Модни консултации (Май, 2022) - 66

• 67 378
  • 1 051
  •   1
Отговори
# 855
Добро утро, първо отново ви благодаря за насоките. Благодаря и на Агента, че ме нарече момиче, аз черпя следващия път 😁. Вчера излизах на разходка с дънките и жълтата блузка от снимката, която качих и реших, че щом в София ми е жега, то в Рим ще се мре. Та да, ще избегна структурирани дрешки и залагам на леки текстури. Каките от предложенията с ботушите не знам дали се бъркат- до Рим миналата и по-миналата година бях снимала дами с боти и ботушки- едната дори беше с боти на плажен бар. Сандали в градска среда се срещат изключително рядко. За обувките на ток/платформа- и с двете си бременности носех високи обувки. С първата до края, плюс работих до термин. Свикнала съм, платформите са ми доста удобни- любимите ми са на Pura Lopez и ги носих 100 години, та отново ще разгледам техния сайт. За висок свод са много удобни. Междувременно, освен нов парфюм вчера поръчах и тези плюс една полупрозрачна блузка с къс ръкав за над презрамки. Идеята е да мога да ги нося и след като сваля, без да поръчвам големи размери.
https://shop.mango.com/bg/жени/рокли-и-гащеризони-дълги/dress_27018646.html?c=85
https://shop.mango.com/bg/жени/рокли-и-гащеризони-дълги/рокля-с-бродерия-и-гол-гръб_37040469.html?c=30
https://shop.mango.com/bg/жени/рокли-и-гащеризони-дълги/dress_27079204.html?c=08
Днес ще погледна и за тънък панталон.
Още веднъж-благодарности ❤🤗.
Денси- мъжът каза, че сега съм изглеждала далеч по-добре. Не одобрява обичайната ми ръбатост и на въпроса ми какво харесва, предложи да заложа на по-тесни дрешки ала Кардашиън. Та ще пропусна 😂.

# 856
Аз съм в чуденка за тоалет с пола и блуза, поканени сме на сватба другия месец и толкова рядко ми се налага да ходя на такива събития че не ми се иска да инвестирам в рокля. Поне като е от 2 части ще мога да си ги комбинирам после. Или пък някоя рокля, която да става и за кецове. Няма да е кой знае колко официално събитието, но все пак.
Ниска съм и имам излишни килограми, нямам проблем с дрехи по тялото, само не искам голи гърбове и подобни, ще се радвам на предложения, че нямам абсолютно нищо, нито тоалет, нито сандали, нито чанта... Официалните тоалети са ми изключително чужди.

# 857
А гащеризон, който да носиш след това с кецове например и да не залежава в гардероба допада ли ти?

# 858
Много ги харесвам, но всички са ми ужасно дълги и не виждам как мога да ги нося с кецове после поради тази причина.

# 859
Аз и в слабия си период харесвах повече cropped гащеризони- скъсени над глезена, разширяващи се. Със сандали/високи обувки са страшно елегантни, с кецове са чудесни за ежедневието. Нещо такова, но може би в по-летен цвят/десен.

# 860
Не се бях замисляла за по- късите, знам че ще стои добре на фигурата ми, дано ММ не каже че е като за стара дама, че той хич не е фен на тези. Grinning
Днес ще се разходя по магазините и ще пробвам.

# 861
В Манго имаше много готин оранжев такъв, който определено не е за стари дами, а с кецове ще кърти.

# 862
мъжът каза, че сега съм изглеждала далеч по-добре. Не одобрява обичайната ми ръбатост
Между другото, и аз вчера щях да пиша, че сега изглеждаш доста по- добре в лице( ниските килограми обикновено вървят и с изпито лице), но се отказах, обаче щом и мъжът ти е на същото мнение, значи би било добре като отшумят здравословните проблеми, да не сваляш всичките 20 кг., а максимум 13-15, и надявам се и ти ще си доволна, и мъжът ти 🙂👍.

# 863
Благодаря, Савова! Кенсолската рокля не ми харесва горната част - като на тениска е. Искам да ми намериш като на Репликата.
Ти си дребничка и на твое място не бих косила толкова дълги рокли. Аз и не нося де.

Е, дай сега като не съм порастнала и да не нося дълго. А и аз се харесвам и нося!

Ще ви покажа малко снимки на абитуриентки, на чийто бал присъствах. След като са излезли така по площадите и всеки може да ги види, а аз и снимах, как е редно да ги кача - с лицата им или без? Кажете за да обработя снимките, ако така е по добре.

# 864
Много е хубав, ама добави голям бюст, широки рамене и голям гръб Grinning
Първия определено е за моята фигура.

П.П. Относно дължините на роклите, наистина не разбирам защо е лошо да изглеждаш нисък, аз никога не съм искала да изглеждам по- висока, сигурна съм че и с други е така.

# 865
Пинк, по- добре без лицата.

# 866
Денси- мъжът каза, че сега съм изглеждала далеч по-добре. Не одобрява обичайната ми ръбатост и на въпроса ми какво харесва, предложи да заложа на по-тесни дрешки ала Кардашиън. Та ще пропусна 😂.
Слушай италианеца, те ги разбират работите и се похвали на лични за парфюма.

# 867
И аз искам да знам за парфюма, please 🙂

Мъжете ги разбират тия работи 🙃
като бях трупнала килограми и либето вика "сега заприлича на човек"

Сутринта беше хладно и излезнах с дънки, а сега стана жега и ще се топя няколко часа като излезна на открито.

Чакам за снимките на абитуирентите 🙂

# 868
Аз превключих на вариант гащеризон за сватбата, до Манго още не съм стигнала, но този оранжевия много ми допада.

# 869

В тази се влюбих!

Последна редакция: сб, 25 юни 2022, 15:35 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт