Модни консултации (Май, 2022) - 66

• 68 043
  • 1 051
  •   1
Отговори
# 165
  • София
А отговарят ли си на размерите дрехите на Денина Мартин или са уголемени?

# 166
Мерките отговарят точно, аз взех ризата XS (рокли, ризи, сака нося Al  / BG40 / IT40), а полата S (панталони и поли нося S) и ми стават перфектно. Висока съм колкото модела и на дължина ми харесва как ми застава.
Благодаря, Al Hug .... зариби ме! Поръчах XS от полата и S от зелената копринена блуза Blush Ще споделя, когато пристигнат.

А отговарят ли си на размерите дрехите на Денина Мартин или са уголемени?
~Étoile~, според мен по-скоро си отговарят. Ако обърнеш внимание, тя винаги е облечена с размер S, а е сравнително мъничка като ръст и телосложение. Така ми се стори и като погледнах дрехите върху окачалки. Но, все пак да каже някой който ги е купувал.

# 167
Не съм поръчвала от Денина и не възнамерявам. Лилавата рокля ме изкуши, но не. Палитрата й е много различна от моята, за цветотипът ми не подхождат меките и топли тонове, които тя избира. Някои от нещата ми се виждат една идея по-скъпи, но цените вероятно имат покритие.

# 168
Денина е много креативна и красива жена, в началото я мислех за чужденка- външността и стила ѝ някак не са български в добрия смисъл.
Много харесвам тази ѝ риза, но точно това съчетание на друга БГ блогърка ме потресе.Основно заради съчетанието черна обувка/ бял панталон, което толкова да не харесвам.

# 169
Ризата Love е супер десен
Черните обувки и чанта чак да ме потрисат не, но е грозно.

Light Beam, ще чакам с нетръпение да се похвалиш, че сега ми е много притеснено да не съм те подвела.

# 170
Лилавата рокля ме изкуши, но не. Палитрата й е много различна от моята, за цветотипът ми не подхождат меките и топли тонове, които тя избира.
Тук мненията ни се припокриват на 100%. Точно такова е и моето впечатление. Цветовете на дрехите са съобразени изцяло с нейния цветотип. Пък аз съм студена и половин идея по-контрастна и такива нюанси ме "измиват". Но, все все пак има неща които биха ми паснали мисля. Бледо лилавото на роклята не е между тях, за съжаление. Иначе, точно тя е с чудесна кройка.

О, Ал, защо пък да ти е притеснено! Аз нали имам очи и глава на раменете Smiley Ориентирам се относително бързо и точно, когато става въпрос за собствената ми особа. Коментарите и описанията ти ми бяха полезни и ми помогнаха да се ориентирам. Пък на снимка полата наистина ми хареса много и ми се струва да е съвсем мой тип и като цветове, и като кройка. Това дали съм напаснала с блузата от цветове по снимка е друг въпрос, но зеленото в полата ми се стори сходно ... Ако съм се объркала, има и връщане.

# 171
Ако платовете са качествени и са добре ушити, цените на Денина са прилични. Но доста малко неща има налични ми прави впечатление.

# 172
На Денина и аз не съм поръчвала, но сложих в кошницата черния шлифер на Iris by love. Дано да ми стои добре.

# 173
AlphaFemale, Light Beam
май и аз съм от Вашия цветови тип.

Шлифера стои просто невероятно като се има предвид колко е торбест. Утре слагам черен панталон, токчета, бяла риза и шлифера ще е черешката. Разкопчан стои по-добре.

zari65, аз ще се обадя утре да питам за черната ленена рокля и белия панталон от 100% памук

Днес видях доста тюлени поли в различни цветове и комбинации, най ми допадна една дама в ментово зелено - страхотно изглеждаше.

# 174
Здравейте дами,идва лято и отново съм в търсене на бели маратонки! Харесала съм си два модела и съм в чуденка кои да си взема! Бих се радвала ако споделите кои Ви допадат повече! Ще се носят с дънки,клинове,дънкови поли с тениски и спортни рокли. Благодаря предварително!

# 175
За мен първите!

# 176
Първите и според мен.
Отказах се от сини аксесоари и поръчах тези.
Ще видя на живо как ще е. Реших, че монохромна визия ще е по-елегантна. Чудя се за тънък колан??? 

# 177
Не съм убедена, че има нужда от колан, честно казано. Показаната комбинация изгледа супер!

# 178
  • Бургас
И аз мисля, че е супер.

# 179
Реших, че монохромна визия ще е по-елегантна. Чудя се за тънък колан??? 
Колан в същия цвят и материал? Мисля си, че ще стане претрупано и пре- нагласено. По-добре без.
Този ансамбъл го виждам с една широка ефектна гривна на ръката с голото рамо. Някакъв цветен емайл или злато. Ако не е с гривна, с ефектни обици.

Общи условия

Активация на акаунт