Модни консултации (Май, 2022) - 66

• 68 040
  • 1 051
  •   1
Отговори
# 150
Савова, да, и аз това щях да кажа - имаш много красиви нокти, голяма плочка. Такива нокти изобщо нямат нужда от маникюр, освен разбира се ако самата ти не желаеш. Моите въобще не са хубави, не са толкова дълбоки, плочката е малка, и честно казано ако не са леко поне маникюрирани и с някакъв лак, изглеждат много зле. Да не говорим, че един с един няма еднакъв по форма някак.

# 151
Agent Provocateur, ма много лак, много нещо Grinning
този маникюр сякаш мойта ръка е снимана, само дето аз съм поолющена в момента от домакински дейности, но довечера това ще се промени де

Харесвам ярки цветове, а ръце без лак или с някакъв блед цвят ми изглеждат голи.
Хубави ръце G.Savova

По темата за официални тоалети се сетих, че исках да кача снимки на Irish Travelers и техните официални одежди
мъжете

и дамите

Преди време попаднах на https://www.instagram.com/jpbevillard_colour/ и някои снимки много ме впечатлиха.
Живота е много шарен и красив Simple Smile

# 152
Ал, пантерестият шлифер много ми харесва! Хем е ексцентричен, хем не минава границите.

Гел нося вече няколко години, родих се откакто си намерих точната маникюристка. Ноктите ми са извънредно гладки, с мазна плочка и не задържат традиционен лак. На втория ден вече се лющи. Дизайнът съвсем не е задължително да е селски и кичозен само заради типа лак. Изрязване на кожички у дома дори не мога да си представя с моите две леви ръце.

# 153
И аз нося гел, къс маникюр и винаги един от трите цвята - Бордо, класическо червено, корал. Никога нямам цветя, картинки, лепенки, пази боже брокат.... Wink

# 154

И малко-малко да се похваля и да запитам как ги намирате?
шлифер с пантерест хастар и тениска

Шлифера много ми харесва! А тениските им са много качествени като памук и дебелина, и принтове.
Честити ти красиви придобивки!
Аз все още не съм облякла тази комбинация, защото до сега си беше хладно, за яке.

# 155
Куражлийки сте с тези шарени дрехи, честити!
Аз не мога да си покажа носа навън, облечена в толкова цветове, но обичам да гледам, може да ме осени някой ден да се облека в нещо шарено.
Тениски нося изключително рядко, само едноцветни.
Имам една дреха на точки, една на цветя, едно каре - всичко друго е дюс при мен, само шаловете са ми цветни.
Моите нокти също погиват от гел, пък и работата ми не позволява.
Ходя като Савова, но  обичам да нося прозрачен топ лак, а при повод нюд.
Смаях се от лаковете на Агента, аз имах преди една огромна кутия, която използваха децата донякъде.
Моите, за щастие, са вече само три - прозрачен, бежов и за бързо съхнене.
Иначе харесвам и си правя за почивка и пътувания френски.
Въобще, явно съм пълна скука. Joy

# 156
Агент, ти си колекцинер Grinning

Шлиферът и на мен ми харесва.

За многоцветните неща и на мен ми е трудно. Често купувам, защото ми се носи цвят и трудно посягам към тях.

# 157
Що се отнася до маникюра - няма нищо по-женствено и по-красиво от нежни и изящни поддържани пръсти. Дали с лак или без лак - ръце като на пианистка са за предпочитане от ръце като на тютюноберачка.

# 158
Уау, набрала и нанизала съм тонове тютюн. По свое собствено желание.

Момичета, много ми е драго, че шарените ми дрешки се харесват на някои от вас Heart

Pink Dress, твоят комплект го няма, повече ми харесва от астро темата, но каквото такова. Утре май ще става времето и ще го сефтосам

Шлифера е хит, пробвах го с черна пола, бяла риза и токчета и докарах ужасно стилен вид. Много съм хепи

# 159
  • Пловдив
Савова, имаш разкошна плочка на ноктите.

Правя си сама гел лака, от както се прибрах от родилното, преди това си карах на обикновени лакове. Обичам камъчета и декорацийки, но поради факта, че не ходя в салон не си правя. Та се задоволявам само на ярки цветове.

