Модни консултации (Май, 2022) - 66

• 67 476
  • 1 051
  •   1
Отговори
# 525
С тази рокля (с пайетите) може и да ти е горещо.

# 526
  • Бургас/Пз
Дансер, много благадаря за отговора Simple Smile

БадКарма, бодикон роклята ти стои страхотно. И със сакото, и с шлифера ми харесва много. Тази с пайетите също е прекрасно, но като чета, че като ли е малко по-официална от общото ти мнение за околните на събитието Simple Smile

# 527
Благодаря ви, момичета. Околните на събитието, включително младоженцие, са моторджии и метъли/рокаджии. Затова така предполагам. Както казах, аз съм плюс едното и не ги познавам толкова добре, срещала съм ги и са много приятни, интелигентни и мили хора, но модата не им е първи приоритет. Затова предположението Simple Smile

# 528
Благодаря ви, момичета. Околните на събитието, включително младоженцие, са моторджии и метъли/рокаджии. Затова така предполагам. Както казах, аз съм плюс едното и не ги познавам толкова добре, срещала съм ги и са много приятни, интелигентни и мили хора, но модата не им е първи приоритет. Затова предположението Simple Smile
С това трябваше да започнеш. LaughingLaughingLaughingLaughingLaughing
Бодикон роклята или нещо друго, което ще ти бъде безкрайно удобно.
На последната моторджийска сватба бях с дълга черна копринена рокля. Започнахме в 12 на обяд и приключихме в 9 сутринта на плажа. Мъжете, едните, бяха с костюми, други с дънки и сака, но жените до една с официални рокли.

# 529
И при нас нещо такова се очертава, всъщност за сватбата са планирани 3 дни на плажа около Джулай морнинг, партито е едната вечер, но има планирани други занимания за останалото време. Та затова не съм съвсем сигурна за аутфита. 😄

# 530
  • Пловдив
Щом ще е покрай джулая и ако повечето гости споделят страстта им към моторите не вярвам да има много модни икони. Пайетената рокля според мен не и ок за пляжна сватба.

# 531
С това трябваше да започнеш. LaughingLaughingLaughingLaughingLaughing
Да, изпревари ме, outnocontact, и ми взе думите от устата.
Карма, не обличай втората рокля. Сложи бодикон роклята. Може и със сникърси. И си потърси кожено яке - ще ти влезе в употреба, няма да е само за събитието. Не го търси по сайтове и големи магазини. В малки нашенски има чудесни кройки и изработка, ако се разровиш.
Души-камбана са рокерите. Живеят в тяхна си вселена, но са много готини. Имала съм честта и удоволствието да съм в средата им отдавна, за няколко години покрай предишно гадже, преди да срещна ММ. И мацките им съвсем не са за изхвърляне според мен. Просто не се вълнуват от проблеми от типа дали маратонки Найк могат да се носят с тениска Guess.

Последна редакция: нд, 15 май 2022, 20:45 от Light Beam

# 532
Благодаря ви много. Честно казано никога не съм се движела в такива среди и откъм визия не вписвам въобще. Изобщо сред приятелите на половинката (няколко различни компании са, не само тези) където и да отида и както и да съм облечена, все изглеждам както той обича да казва “префърцунено”. Ами нямам не префърцунени дрехи, около мен иначе всички са едни излизани 😄

Мога да докарам нещо подобно, но в други цветове, с подръчни материали:

Ама пък никак не ми е сватбарско, защото така излизам на разходка. Де да знам, ще го мисля 😆

# 533
И при нас нещо такова се очертава, всъщност за сватбата са планирани 3 дни на плажа около Джулай морнинг, партито е едната вечер, но има планирани други занимания за останалото време. Та затова не съм съвсем сигурна за аутфита. 😄
Това изрових из нета, ако ти помогне. Не знам от коя категория са моторджийте, че аз познавам поне 3-4 и все пак кецовете да са ти подръка, освен ако не планираш да си лягаш в 23ч. с роднините.

Скрит текст:

Edit Нещо такова си представям за моторджийска сватба, така както я описваш, особено ако карат пистови мотори, естествено в други цветове, в други цветове или пък sleep dress.

