Модни консултации (Май, 2022) - 66

• 67 485
  • 1 051
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Танчитка, какво стана със сандалите на Steve Madden? Взе ли ги, удобни ли са ти?

# 496
Ооо, да, даже писах тук! Много съм хепи с тях, миналата седмица имахме поводи и яко си ги разтъпках. Идеални ще са ми за сватбата Simple Smile

Даже тези розовите са резултат от екзалтацията ми по дебели токове. Не съм вярвала, че ток може да е толкова удобен, камо ли пък на Steve Madden (другите ми три чифта са с тънко токче и са ми кошмар).

Черните сандали ги “вързах” и с две чантички: абе голяма радост настъпи Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Сега тоя панталон за кръщенето ме мъчи, обаче имам повече от месец и може да търся още.

Танчитка, какво стана със сандалите на Steve Madden? Взе ли ги, удобни ли са ти?

# 497
Харесах си и едни златни сандали на ток, но силно се съмнявам, че ще мога да ходя с тях

Твърдо не за дантелените, но твърдо да за златните - имаш крака за тях, токът е удобен, за капак златни сандали се съчетават почти със всичко - от бяло през черно, червено, синьо, зелено, шарено.

pp. Агент, още въздишам по червеникавата рокля, която показа по-назад. Тук поне има къде да се носи.
Simple Smile и аз я дебна! Може да живея на скучно и консервативно място, но пък ходя и на ваканции, дори и до София идвам, че да компенсирам Wink Миналото лято от Италия се върнах със 6 рокли...

# 498
Сетих за коя рокля говорите, но тогава не взех отношение, че нещо се разменяха реплики Simple Smile

Това, което исках да кажа е: аз живея в Пловдив. Все по-често виждам лятото елегантно/естравагантно/шарено облечени жени на вечерни излизания по “центъра” (в нашия некосмополитен случай “Главната” 😃). Илизат с подобни рокли жените да пийнат по нещо вечер или да хапнат в някое от по-популярните ресторанти. Много красиво и женствено е в моите очи, предвид, че аз съм жената-дънки 😃

# 499
Загледах ти обувките и се замислих аз какво ще обуя с по-тъмната рокля, за която питах.
Скрит текст:
Или тази, 100% коприна. Дължината ѝ е до под коляното ми.

Много ли е топло, примерно open-toe? Заради закритите рамене и дължината не бих сложила сандали. Като цвят според мен е най-добре черно или телесен, за да не се загуби ефектът и.

Танчитка, и аз съм от Пловдив Relaxed Родена и израснала, сега идвам два-три пъти в годината заради братята ми. Много ни е хубав този град, разкошен. И хората са по-така Two Hearts

Последна редакция: нд, 15 май 2022, 14:36 от Анонимен

# 500
Харесвам си го и аз Пловдив. Исках да уточня, че не живея в особено голям град, нито пък курортен. Не съм се замисляла дали има някакви специгифни тенденции в Пловдив, но не смятам и да се замислям, струва ми се доста “средно” нивото тук Simple Smile

# 501
Витаминче_, много добре се е получило с тези обувки и чантичката.
С тъмно синьо не знам дали щеше да е така добре.... по-скоро не

Agent Provocateur,
рокли от Италия звучи супер Sunglasses
Само рокли или има и красиви обувчици?
Не знам какво да правя за златните сандали, почнах да подреждам гардероба, но нещо ме хвана съклет....
Ако бях стоножка щеше да има "Виж на крака номер 28 какви сандалки съм сложила. А за ботушките на номер 43 какво ще кажеш?" и т.н. Grinning

Живея на няколко места, то колко е България Grinning и ми се струва, че извън София жените се обличат по-красиво, по интересно, по-женствено и по-смело. И в София има мацки с дълги копринени рокли, които си пият бялото вино в компания на приятелка с дънки, кецки и пуловер, а другата с консервативна бизнес рокля, но са по-малко. Сякаш се страхуват да са в цвят, сякаш искат да се сливат и общата картина е леко бозава и скучна

# 502
Al, взимай сандалите, ако питаш мен.Ще имаш доста съчетания с тях. Сега не знам как е, но съм се колебала за обувки на Бианки и съм ги изпускала, а те не пускат много бройки за сезон. Едни сандали така си ги чаках цяла година, бяха ми станали фиксидея 😂

# 503
outnocontact,
по роклята има цветя, бели или цветни сандали на средно висок широк ток? Ниски сандали в черно, бяло или нюд?
За дълго ходене по нашите улици нося обувки на по-широк ток, примерна снимка
Скрит текст:

или варианта ти е да сложиш готини маратонки и красивата рокля (още въздишам по нея, приказна е, като за горска фея от някоя тъмна, северна гора) и бижута

Много се радвам, че в нашата мила, родна страна има къде да се носят красиви рокли и не са необходими специални поводи ❤️
Има цветя, да, има и бледо жълто и много светла лила, зеленичко също. Планирах им ето тези
 сандалки, дано тока им не е повече от 7 см. Харесвам широк ток, ама да е шантав.

Идеята с марартонките е супер, стига повода да не беше 24-ти. Няма да си развалям имиджа пред началството я.
Обаче, точно този, 31-ви е моят ден за маратонки и рокля. Тази, с бели маратонки или бежови, кожени гуменки. Прелестна е, а какъв богат набор има. Пристигна вчера и съм много хепи Heartbeat

Загледах ти обувките и се замислих аз какво ще обуя с по-тъмната рокля, за която питах.
Скрит текст:
Или тази, 100% коприна. Дължината ѝ е до под коляното ми.

Много ли е топло, примерно open-toe? Заради закритите рамене и дължината не бих сложила сандали. Като цвят според мен е най-добре черно или телесен, за да не се загуби ефектът и.

Ли ЛУ, като се замислих, май всичките ми сандали са с покрита пета или поне по-представителните.

# 504
Имам дилема за една сватба. Аз съм плюс едно, познавам двойката и компанията, но не особено добре. Всичките са по-скоро лежерни типове, за сватбата изрично са написали всеки да си идвал както си иска, няма дрес код, не искат да е твърде формално. Аз е абсолютно изключено да се появя “лежерно”, но съм в дилема каква рокля да избера. Половинката държи да е със светъл костюм (светло бежово) и много светло розова риза. Повръща ми се от тая риза, ама така си е наумил, пък и всякак ми е хубав Simple Smile за мен е важно да сме в тон, не възнамерявам да купувам нови рокли също.

Имам две опции, едната е бодикон рокля ето такава:

Ще сложа и сако отгоре. Сакото дълго и свободно, с 3/4 ръкав, не се закопчава - имам в бяло и черно. Не съм убедена дали това е адекватно облекло обаче, така обикновено се обличам за бар…

Другата не мога да я намеря онлайн, защото както вече съм казвала, дрехите ми са сякаш всички преди хиляда години купувани и ги няма. Свободна рокля с коланче по средата, надолу е плисирана, дължина над коляното. Има пръски с други цветове. Снимала съм ви материята.

И на двете бих сложила лачени нюд обувки на тънък ток и малка чанта в тон с обувките. Честно казано нямам предпочитания, но имам и други поводи, отчасти в същата компания, не искам да се появявам навсякъде с едно и също, но не мога да побера толкова дрехи и прилежащите обувки и чанти в багажа. Какво ще кажете?

# 505
  • София
Аз Бодикона ги харесвам, но винаги са много къси и нещо със сако не я еиждат тази рокля.

# 506
outnocontact,
обувките изглеждат ултра удобни Simple Smile
Честита рокля! Красива е, изпадам във възторг като видя жена с такава.

BadKarma,
с модел като на първата рокля ходя по нощни клубове, на сватба не бих отишла така, но това съм аз. Ти си знаеш хората.

Танчитка,
ще преспя и утре сутрин ще решавам. Малко повечко ми станаха нещата в гардероба с последните покупки, а не обичам да се затрупвам - така де, идеята е да нося всичко, а не да застоява

Подредих си нещата, имам три рокли от HM Conscious Exclusive сериите, които много харесвам.
Аха да се отбележа в темата за стила, но осъзнах че трите любими рокли са вталени и имат разни цепки и прорези - първата на гърба, втората на кръста, а номер три се отваря на бедрото и на гърба е изрязана Grinning
Скрит текст:

# 507
За втората рокля съм, първата наистина си е като за бар. Добре ще пасне на бежово/ розово.
Взех си сандали със затворена пета в бежово и точно днес гледам в инстаграм дама с подобни розови и тънък розов чорапогащник , другите дрехи бяха в зелено. Много свежарско за момиче на 25 някъде, но този тренд с чорапогащник и сандал ??
Какво изобщо мислите , допустимо ли е, признавам си, че имам рокля за тези сандали и още нямам тен за боси крака.

# 508
  • София
Първата категорично не за сватба.
Втората - бива.
А можеш и да си намериш трета и той да мисли как да се съчетава. Плюс едно на сватба не значи сателит на капризен мъж.
Знам, че не е по темата, но май за всичко се съобразяваш с него. Аз не бих облякла нито едната на сватба.

# 509
Mateah,
на мен не ми е особено удобно със сандали и чорапи. Плъзга ми се крака и се напрягам като ходя.
Иначе тази комбинация е супер

Съгласна съм с The Catcher in the Rye.

Общи условия

Активация на акаунт