Модни консултации (Май, 2022) - 66

• 67 362
  • 1 051
  •   1
Отговори
# 900
G&B, много добре Simple Smile

Една по-нетрадиционна абитуриентка, от благоевградски сайт взех снимката
Много е хубава Simple Smile

Една чанта от алтернативна кожа създадена от Desserto® от кактуси, харесва ми модела, само зеленото е едно такова.....

# 901
Това е cultural appropriation.
На чантата ми харесва само зеления цвят.

# 902
G&B и на мен ми харесва и те подкрепям за обувките- нищо по-гадно от нови високи сандали, които да сложиш за пръв път на събитие. Краката ме болят само като се замисля.
Агент, и аз си ги харесвам- поне на картинка. Чакам ги с нетърпение.

# 903
G.Savova, възможно е да е наполовина азиатка, примерно. Но ако не е...
Агент, много харесвам тази французойка и я гледам редовно, но като гледам как се радва на новата мода на дънките, без коментар. С тези ниски талии дето се върнаха, започнах пак да гледам полумесеци навсякъде...

# 904
Пинк, и аз ще бъда откровена- блузата ти не е подходяща за тази пола и твоята грацилна структура. Или поне снимката създава такова впечатление- слабо личице, слаба толна част, а блузата те прави по- обемна в горната част на тялото се губи симетрията.
Биркита, да не се заричам, но се надявам да не ми потрябват в този живот, както и ниски сандали.

# 905
Ниските сандали ми харесват за море и за туристически летни обиколки. Не че не мога да сложа едни токчета към късите поли/панталонки които обличам да стигна до плажа и да изщракам така през градината, но малко-малко ми е неподходящо.

# 906
Пак си права, Марият. Блузата е размер С, трябва да я стеснявям. До последно не бях сигурна дали ще я обличам, имах рокля без ръкав, но прохладното време ми определи тоалета.

# 907
От време на време попадам на някакви клипчета в Ютуб, та ето какви идеи дава една госпожа:

# 908
  • Варна
Здравейте!
Много харесах един модел обувки на Geox, но за жалост никъде не намирам номер 39.
Моля за помощ дали някой се сеща от къде другаде мога да ги поръчам, освен познатите сайтове (fashiondays, obuvki.bg, emag, aboutyou)
https://www.obuvki.bg/snik-rsi-geox-d-ophira-b-d021cb-0ewaf-c5ah … okie_consent=true

Благодаря Ви предварително! Simple Smile

# 909
Geox купувам от Punto, но точно същия модел и при тях не видях.

# 910
Да, като напишеш в Гугъл кода на обувката излизат сайтове в които я продават, но и аз не ги  видях налични.

# 911
Привет на всички, някой знае ли от къде е тази рокля на Мария Илиева

# 912
Много хубави момичета видях вчера из града, и гости и абитуриенти.
Вярно, шумно и прекомерно е в много случаи - дори видях младежи в открита руска военна кола, което всякак е неприемливо в сегашната ситуация, но това, което ми направи най - голямо впечатление е походката на нагласените жени.
Ходят като за състезание всички.
Едно, че улиците са разбити и не предполагат талкова бързо ходене, но момиче с бодикон рокля, грим, красиво направена коса и супер високи златисти сандали, с крачки по метър, въобще не излежда елегантна и фина.
На такива специални дни е хубаво да се помисли не само за дрехи и обувки, а за общото женствено излъчване, да бъде по - спокойно и нежно, походка и жестове по - елегантни....
Вярно, че в ежедневието все не достига време и тичането ни е станало навик, но си струва да се помисли и за това, поне според мен.
Хубав уикенд от мен! Flowers Hibiscus

# 913
  • София
Извинявам се, но на хората им писна с тази война вече таа едва ли го свързват като вас със ситуацията Simple Smile.
 До момента само хубави коли прелитат по улиците и не съм видяла как е облечена днешната младеж.

# 914
Aбитуриентките не са свикнали и не е изненада, че не могат да ходят на високи токчета и с по-официални тоалети.
Съгласна съм, че едно момиче/дама трябва да умее да се движи с грация.
Много малко жени знаят как да сядат и къде да си дянат краката. Особено, когато са с пола или рокля, което само по себе си напоследък е рядкост.
90% от женствеността е в позата и маниера. Каквото и да облечеш и колкото и да е скъпо - то е 0 без горните две.

Попаднах тези дни отново на испанската кралица и се сетих пак за NiaV. Подобна визия е идеална за лятото според мен. Свежо и лежерно.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт