На ДЕСЕТИ клас се вижда края, а за профила още аз се колебая

• 41 141
  • 745
  •   1
Отговори
# 225
Абе ще му се вдигне рейтинга на 10-токласното НВО щом и във файнълите на АК ще участва. Не е съвсем на шега работата, нищо че Санака и Дидева все ни подсещат, че било проформа 😀

# 226
На всички ли са раздадени вече служебни бележки?

# 227
  • Sofia

Нашият няма бележка и не знае от колко часа.

Светкавица, какво прави твоето момче от 6 до 6.50? Satisfied Наборът се излюпва 6.31-2 и в 6.40 вече пътуваме към най-близката спирка (налага се да го карам, че е далечна ) - в тия 8 минути се облича и минава през банята. Обаче не закусва, не можел толкова рано Sad

# 228
  • В средата на времето
Ани, моят е същия. Алармата му звъни в 6:40, той излиза от стаята в 7 без малко, влиза в банята бързо и в 7 излиза от вкъщи. А зимата се е случвало да влиза в банята навлечен и с якето. Втрещих се, когато го видях първия път. 😅 Иначе, както писах и преди, много дзен съм по отношение на тези матури. Просто съм адски любопитна какви ще ги скъдри. По математика имаше два пробни теста в училище. Движи се между 76 и 78 точки. По БЕЛ донесе 5.50 на класното този срок, но това по-скоро е закъсняло коледно чудо, отколкото реален показател на знанията му според мен. 😅

# 229
Еее, вие направо ме втрещихте с тази войнишка скорост.  МС само перчема не може да си направи за 8 минути.   Става в 7, но са от 8:20 на училище. Точно 40 минути му трябват сутрин, но пък закусва.

# 230
  • София
Покрай поста на Изида ми стана интересно има ли други училища,в които са правили пробни изпити.

Последна редакция: чт, 09 юни 2022, 23:17 от Ali97

# 231

Нашият няма бележка и не знае от колко часа.

Светкавица, какво прави твоето момче от 6 до 6.50? Satisfied Наборът се излюпва 6.31-2 и в 6.40 вече пътуваме към най-близката спирка (налага се да го карам, че е далечна ) - в тия 8 минути се облича и минава през банята. Обаче не закусва, не можел толкова рано Sad
Всичко му е на "забавен каданс". Баня, обличане, а много често и раницата си приготвя сутрин. Всъщност чак в 6 не става, но някъде към 6.10 обикновено. Не закусва.

# 232
Боже, какво да кажем ние с коконите Simple Smile, то обличане, то лек грим, то коса, 1 час си отива Wink.

Последна редакция: чт, 09 юни 2022, 20:13 от BoeL

# 233
Днес са им раздали служебните бележки, тя си я получи снимана, че не е на училище. В общи линии настройката е да минава и НВО- то и приключва с училищната част. Последните седмици голяма част от дечурлигата натрупаха отсъствия, че се наложи класната да ги издирва да се връщат в клас. Щерката е оформена, а НВО- то както дойде. Но пък на въпроса на Светкавица от предните страници, за Тютюн и Под игото, взе че ми отговори правилно.
Сутрин и трябват около 40 мин, задължително закусва, грим не ползва, но пък сресването на опашката си иска време;)

# 234
Един час трае нашето обличане и приготвяне на чанта.
За закуска не остава време, защото бърза, ама много!

Санака, не ме успокоявай, че ще забравя за какво се ядосвам!
Joy
На песчето говори на английски. Твърди, че я разбира, а и било по - лесно.
На класното по БЕЛ е изкарала 5. Не знам как, но и не вярвам много на всички оценки. Преподавателите са нови кажи - речи през месец.

# 235
Става в 6 когато е първа смяна. Около пет минути се отделя на комуникацията с останалите от квартала, с които пътува заедно към училище.След това двайсетина минути в банята и в 6:30 излита навън. За втора смяна и идея нямам колко се мотае.

# 236
Докъде сте с профилите? Написаха ли официално желания децата? При нас и помен няма от задвижване в тази посока. Пълна тишина.

# 237
  • София
Привет на всички Hug

Редовно чета, но все няма време да пиша... Калоян днес донесе бележката за НВО и се втурна навън на кафе с гаджето и т.н. Хич не се вълнува от предстоящите изпити следващата седмица младежа Angry
По БЕЛ е прилично нивото и не се притеснявам, но с математиката е зле работата. От 2 седмици съм му частна учителка - мъчителка по математика и от пълна нула го докара до 4 на класното и толкова в точки очаквам и на НВО.

С нетърпение очаквам да мине 16.06 и да знам, че вече може да започне лятото ни с пълна сила Nature Sunny

# 238
  • София
Докъде сте с профилите? Написаха ли официално желания децата? При нас и помен няма от задвижване в тази посока. Пълна тишина.
Кои профили? Тези дето още не са ги измислили от училището ли? А дано да решат преди края на учебната година.

# 239
С нетърпение очаквам да мине 16.06 и да знам, че вече може да започне лятото ни с пълна сила Nature Sunny
Какво лято, моето започва вероятно след 10.07, а за младежа най- вероятно след 15.07 тогава би трябвало да приключи със стажа.

Общи условия

Активация на акаунт