Модни консултации (Май, 2022) - 66

• 68 052
  • 1 051
  •   1
Отговори
# 195
# 196
  • София
Едно време много дълго търсих клъч от кожа И велур, мина доста време,докато намеря. Но аз съм претенциозна.

Сега си търся кремав шал, който да не забира лесно. Не държа да е кашмир, даже предпочитам да не е, но всички, на които попадам, са едни прозрачни като паяжини,нямат нужната плътност.

# 197
Ето обувките, по- различни са от чантата.

# 198
  • София
Аз бих сложила лачен клъч като на картинката. Лак и велур си вървят според мен.
Не знам дали ти харесваш такава комбинация, де.

От къде са обувките, впрочем? Много са хубави.

# 199
От непознат до тогава за мен сайт бяха, но кой- не се сещам. Последвах някаква реклама във фб. Спомням си, че някоя дама ме беше питала, след като ги бях показала и тогава казах сайта.

# 200
Кечър, колко дебел шал ти трябва? Някакъв лек като за преходен сезон ли? Аз в амазон (!) бях поръчвала едни кашмирени преди години, и още са си като нови. Цените също бяха доста прилични. Аз харесвам големи и широки.

# 201
  • София
За завиване, да. За есенна вечер, примерно. Вместо яке. Ще видя в амазон. Права си.

# 202
Кяч, виж в ибей. Купих си 3  страхотни шала оттам, чиста вълна, различни размери, цветове и модели и много добри цени.

# 203
  • София
Ще проверя, мерси. Нямам вълнени неща освен палто и се чудя - колко г/д трябва да струва един кашмирен шал? Защото онлайн гледам много разновидности, но ми се струват съмнителни някои.

# 204

Сега си търся кремав шал, който да не забира лесно. Не държа да е кашмир, даже предпочитам да не е, но всички, на които попадам, са едни прозрачни като паяжини,нямат нужната плътност.
Какъв точно шал - за намятане, малък и елегантен, за зимата - ако съдим от кашмира?
Аз най-много харесвам вълна с коприна, памук с коприна или само коприна.
На първо четене се сещам за Дафне и Parfois. Понеже обичам и нося всякакви шалове, купувам от всякакви места винаги, когато някой ме грабне много.
Кремав имам един. Копринен. На бежови точки е моя. Напомня ми да измъкна.
...
.... Писали сме едновременно. Сега видях, че се търси топъл шал. Тези на Бенетон харесвам при вълнените.
Хубав кашмирен шал е с цената на пуловер горе-долу.
Шал и пончо уж за завиване съм купувала два... Само ми заемат място в гардероба.... Пък в същото време си ги харесвам и си ги държа с мисълта, че ще ми влязат в употреба.

# 205
  • София
Търся да е достатъчно фин, но да е плътен самият. Joy И пуловери не нося хаха.

Ето този ми допадна, ама на картинка. Пише 100% кашмир... Не знам

https://magazinmonic.com/product/kashmiren-bejov-damski-shal-s-resni

# 206
За 26лв няма как да купиш кашмирен шал. Този вид шалове се водят пашмина.

Последна редакция: пн, 09 май 2022, 08:36 от G.Savova

# 207
  • София
И аз така си мисля. Имат едни етикетчета, пише пашмина на тях, този също има.
Аз нв държа да е кашмирен, ама тия са тънки, виждала съм ги. Не са плътни в нишките.

# 208
https://www.ebay.ca/itm/294612346461

Единият ми е този, като го имаше и във бежово, но аз съм руса и бежово не ми стои добре. Иначе бежовият цвят ми хареса повече. Като пончо е и е точно за намятане в хладно време, но не толкова хладно, че да е за палто. 100% вълна е, но е мек и лек и не боде.  Изглежда много луксозно на живо. Аз моя го държа в офиса, че като надуят климатика, не се стои.

Имам и още два, единия е от вълна на як, другият мериносов, те са по-тънки.

Този, който си показала няма как да е кашмир за 26 лева. Сигурно е някой изкуственяк, който нито топли, нито стои добре наживо.

# 209
  • София
Мерси! Точно да изглежда добре ми трябва.
Ще проверя и в Дафне.

Общи условия

Активация на акаунт