Модни консултации (Май, 2022) - 66

• 68 049
  • 1 051
  •   1
Отговори
# 180
G&B Ще е супер в монохром!

# 181
  • София
Аз съм малко скептична към монохромно червено, но може би не мога да погледна обективно заради моята си коса. Ако си с тъмна или доста светла коса, според мен носят на червени обувки и чанта към червен гащеризон.

Също по принцип го виждам с акцентни обеци ИЛИ гривна. Simple Smile

# 182
Catcher, И косата, и аз съм по-тъмничка 😅. Косата е 5-ца. Благодаря за идеите. Ще помисля за гривна, иначе ще съм със златен часовник и обеци Сваровски.
Много съм ниска и смятам, че монохромната визия ще помогне малко. Не знам дали съм права.

# 183
  • София
Щом ще имаш часовник, без гривна поне според мен Simple Smile
По принцип монохромните издължават, да.

# 184
О, няма да се накича и с двете. Часовникът е достатъчно лъскав 😂
Скрит текст:

# 185
Сега и аз се размислих. Скоро ще нося черен гащеризон+ фуксия стилето и черен клъч. Другата опция е гащеризона+ черно стилето и червен клъч. Последната визия ми е по- официална и за това клоня към първи вариант. Мислех си за бижута от сребро- висящи обеци и пръстен. За съжаление нямам голяма гривна, която да я направя акцент, но имам часовник със сребриста верижка и черен циферблат, но тогава ще трябва да се откажа от дългите обеци.....

# 186
G&B, така изглежда много стилно 🙂
Това мисля беше и предложението на Silver Pearl, а аз с моето първо предложение за златни обувки и чанта отивам да се посрамувам тихичко в ъгъла 🙃

mariat, дълги обици и часовник е ок.
Само лятото нося един голям часовник като гривна и слагам едни висящи обеци и никакви други бижута. И съм за цикламена чанта.

Първите кецове за мен са по-хубави Sunn.

Последна редакция: нд, 08 май 2022, 22:23 от Al Georgieva

# 187
Герогиева, не мога да намеря подходяща чанта. Все още се опитвам. Дори исках да е друг цвят, но пак нищо не си харесвам.

# 188
  • София
Аз съм за червен гащеризон, обувки фуксия и черен клъч. Представих си го много готино, но като бижута... нямам идея. Зависи какво е червеното. При положение,че ще има и 'розово' за мен изборът на бял метал е спорен.

# 189
  • Пловдив
Sunn, аз бих взела втория модел.

# 190
Catcher, mariat няма червен гащеризон Blush или поне аз така разбрах.
Още един глас за комбинацията на черен гащеризон, черен клъч и фуксия стилето + дългите сребърни обеци и часовника, който имаш.

# 191
Идея нямам какви чанти харесваш mariat
такава?
или такава?
малко шарена?

# 192
О, всички чанти са много хубави, но обувките са естествен велур и търся нещо по- подходящо като материя. Опасявам се да не направя манджа с грозде при различните кожи.
Точно така, Пинк, гащеризонът е черен.

# 193
  • София
Мале, тотално не съм прочела. Не само че гащеризонът е ЧЕРЕН,  а вторият вариант е червен клъч.
Мерси, Pink Laughing

Пак съм за варианта черен клъч, черен гащеризон и един обувки фуксия. И обраното- пак бих сложила фуксия клъч, а не червен.

Скрит текст:

# 194
И аз клоня към фуксията, просто чантата ми е.....компромис за сега. Търся естествена кожа+ велур (за да го напасна с обувките), но удрям на камък.

Общи условия

Активация на акаунт