Модни консултации (Май, 2022) - 66

• 67 367
  • 1 051
  •   1
Отговори
# 885
Aaa, да! Аз съм с висок, така е - все това търся!

Но конкретно този модел (Мадрид) заради по-голямата катарама е малко по-твърд отпред при пръстите и ми трябваше време (и малко болка) да ги поочупя. Другите ми Биркенщоци нямат този проблем! Но и моите крака са чувствителни и калпави поначало, та ако не оставям кървави следи с нова обувка/сандал/маратонка си го броя за успех.

PS Винаги се сепвам като някой сподели нещо, което харесва и следват 3 поста с "леле, това колко го мразя!" Grinning Различни сме, различни неща харесваме и различни неща ни отиват, защото е нужно да има толкова негативизъм, в края на краищата точно това ни дава възможност да сме уникални и да си мислим, че сме по-убави и по-стилни от съседката Wink

# 886
Не ме кефят честно казано. Нито те, нито туристическите сандали, модерни в момента.

# 887
И мен преди 15 год не ме кефеха, но животът се случи и сега вече ме кефят. Още помня точно коя приятелка протегна крак и каза, че това е най-удобният чехъл на света, а аз ги погледнах с такова презрение и си помислих "и тя се поамериканчи, въпреки, че са немски тези грозотилища" Grinning Toва, разбира се, не е задължително да се случи на всяка, просто исках да подчертая, че вкусът се променя за съжаление или не Grinning

Като се замисля и груби и масивни обувки хич не харесвах на 20 и на 30... хм, това е интересна тема, която не сме бистрили май - какво почнахме да харесваме след като го мразехме силно.

Хайде и една французойка с обзор:

Последна редакция: чт, 26 май 2022, 19:09 от Agent Provocateur

# 888
Момичета, на Pronovias отговарят ли си размерите. Горната част ме интересува.

Agent, 4 US на каква гръдна отговаря стандартно? Питам теб, че нали ти си по тези ширини.

пп. Почивните дни ще гледам клипчета.

# 889

34.5 in * 2.54 = 87.63 см

# 890
Много си бърза, Агент, благодаря!
Явно ще се поръчват два съседни размера и ще се връща, но се влюбих. Disappointed Relieved

# 891
Много впечатляващи абитуриенти, да са живи и здрави и успех занапред! Flowers Four Leaf Clover

Пинк, ти си направо като детенце слабичка!

Биркита реших да захаресвам за една екскурзия и си викам, край, купувам ги - удобството е най - важно! Joy
Купих затворени и така ми нарязаха краката отзад над петата, че ревах и купувах едни дебели лепенки със силикон (гениални) от аптека там.
Моите крака също са много капризни и съм с паднал свод, не смея да рискувам с чехли. Освен да взема едни за проба за домашни, но се боя, че ще тропат много.
На екскурзията валя много и станаха на петна - реших да ги изпера и им падна боята, станаха сиви.
Запазих си стелките, ще ги ползвам за някакви кецки.

Последна редакция: пт, 27 май 2022, 13:21 от silver pearl

# 892
Реших си дилемите, свързани със сватбата в неделя. Върнах стилетото и реших да нося велурени обувки на Reiss в цвят пудра.  Не съм ходила в Румъния, където е сватбата, не знам какво ме очаква, няма да имам време за корекции, така че ще нося стари обувки, за да няма изненади.
Гащеризонът е подгънат вече и е точно до ръба на тока. Фен съм на Phase Eight и редовно им преглеждам намаленията. Оставих и велурената чанта, може да не е идеална, но ми хареса. Ще добавя часовник и обеци Сваровски и това е. Светлината е различна, но цветовете на първата снимка май са по-реални.

Последна редакция: пт, 27 май 2022, 18:07 от G&B

# 893
Скрит текст:
Реших си дилемите, свързани със сватбата в неделя. Върнах стилетото и реших да нося велурени обувки на Reiss в цвят пудра.  Не съм ходила в Румъния, където е сватбата, не знам какво ме очаква, няма да имам време за корекции, така че ще нося стари обувки, за да няма изненади.
Гащеризонът е подгънат вече и е точно до ръба на тока. Фен съм на Phase Eight и редовно им преглеждам намаленията. Оставих и велурената чанта, може да не е идеална, но ми хареса. Ще добавя часовник и обеци Сваровски и това е. Светлината е различна, но цветовете на първата снимка май са по-реални.

Чудесно ти стои всичко, както модели, така и цветово Heart Exl

Май и аз ще се престраша с един гащеризон Yellow Heart

Последна редакция: чт, 26 май 2022, 21:49 от outnocontact

# 894
Готин сет си сътворила. Много елегантно 😀
Много хубави майка и абитуриентка!
По последната тема, преди ненавиждах къси панталони с висока талия, а сега много ги харесвам 😁 Даже сега се чудя на 2 чифта от зара дали да ги преправям или връщам. Нещо размерите им последно време не са никак точни. Поне 2 номера по-големи са ми.

# 895
Момичета, на Pronovias отговарят ли си размерите. Горната част ме интересува.

Отговарят си, да.

Агент, аз много харесвам грозни/мъжки/семпли обувки. Днес купих това

Просто Бъркенсточета удобни не съм пробвала, а не съм толкова умряла по визията, та да ги wear-на in (пречупя?). Но и моите крака са ужасни и стават или адски сухи/напукани до кръв с неудобни за мен обувки, или се омазолчвам яко. Не ща.

# 896
Леле! Как ти даде сърце да наречеш тези минималистични красоти грозни!?!? Grinning Много са хубави в моите очи, имам подобни!

G&B - много джиджано стана и все още си е монохром!

# 897
G&B много добре се е получило. Обаче да ти кажа все те виждам с едни такива сандали на този гащеризон. Трини носи редовно такива и седят много шик.

https://www.kurtgeiger.com/women/shoes/sandals/platforms/standin … arvela-9001033979

# 898
Савова, чудни са и на моите мижави сантиметри ще са от полза, но нямам време да поръчвам/купувам. Август сме канени на 50-год. юбилей и може за тогава да взема сандали. Смятам да нося същия гащеризон.

# 899
G&B, топ си!

Да поясня, че под "моето момиче" имам предвид моята племенничка! А моята щерка ще е след 6 години, дай Боже!
Благодаря за пожеланията!

Общи условия

Активация на акаунт