Модни консултации (Май, 2022) - 66

• 67 409
  • 1 051
  •   1
Отговори
# 600
Ами очила с диоптри. Имам различни чифтове, различни по цвят и форма. Ами ще се пазя от големите жеги няма как, ще ми е усилно. Пия много вода и мажа 50-ти фактор Simple Smile
Ама ми се искаше да си нося и готини шапки. Айде със слънчви очила според мен си е добре, ама с диоптрите. Слънчевите са ми с диоптри също, ама понякога съм само с тези с диоптри, които не са слънчеви и според мен с шапка е много натруфено. Ама може и в главата ми да е всичко.
Май и на мен ми трябват слънчеви очила с диоптър. До сега не съм носила. И да попитам(сигурно ми е тъп въпроса) в тази връзка. Купувате си нормални слънчеви очила и сменяте стъклата с диоптрични затъмнени  ли?

# 601
  • Бургас
Аз си правя фотосоларни стъкла-така имам слънчеви навън, нормални вътре и не се налага да сменям.Но по принцип може да си направиш на рамка от слънчеви с диоптър,  изцяло тъмни или леко затъмнени.

# 602
Ами, това попитах и аз, че имам нови хубави. Казаха ми да ги занеса и ще ми сложат нови тъмни плаки с диоптър за около 150 лв.

# 603
Ами на мен не ми харесва как стоят тези, които се затъмняват и за това съм си направила изцяло тъмни, слънчеви  диоптър. Като излизам навън сменям едните с другите и така. Освен това затъмнените не ми се виждат достатъчни за слънце.

# 604
  • Бургас
Не може да станат съвсем като слънчеви, но по-добрите марки постигат задоволително затъмнение.

# 605
100% са слънчеви моите и с диоптър. Вече затъмнените може би имат варианти. Ама според мен това не е по темата.
Al благодаря, че ме успокои, че ми е в гавата. На всичко отгоре и лицето ми е малко. Сега ще си търся хубави шапки. Ако някой пунсе линк към нещо хубаво, без значение модела няма да се разсърдя. Козирките също ми харесаха. Може ли линк?

# 606
Много харесвам шапките на Parfois. Харесвам им аксесоарите като цяло.
Това лято мисля да си сменя шапката с периферия.
https://www.parfois.com/en/bg/accessories/hats/

А тази много ми хареса, но ще отида да я пробвам, че е доста трудно с шапките при мен.
https://www.parfois.com/en/bg/accessories/hats/multicoloured-str … w-hat/196427.html

# 607
О, разбира се, че може да са слънчеви и по нищо да не личи, че са диоптрични стъклата. Моите дори са с преливащо затъмняване на стъклата, отделно самото затъмняване може да в различен цвят- кафяво, черно и т.н.

Последна редакция: ср, 18 май 2022, 19:46 от mariat

# 608
  • Варна
О, разбира се, че може да са слънчеви и по нищо да не личи, че са диоптрични стъклата. Моите дори са с преливащо затъмняване на стъклата, отделно самото затъмняване може да в различен цвят- кафяво, черно и т.н.

Откъде сте закупили очилата? Отдавна търся такива.

Последна редакция: чт, 19 май 2022, 10:45 от AnMary

# 609
За качествени стъкла със затъмняване, сумата е...уау.
Аз съм с -10диоптъра, дори обикновените ми стъкла са сериозна цифра.
Била съм и с фотосоларни стъкла на -4, -5диоптъра. Ами...много гадни ми бяха и никога повече не повторих.

# 610
Моите стъкла си бяха на нормална цена, колкото за нормални очила с диоптри. Изпирате си очила и ви сменят стъклата, като новите се заплащат разбира се. Минусът е, че не всяка рамка става. Ако са извити много не става (извити хоризонтално около лицето. Не знам дали правилно го обясних).
Благодаря за линка за шапите на Parfois. Почвам за зяпам.

# 611
Мацки, коментирате очилата с диоптър. Аз нямам опит, но майка ми години напред беше луднала. Всяка година по едни “нормални” и едни слънчеви с диопър минимум. То бяха едни контики в оптики Леонардо… Изведнъж реши да се подложи на операция с имплантни лещи и всичко приключи. Сумата не е съвсем малка, обаче май пет години по-късно вече ги е “избила”.

Я кажете Parfois имат ли размери на шапките, че моята глава е малко голяма 😃

# 612
Агент, дъщеря ти е страхотна красавица! Flowers Hibiscus
Мерси, Силвър, чак красавица не е, но е с много изразителни и драматични черти и за капак - тежък характер. А най-обидното е, че всички казват, че се е метнала на мен Grinning
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 18 май 2022, 16:42 от Agent Provocateur

# 613
Прекрасна е, Агент! В крайна сметка всяка от нас спори с едно малко свое копие!

# 614
Голяма чаровница имаш Агент. Да е жива и здрава и много щастлива!

Общи условия

Активация на акаунт