Модни консултации (Май, 2022) - 66

• 67 498
  • 1 051
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Прилича ми на типична шаферска рокля.
Не ми допада.

# 466
  • в Кошера
Marina12, бих я върнала. Peace

Скрит текст:
Доколкото се вижда от споделената снимка, фигурата ти е прекрасна.
Ок, не си харесваш краката (които не са видими, преценката е твоя), но пък ръцете и раменете ти са фини, акцентирай там.
Този тип деколте, според мен, изисква една-две идеи по-пищен бюст. Отделно наборът след колана в талията разширява излишно.
И цветът не е най-доброто решение за светъл тип дама (ако е ментовото от реалната снимка - донякъде ок, но този от каталожната...).

# 467
  • Варна
Здравейте, момичета, може ли мнение за тази рокля? Беше импулсивна покупка (за пореден път се убеждавам, че трябва да се въздържам от такива) и вече се чудя дали да не я върна. Поводът е лятна морска сватба, като съм гост от масовката и не искам нещо твърде официално.

На мен пък много ми харесва, и как ти стои и цветът също. Нежна и някак ефирна ми стои върху теб.  Simple Smile

# 468
На мен ми е трудно да приема , че става въпрос за една и съща рокля, не само цвета, ами и дължината на втората ми се струва по- голяма.
Не е лоша, но на мен ми идва ежедневна, с правилната чанта и обувки ще стане добре.
Точно неравният подгъв ще акцентира върху краката според мен .

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 16:57 от Mateah

# 469
Благодаря Heart
Роклята не е в точния размер, а следващия, защото живот и здраве ще съм във втория триместър и да има накъде да се “ширя” Grinning Да, за първия зелен цвят става въпрос, а не каталожната. Би трябвало да са еднакви като модел. Още веднъж благодаря на всички!

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 16:28 от Marina12

# 470
outnocontact,
първата рокля ми изглежда по-подходяща за събититето, но и двете са прелестни. Не знам как съм проспала роклята на H&M, страхотна е.

Marina12, ок е роклята - ще си я поизпълнила като наближи събитиието и ще изглеждаш добре, но има риск да ти е тясна - колана под деколтето ограничава.

Като предложих панталон тип цигара не съм си представяла латино тип жена, а добре сложена българка с тънка талия и здрави бедра 😀 

ето бяло-черната ми рокля, малко ми късее, но трикото се посви след първото пране
Скрит текст:
на гърба ципа е обточечен в електриково синьо

# 471
Георгиева, страхотни крака и страхотна рокля Heart Eyes. Дори и леко скъсена стои чудесно. Аз имам прасци на пехотинец, квадратна структура на тялото и изпадам в ужас, ако трябва да нося подобна рокля, но ги харесвам много, носени от други. Благородно завиждам.

# 472
Здравейте, дами!
Идвам с въпрос - ще си поръчам едни Converse, но моя номер 39 е изчерпаан в цвета, който искам та гледам 39.5. Дали ще са ми големи? Някой с опит по въпроса?

# 473
  • София
Георгиева, много добре! Blue Heart

# 474
Роклята не е в точния размер, а следващия, защото живот и здраве ще съм във втория триместър и да има накъде да се “ширя”
Честито Hug На мен ми харесва цветът, с аксесоари ще е и по-празнична. Решила ли си с какво да я комбинираш?

Георгиева, ехеее  Heart Eyes

# 475
Здравейте, дами!
Идвам с въпрос - ще си поръчам едни Converse, но моя номер 39 е изчерпаан в цвета, който искам та гледам 39.5. Дали ще са ми големи? Някой с опит по въпроса?
Converse много трудно мога да те посъветвам, имам 37,5 и 38 и всичките ми стават, купувани в чужбина тук и онлайн. Носят се с плътен чорап и са връзки, та половинката може да се обeре, но ако ги носиш на босо ще ти направят пришки.
Знам, че не е отговора, който ще помогне.
Внимава, със сайтовете, има и някакви умалени, които не са много ок, дъщеря ми два пъти попада на такива и връща.

Последна редакция: нд, 15 май 2022, 08:40 от zari65

# 476
Здравейте, дами!
Converse много трудно мога да те посъветвам, имам 37,5 и 38 и всичките ми стават, купувани в чужбина тук и онлайн. Носят се с плътен чорап и са връзки, та половинката може да се обърне, но ако ги носиш на босо ще ти направят пришки.
Знам, че не е отговора, който ще помогне.
Внимава, със сайтовете, има и някакви умалени, които не са много ок, дъщеря ми два пъти попада на такива и връща.

Благодаря за отговорa, Zari Flowers Hibiscus
Поръчах 39.5 като реших, че като ги стегна няма да е голям проблем Simple Smile

# 477
Търсих, търсих от препоръчаните панталони, обаче накрая взех да се напрягам, че все нещо не намирам. Затова ще “пиша” един бял панталон Зара с ръб, които си отлежава в гардероба. Дразни ме, че е с ниска талия (от онзи период е), ама май ще го преживея. Not good, not terrible 😃

Обаче докато си цъках се влюбих в тази рокля и нямам търпение да дойде Simple Smile

# 478
Благодаря! Имам бежов клъч и така и така си търся сандали с ток до 5 см, спрях се на този модел, бежов или светло розово. Не се придържам към правилото за еднакъв цвят чанта и обувки, просто бежовото е доста непретенциозно и затова. Розово и зелено пък мисля е доста свежа комбинация (ако оставя тази рокля… Grinning)

Роклята не е в точния размер, а следващия, защото живот и здраве ще съм във втория триместър и да има накъде да се “ширя”
Честито Hug На мен ми харесва цветът, с аксесоари ще е и по-празнична. Решила ли си с какво да я комбинираш?

Георгиева, ехеее  Heart Eyes

# 479
Al, тези кецове като ги видях и викам направили са ги за на Ал чантата 😃

Общи условия

Активация на акаунт