# 160
Момичета, много ми е драго, че шарените ми дрешки се харесват на някои от вас Heart

Al Georgieva, на мен ми харесаха полата с ризата и роклята. Проспала съм ги някъде тези Love by Iris.
Сподели малко повече впечатления, моля те. Как са като качество материите им. Сатените падат или са тънки, хвърчат и лепнат?
Като размер как вървят - уголемени/умалени/отговарят на посоченото в таблиците им с размери?
Идват дълги сякаш.... може и да се бъркам... Съдя от това, че на снимките в сайта им Лора Шопова е облечена в XS от всички модели, а на дължина и идват добре, не възкъси. Това ме кара да си мисля, че при такива като мен дългите модели ще се влачат и може би трябва да се режат.
Скъпички ми се сториха за състав 100% полиестер при голяма част от дрехите. Но, пък имат красиви неща.

Полата от сета ти с ризата има ли някаква подплата и прозира ли бельото под бялото? Тя ми хареса най-много. Бих се пробвала да я комбинирам със зелената им копринена риза без ръкав.... чак се замислям дали да не поръчам за проба. Ще изчакам отзив преди това, все пак.
Ризата също е красива и ми харесва на друга жена. Върху себе си риза с копчета и якичка не мога да нося. Не се чувствам никак удобно. Притискат ме, стягат ме, .... абе не мога. Между пясъчен часовник и обърнат триъгълник съм, с малко по-широки рамене и гръдна, и този тип дрехи не са мои. За рокли и блузи винаги предпочитам V образно или обло, но достатъчно отворено около врата деколте.

И като говорим за български дрехи -  нещо от колекциите на Денина Мартин носили ли сте? Те как ви се струват?
Някои от нещата и ми харесват, но не съм купувала. Преди Великден имаше няколко дни представяне на новата колекция  в МОЛ България. Точно тогава ми беше натоварено и нямах време да меря, но претичвайки набързо с конкретна мисия, влязох за минутка да погледна. На пръв поглед нещата и изглеждат добре и на живо. Тя самата също е много фина, нежна и хубава на живо. На снимки ми изглежда идея по-пищна и малко по-възрастна от момичето, което стоеше там в лилавата си ленена рокля:  
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 08 май 2022, 01:19 от Light Beam

# 161
  • София
Харесват ми като кройки, женствени са, но не съм си взимала.

# 162
Light Beam, с удоволствие отговарям Sunglasses
полата и ризата са памучни като ризата е от поплин, а полата от доста плътен памук, почти като дънков плат и стои идеално, не прозира. Гледам, че има една бройка само в размер XS и може да я поръчаш за проба, пък ако не ти харесва да я върнеш.

Мерките отговарят точно, аз взех ризата XS (рокли, ризи, сака нося XS / BG40 / IT40), а полата S (панталони и поли нося S) и ми стават перфектно. Висока съм колкото модела и на дължина ми харесва как ми застава. На мен деколте V или лодка като на зелената копринена блузка ми стоят зле - нямам рамене и бюст за такива модели, но ризи закопчани догоре да.

Шлифера го взех XS-S, роклята е 100% памук, полиестерните рокли, които са от предходни колекции са ок като качество - не лепят и стоят добре, сатените на новата лятна са красиви десени, но дори не ги пипнах
Дантелените им рокли са красиви и много добре изработени. Имат официални рокли за момиченца

на Денина Мартин нямам нищо.

# 163
Аз нося дрехи и аксесоари на Денина Мартин и съм доволна. Скъпи са, но качеството е добро.

# 164
Densi, много ми харесаха
 тази рокля и този панталон и мисля да им пиша да попитам дали ще шият още

Общи условия

Активация на акаунт