На ДЕСЕТИ клас се вижда края, а за профила още аз се колебая

• 41 175
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Хайде успех на всички!

Вчера две приятелки с по-големи деца, ме "успокоиха", че имало последно избухване на пубертета за момичетата в 10 клас, а за момчетата в 12- Joy Потърпевшите сред вас могат да дадат становище Stuck Out Tongue Winking Eye
И повсемесната класика: "То не е задължително да следвам, дори не е нужно и след 10 клас да уча". Мамини сладки - да им откъснеш главичките.
Скрит текст:
Както казваше една колежка, защо не го изядох, когато беше малък, сладък, без косми ... и се побираше в тавичката Joy

Личи ли си, че съм набрала на първородната?

# 421
  • Варна
Как 12 клас. Прекалено е!

# 422
  • София
Как 12 клас. Прекалено е!
Ми не знам, затова питам. Моят опит е само с мъж в андропаузата Joy

# 423
  • В средата на времето
И повсемесната класика: "То не е задължително да следвам, дори не е нужно и след 10 клас да уча". Мамини сладки - да им откъснеш главичките.

Joy  То за нужно не знам дали е, но е адски здравословно, в сми, ще оцелее чисто физически. Simple Smile)

Успех на всички деца днес! Flowers Four Leaf Clover Дано успеят да дадат най-доброто от себе си.

Вкъщи се оказа, че матурата по БЕЛ му е по-важна, защото се борел за шестица (годишна оценка)Rolling Eyes Поне се цели високо, признавам му го.Joy За днешната матура е "каквото-такова".

# 424
  • София
Gorg0nzola, винаги те чета с удоволствие и усмивка, но от това за момчетата и 12-ти клас ми идва аз да се напъхам в тавище.

# 425
На мен пък ми се разтупка сърцето от щастие.
Десети клас и то за последно - значи може и да свърши скоро, а!? Joy
Всяка надежда е добре дошла, хващам се като удавник за сламка.Grinning

# 426
Това за безсмислието на образованието, средно и висше, на живота като цяло, и въобще за непосилната лекота на битието, го чувам редовно от десетокласничката, лошото е, че петокласничката приглася.

# 427
  • София
Успех на децата!
Моята каза, че се чуди дали да влезе.Confused
Нямало да се наложи да се срамува от резултата.
Днес, на изпроводяк ми каза, да не споделям на никой близък резултатите й

# 428
  • София
Това за безсмислието на образованието, средно и висше, на живота като цяло, и въобще за непосилната лекота на битието, го чувам редовно от десетокласничката, лошото е, че петокласничката приглася.
Колко хубаво го каза! По-хубаво съм го чувала само в една иронична песен на учителка от нашето училище. Вчера обаче чух за сефте (от една 23 годишна млада дама) изразът: "аз съм права черта" (може да е израз на английски - не съм наясно). Първоначално си помислих, че има предвид, че е умряла, но това означавало, че не изпитва нито положителни, нито отрицателни емоции и била безразлична към всичко Flushed
Скрит текст:
Аз съм твърде цинична, отдавам прекалено много неща на химията и личното ми мнение е, че половият живот балансира хормоните. Та не е само въпрос на възраст.

# 429
Хайде успех на всички!

Вчера две приятелки с по-големи деца, ме "успокоиха", че имало последно избухване на пубертета за момичетата в 10 клас, а за момчетата в 12- Joy Потърпевшите сред вас могат да дадат становище Stuck Out Tongue Winking Eye

Потвърждавам, че в 12 клас и първи курс студенстване се наместиха доста чакри на моя син, но беше за добро! Буря от емоции и тежки решения за път в живота. Чувства се вече добре и си имам един много по-уверен младеж с ясни цели. Та остави това, което беше захванал да студенства и смени попрището/сега е доволен/, изнесе се от вкъщи, издържа се сам и е с ново момиче до себе си.
Успех на децата! Моята мома е дзен и за днес. Няма притеснения и идея как ще се представи , имала по-важни проекти в момента от НВО.

# 430
  • София
Един доволен от себе си, не се оплака, че не му е стигнало времето като онзи ден, но доколко е бил прав ще разберем след две седмици.

# 431
Хайде мина и това чудо, горе-долу били приятни задачите, 16-та била по-заплетена- функции и графики, не му е стигнало времето за нея, 17-та била лесна, триъгълник.

# 432
В училището на дъщеря ми се оказало в последните минути , че са им дали грешни формули. Не са ги пускали да излизат след 60-тата минута, защото е трябвало да разпечатват нови . И са им казали, че могат да останат още 90 минути заради това!!! Поредният гаф ! Не знам чий е, но  е поредния..... Добре, че това НВО няма значение за 10 клас, иначе направо на съд  ме влече

# 433
  • София
Моите десетокласници ми се обадиха и казаха, че изпитът е бил много лесен. Доволни са. На две от формулите са липсвали скоби, но те не са де впечатлили,  защото ди знаят формулите.
МОН не може да мине без някой гаф.

# 434
  • нейде там, където ....
Аз май истински пубертет не съм видяла в нас. Може би, защото твърде често повтарях, че това е възраст, а не диагноза и нищо не може да извиняват с него. Дано да продължи така традицията.

След като БЕЛ било четене с разбиране, математиката сигурно щяла да е буквално прилагане на формулите от листа. Следобед ще решаваме НВО-то, предполагам. Каквото - такова, не гони резултат, няма да го вземат под внимание, абсолютно дзен беше днес.

Общи условия

Активация на акаунт