Последна редакция: нд, 15 май 2022, 22:18 от outnocontact

# 534
BadKarma,
я как отдалече ни почна Grinning 🙃
Тясната рокля е идеална за събитието, някоя дълга до земята / почти до земята също ще е добре и няма да ти е студено вечерта / през нощта.

outnocontact и Light Beam са ти дали добри идеи. Не зная къде си, но има една фирма за якета - Rockeds се казва, правят якета като втора кожа, на теб ще ти стои перфектно, имаш тяло. Имат магазин в Мола на България в София, на сайта им rockeds.bg няма снимано всичко.

А за префърцуненото хич не се връзвай 🙃 не че нещо, но твоят човек е приготвил светъл костюм и розова риза за събитието, ще изглежда като бяла врана.

И още - всеки от нас си има стил, облеклото има функция, то носи определено послание към околните. Какви сме / или какви искаме да бъдем.
Това, че си по-добре облечена/барната/лъсната от околните изобщо не трябва да те кара да се чувстваш неудобно или не на място.

И гуменките да не забравиш 🙂

# 535
Мерси, Ал. Летя за София края на тази седмица, днес заминавам в командировка на една конференция, стискайте ми палци да не пипна Ковид в тоя бациларник с хиляди хора точно преди полета. Ще погледна в магазина, който препоръча.

Много рядко си харесвам кожени якета, харесвам вталени, но някои са толкова тясни, че са съвсем непрактични, не искам да кача едно кило и да не мога да си закопчая якето.

За префърцуненото си според мен права. Средата ми ме е променила в това отношение, понеже визията е изключително важна в моята среда, не защото те оценяват по-високо ако изглеждаш добре, по-скоро защото те отписват ако решат, че не се вписваш (това е мое възприятие, може и да бъркам). Но пък на мен си ми харесва, един живот живея, особено по време на ковид като беше голямата паника мнооого ми липсваше да няма къде да отида и да се наглася. А за либето и приказките му, все ми казва, че трябвало да си купя по-практични дрехи, защото съм се била обзавела за “безоблачния луксозен живот, който съм си мислела, че ме очаква преди да го срещна когато още съм излизала по срещи с разни префърцунени инвестиционни банкери.” Има разбира се един конкретен предвид и още не може да го преживее 😂 Ама така е, като общите ни приятели много му разказват 😂

Хубава седмица, момичета!

# 536
Изпуснах снимките на BadKarma, но мисля, че разбрах за коя тясна рокля става дума. Много е различна от тоалета на последната страница. На мен много ми харесват дълги поли, но наистина не са точно в тази комбинация празнични. Обаче сега погледнах каква ще е обстановката на самата сватба и може би е по-добре така от тоалет с ток.

Примерно първата рокля, но с някакви по-спортни обувки? Нали сега младите дами така се носят..

Но outnocontact ми разби сърцето, като написа, че ще носи ефирната дълга цветна рокля с кецове. Мисля, че не мога да го понеса Joy Hug

# 537
Момичета, препоръчайте кецове, сникърси подходящи за рокля....Предпочитам с по висока подметка, но нещо не намирам подходящи .

# 538
Изпуснах снимките на BadKarma, но мисля, че разбрах за коя тясна рокля става дума. Много е различна от тоалета на последната страница. На мен много ми харесват дълги поли, но наистина не са точно в тази комбинация празнични. Обаче сега погледнах каква ще е обстановката на самата сватба и може би е по-добре така от тоалет с ток.

Примерно първата рокля, но с някакви по-спортни обувки? Нали сега младите дами така се носят..

Но outnocontact ми разби сърцето, като написа, че ще носи ефирната дълга цветна рокля с кецове. Мисля, че не мога да го понеса Joy Hug
Хахахаха, ми аз само на служебни събития и на сватба нося ток. Laughing

BadKarma, както вече писах, не знам в коя категория са мото компанията, но при нас е така. Жените сме кифли по такива поводи и купони. Обличай си каквото ти  е на сърце. Тези хора не се вълнуват как си облечена, а как се държиш, с усмивка всичко ще бъде наред.
Моля не ме цитирайте: рожден ден, афтър парти, сватба

Последна редакция: пн, 16 май 2022, 10:55 от outnocontact

# 539
Ами може би са друга категория, защото съм била на празнуване на рожден ден с тях ииии… нищо общи с твоите снимки 😄 или “кифлеене” 😄 нито мъжете, нито жените.

Общи условия

Активация на акаунт