Модни консултации (Май, 2022) - 66

• 67 350
  • 1 051
  •   1
Отговори
# 915
Трудно е да не ти отива рокля прибрана в талията, която пада свободно надолу. Наистина на повечето хора отива, особено ако има коремче което желаеш да бъде скрито.
Аз не харесвам да са свободни горе, винаги избирам горната част по тялото a долната широка, защото слагам кроп топ отгоре, понеже са ми безкрайно скучновати.
Формулата ми е светла или ярка на цвят рокля с къс ръкав или без, задължително с яка, отгоре тъмна къса блуза, която спира точно на талията, скривам я под колана, който стягам добре и изкарвам яката отгоре. По този начин визуално намалям малко бюста и рамената си.
Винаги има поне 1-2 дами, които ме спират да ме похвалят Simple Smile

# 916
Glossycherry -
може ли да ми го визуализираш, нещо не мога да си го представя.

# 917
Въх, верно не мога снимки в нета да намеря, сигурно не търся правилно. Ще снимам после че тука е рано още и всичко спи Grinning

# 918
Да се похваля тук с покупка от днес, отдавна дебна да има номера:

Дано да е красив на живо. За нещо като този ефект ‘à la Sezane’ мечтая… А дано, ама надали…

# 919
Glossycherry -
може ли да ми го визуализираш, нещо не мога да си го представя.

Простете за неугледните снимки, не ме бива в тези неща Flushed
Скрит текст:

# 920
Glossycherry аз също не можех да си го представя, но доста добра комбинация ☺

# 921
Благодаря, нямам много парички и последните 2 години губя доста килограми и не смея да инвестирам в дрехи, за това работя с това което имам, роклята ми е широкичка вече, но става ефектно защото колана се събира повече на талията и прави полата доста по- пуфеста.
Забелязала съм че като искат да постигнат обратния ефект- голям бюст и широки рамене слагат топ тип бюстие отгоре, което много ми харесва, но не е за мен.

# 922
Не съм виждала такава комбинация, но е много симпатична! Flowers Hibiscus

# 923
Много весел подход и на мен ми допада. Ако и горнището е едноцветно ще е идеално.
От описанието нищо не разбрах, друго си е със снимки. Роклята също ми харесва.

# 924
Много весел подход и на мен ми допада. Ако и горнището е едноцветно ще е идеално.
От описанието нищо не разбрах, друго си е със снимки. Роклята също ми харесва.

Имам и едноцветни, ама това специално си има другарче.

https://www.amazon.com/Vans-Classic-Slip-Black-Womens/dp/B07VLHW … mp;th=1&psc=1

# 925
Докато издирвам за себе си нещо интересно, спортно за лятото попаднах на статия във Vouge, от февруари е. На мен ми хареса, може да е полезна, затова споделям https://www.vogue.com/article/best-running-shoes-for-women

# 926
Маратонките са като сутиените. Всеки има различен крак и изисквания.

# 927
Не само маратонките, всички обувки.
В петък вечер се прибрах с мазоли на двата крака от нови сникърси Кларкс. Определено не са ми малки, но нещо в извивката и материала отвътре на петата не ми пасва. А и нямат издутичко за опора на свода на стелките. За висок свод е проблем.
От марката имам и чифт лоуфъри. Мислех, че проблемът при тях идва от твърдия материал на обувката. Явно Кларкс просто не са за моя тип крак и трети път не мисля да експериментирам с тях.

Последна редакция: нд, 29 май 2022, 13:36 от Light Beam

# 928
Зависи къде и колко тича човек Simple Smile
Най-добре е човек да пробва, да походи, да се подвижи в магазина достатъчно време, за да прецени.
А, и е добре човек като избира маратонки да избере и стегнат сутиен Grinning
Имам маратонки за планинско бягане и такива за сгурия. Като човек избягал хиляди и хиляди километри не препоръчвам тичане на асфалт, това е саморъчно самубийство на гръбнак, колена, т.н.

Glossycherry, много добра идея Simple Smile

Ето роклята ми с гъсеници Sunglasses
Скрит текст:

# 929
Харесва ми! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт