Модни консултации (Май, 2022) - 66

• 67 378
  • 1 051
  •   1
Отговори
# 840
Моето разбиране и препоръка за платформи са еспадрилите на Castaner, несравнимо качество и удобство.
Скрит текст:

# 841
Агент в девети месец и аз ходех със сабо подобно на вторите, докато не се търкулнах на земята...тогава ММ каза на по високи не можа ли да се качиш...а бях 62 кг, качих само 8 през бременността. Но с малка, бебе-щерка бая високи ми се виждат Wink

# 842
DzhuliB, теб не знам дали ще те вкарам в грях, ама аз вече съм тотално отвята от ето тази рокля
Скрит текст:
А линк дали може?
Много е красива.
Кажи, че не е греховно скъпа!

# 843
Ния, успех с възстановяването! Разбирам че не се чувстваш ОК с килограми, с които не си свикнала. Нормално е.
Търся идеи за есен-зима, макар че не сезона за фигура тип сегашната на Ния. С пуловери и жилетки сякаш изглеждам още по-едра в горната част. Лятото с миди и свободни рокли се одобрявам.

# 844
Имам приятелка с подобна фигура на Ния и успешно замаскирва излишните килограми с рокли до коляното и А образен силует

# 845
DzhuliB, теб не знам дали ще те вкарам в грях, ама аз вече съм тотално отвята от ето тази рокля
Скрит текст:
А линк дали може?
Много е красива.
Кажи, че не е греховно скъпа!
Може https://replica-moda.com/index.php?route=product/product&product_id=1042

# 846
Сигурна съм, че на живо роклята няма да е това, което е на снимката. Горната част определено не седи както трябва. Роклята седи така, сякаш ей сега ще се смъкне надолу и сутиена се показва на гърба Wink.

# 847
Ооо, Ния! Сигурна бях, че не е толкова зле, колкото го описваш. Хубава си! Запазила си си отчетливата талия и си супер свежа в лицето! И глезен си имаш. Зелената рокля е супер.

Всъщност, сега като се показа - и всякакви рокли тип "прегърни ме" ще ти стоят добре. Имам предвид тези,  които се привързват с промушващ се колан. Тъкмо ще можеш да си я пристягаш със свалянето на килограмите. Изглеждаш по-скоро задържала вода и ще влезеш във форма бързо според мен. Имам няколко такива и търпят големи вариации в теглото.
За сандали за жега бих предложила Imac, ако си харесаш модел
https://www.obuvki.bg/chehli-imac-158050-cuoio-beige-11332-013.html
... пиша от телефона и ми е трудно с линковете Neutral Face Имат няколко относително прилични с платформа 6 см.
Винаги имам по един чифт за жегите. Ортопедични, стрелките не се пързалят, подметката е мека и пружинираща, позволява естествено огъване на ходилото, каишките се регулират и позволяват стягане или разширяване при необходимост.... абе, носят на много ходене без умора на крака.
Еспадрили с платформа до 7 см отзад и 1-2 отпред, като вторите на Аня също са ми много удобни.

Последна редакция: чт, 26 май 2022, 00:35 от Light Beam

# 848

https://scarlettpoppies.com/products/happier-eyelet-embroidery-o … nt=42603631247617
За щастие тези средновековни рокли бельо ги има по чужбината. Не бих казала, че цената им е по ниска. За да разбера качеството на плата и изработката ще трябва да се поръча и премери.
И Савова, с молба се обръщам към теб!  Да ми намериш такава рокля на нормална цена според теб, от памук да е, с опция лесно връщане. И да не е обикновена памучна нощница все пак!
Благодаря Heart

# 849
  • Варна
Ния, да се включа и аз по твоя казус, че имам опит с подобна нежелана трансформация - последните две лета изкарах на 75 кг, като нормални за мен са 58 - 60.
Вече си се усетила без тънки презрамки, тук конкретно аз носих едни базови потници от zara в различни цветове и ленена риза отгоре
 Освен това може да разгледаш за рокли с ръкав тип крилца или пеперуда, с тях се чувствах най-добре в жегите ( имам тези двете от HM,но са стари)

Друго много носено от мен беше дънкова пола  а-силует малко над коляното

А и не прекалявай с обувките, сега като свалих 15 кг всичко ми е голямо, посмали ми се крака.
Ноо и аз наблегнах на чантите в този период, дрехи много не ми се купуваха 😀 😍

# 850
Момичета ,имам нужда от спешна помощ. На коктейл съм (24 май ) ,досещате се. В момента съм в майчинство и изобщо нямам време да ходя да диря дрехи по магазините ,та поръчах един зелен потник солей(понеже имам коремче) с презрамка синджир , набързо ,че нямам много време , предполагам с черен панталон трябва да е ,избрала съм обувки на ток,леко златисти ( не знам дали е подходящо ) и сега не знам какъв цвят връхна дреха да сложа ? Моля за помощ .Приемам критики и съвети.

Последна редакция: чт, 26 май 2022, 00:01 от Dobriana32

# 851
Пинк дрес, това изглежда много по- добре от другата и няма опасност да се смъкне.
В кенсол имаше подобна рокля. Ти си дребничка и на твое място не бих косила толкова дълги рокли. Аз и не нося де.

https://kensol.eu/wp-content/uploads/2022/05/9.5.22-4.jpg

# 852
  • Пловдив

Помагайте, в издирване на подходяща чанта съм...🙈

# 853
Да, на тази на Кензол и аз съм се нагледала. Спира ме само това, че нямам нужда от още една лятна рокля.
baume, тези обувки бих носила с тъмносиня чанта или нюд в нюанс към слонова кост. Може и нещо розово, по-светло от това на обувката, като точките. И с черно ще стане.

# 854
Това за средновековната нощница ми хареса Grinning
Кенсол бялата рокля я видях вчера на витрината им, ми нощница ....

baume,
неутрална или по ярка чанта си представяш за тези обувки?
розова Зарена
цикламена Зара
тъмно цикламена Зара

Общи условия

Активация на акаунт