му правят впечатление и винаги отбелязва мръсната коса и кофти маникюра.. Joy.

# 215
  • някъде под слънцето...
Летисия Ортис  отдавна не е принцеса, а кралица.
Разполага с  цяла армия  от хора , които се грижат за нея.
Трансформацията през годините е  очевадна.
Мита за "вечната младост"   е подплатен с  доста хирургични интервенции .
За да има  кралицата "добър ген", майка и също се подложи на  "подмладяване".

Последна редакция: пн, 09 май 2022, 12:36 от sl

# 216
  • София
Това оформяне на ръка и рамо не е от интервенции, а от правилни и редовни тренировки.

# 217
  • някъде под слънцето...
Говорех за челюст, брадичка нос, скули, лифтинг, ботокс  и какво ли още не.
Пълна промяна.
Добре, че данъкоплатецът  плаща....

Съпоставка на ген  и триумфа на пластичната хирургия.

https://www.google.com/search?q=letizia+ortiz+joven&client=m … ii=3GJ4WZD5cctECM
Ръцете са ясни.
Те  вероятно са плод на тренировки  и може би подходящи добавки, все пак
септември ще навърши 50г.
 Набляга на "ръце" последните десетина  години, преди  това  беше просто екстремно слаба.

https://www.eleconomista.es/status/noticias/3554059/11/11/Preocu … etizia-Ortiz.html

Последна редакция: пн, 09 май 2022, 14:12 от sl

# 218
С желязна дисциплина.
G.Savova, ако съм мъж, ще ти “искам ръката” всеки ден. На колене и с пръстен в кутийка.

# 219
  • София
Симпатична е преди. "След" пак ми влиза в същата категория. Симпатична.
Не бих я нарекла красавица в никакъв случай. Това с гена и майка ѝ ме разсмя Joy

# 220
Виждала съм я на живо и отблизо - възхитителна е. Дали с помощта на ген, или с естетична хирургия - важното е, че изглежда добре. Експериментира много и със стила си, интересна е.

# 221
И какво като е получила малко помощ жената. Изглежда много добре. Обаче като остарее и подържа такива килограми ще изглежда като Макронка. На мен лично не ми допадат толкова кльощави жени. Кейт е същата пръчка, но и тя ми е симпатична.
Харесвам  жени с фигура като на Даяна. Висока и си има всички женски извивки.

# 222
  • някъде под слънцето...
Симпатична е преди. "След" пак ми влиза в същата категория. Симпатична.
Не бих я нарекла красавица в никакъв случай. Това с гена и майка ѝ ме разсмя Joy
То си е за смях.
От прес службата на краслското семейство се споменава  само за една опреация на носа, на кралицата , заради респираторни проблеми .
Останалото  явно се променило от самосебе си

https://www.google.com/amp/s/www.mujerhoy.com/belleza/tratamient … 11103346_amp.html

Виждала съм я на живо и отблизо - възхитителна е. Дали с помощта на ген, или с естетична хирургия - важното е, че изглежда добре. Експериментира много и със стила си, интересна е.
Определено изглежда добре.
Спор няма.
Но въпреки това  е несолюбвана от поданниците си, които отдавна забравиха възторга си от очарователното мило  и спонтанно създание, което се сгоди за принца, защото то много бързо озчезна и на негово място дойде друго,  доста по различно.

Савова, няма лошо да  се помага на красотата.
В случая поне се  гони, "естествен вид" .

Красивата и безупречна външност не е най важното нещо за една кралица.

Последна редакция: пн, 09 май 2022, 14:13 от sl

# 223
Няма лошо, даже мисля, че след 45 всяка от нас заслужава малко "освежаване".
Кралиците са винаги са красиви и добри Simple Smile.

# 224
Ето обувките, по- различни са от чантата.

Може да питаш CHANTA или PLIK дали имат такъв цикламен велур и да ти направят по поръчка

Общи условия

Активация на акаунт