Модни консултации (Май, 2022) - 66

• 67 492
  • 1 051
  •   1
Отговори
# 480
Като става на въпрос за тея Бианки качествени ли са им обувките?

# 481
Да, имам 4-5 чифта и съм доста доволна. Хубава кожа, меки стелки, здрави Simple Smile

# 482
Аууу, Танчитка!
Уцели ме в сърцето с тия кецове ❤️
Харесах си и едни златни сандали на ток, но силно се съмнявам, че ще мога да ходя с тях

# 483
Розово и зелено пък мисля е доста свежа комбинация (ако оставя тази рокля… Grinning)
Важното е да се чувстваш добре в нея. Обувките отиват. Като си направиш прическа, сложиш бижута, маникюр.. За кръщенка ми се вижда подходяща. Отдавна не съм ходила, но към кръстниците като че ли са повечето изисквания. Гостите просто трябва да са прилично облечени Blush

Георгиева, златните обувки са супер! Токът изглежда като да е стабилен, извивката ли те притеснява?

# 484
За първи път да харесам ток, различен от тънък и висок.

# 485
Височината е 11 см, идва ми малко много, но по ме притеснява дали каишките ще държат крака.
Тока е страхотен, много ми харесва. Тънък и висок е красиво, но е наказия по улиците (на България)

# 486
  • София
Много красиви сандали, а тока и е страхотен. Yellow Heart
Аз напоследък  избягвам тънки токове (заради прекрасните ни улици) и все към по-стабилни и интересни поглеждам.
Къде ги гледаш?

# 487
в сайта на Бианки ги гледам,  и едни дантелени обувчици гледам там

# 488
  • София
Отидох и аз да гледам и не се сдържам да ви покажа това https://bianki.com/бианки-дамски-сандали-ток-10688 Flushed

# 489
  • Бургас/Пз
Момичета, лесно ли е връщането в Answer.bg?? Виждам, че ако е за под 80лв връщането се плаща. Ако се върща само 1 артикул от поръчка, която е над 100лв, пак ли е така?

# 490
Отидох и аз да гледам и не се сдържам да ви покажа това https://bianki.com/бианки-дамски-сандали-ток-10688 Flushed
Този модел би изглеждал съвсем различно изработен в комбинация от плат или плат и кожа в ярки цветове
сандали текстил
сандали тестил и кожа

# 491
Здравейте, дами!
Идвам с въпрос - ще си поръчам едни Converse, но моя номер 39 е изчерпаан в цвета, който искам та гледам 39.5. Дали ще са ми големи? Някой с опит по въпроса?

Ако ти е малко по- широк крака ще са добре, защото обикновено са леко тесни.

# 492
Георгиева, страхотна си!

Загледах ти обувките и се замислих аз какво ще обуя с по-тъмната рокля, за която питах. Светлата ще я оставя за някой 15-ти, че тогава се киприм повече. Ще има ходене сега, ще е топло за затворени обувки, вероятно, а и моите официални обувки са за стоене права, ходене в затворено помещение с идеално гладка настилка, не да измина километър с тях по нашите улици.

pp. Агент, още въздишам по червеникавата рокля, която показа по-назад. Тук поне има къде да се носи.

# 493
outnocontact,
по роклята има цветя, бели или цветни сандали на средно висок широк ток? Ниски сандали в черно, бяло или нюд?
За дълго ходене по нашите улици нося обувки на по-широк ток, примерна снимка

или варианта ти е да сложиш готини маратонки и красивата рокля (още въздишам по нея, приказна е, като за горска фея от някоя тъмна, северна гора) и бижута

Много се радвам, че в нашата мила, родна страна има къде да се носят красиви рокли и не са необходими специални поводи ❤️

# 494
Танчитка,
Аз не бих избрала бял панталон,  или поне не и чисто бял. Постно ми изглежда. По една ирония бях така на кръщенето, за което питах, че и с подобен модел обувки.
Всъщност исках тъмно сини,  но много евтини.  Като не намерих, останах така:

Общи условия

Активация на акаунт