На ДЕСЕТИ клас се вижда края, а за профила още аз се колебая

• 41 187
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
  • нейде там, където ....
А ние до преди малко правихме анализ на отговорите, не по моя инициатива. За мен имаше въпроси, искащи повече мислене и отговори от типа "всички (не) са верни, ама един от тях е по-по-най". Други бяха очевидни за мен, но за тийн без опит беше нужно повече време да ги осмисли, преди да стигне до верния, според МОН, отговор. Да щеше и по философия така си развиваше и защитава мнението, както по НВО.. Ех, мечти.. Никакъв проблем с дървото без корен, на въпросите към него може да се отговори и без да е учено в клас, само разсъждавайки над текста.
Не съм го правила сама, но само за тезата биха ми отишли поне 20 минути.

Математиката уж е по-силна при нас, учителят по математика ги хвалеше много, остава само да се потвърдят думите му на практика в четвъртък.

# 406
Тезата, ако се пише като хората, може да глътне цялото време. Въпросът е много дълбок, а за да се стегне отговор в 4-5 изречения, е нужно сериозно обмисляне. Аз също виждах повече от един възможен отговор, но нищо нито езиковедско, нито литературоведско не видях. Очаквах тропи и похвати, дефиси, редки правила като на ДЗИ с "...механизъма", а то семпла работа. Само непремереният обем тежи.

Последна редакция: ср, 15 юни 2022, 08:18 от Шарлот

# 407
  • у дома с любимите си хора
Нито съм го разглеждала това НВО,нито имам намерение да го правя,нито да засичам време.

# 408
Може ли да ме ориентирате къде да видя разрешените на НВО-математика  формули(от десетилетия, т е от завършване на гимназия не съм се докосва а до нещо по мат). Така и не успях да ги намеря в сайта на МОН.

# 409
# 410
  • София
https://drive.google.com/file/d/1VgrJWnEjJRfW00AgwS7xbA2oYDsuYvjS/view
При Дидева се намира всичко

Benast, вече е отговорила, но няма да махам моя линк, който е конкретно за формулите.

# 411
  • София
Успех на децата и днес! Flowers Four Leaf Clover

# 412
  • София
Успех на математиката днес на всички седмокласници и десетокласници!!! Дано имат нормални задачи за решаване и времето им стигне Hug

# 413
  • София
Успех, спокойствие и късмет на децата! Flowers Four Leaf Clover

# 414
  • София
УСПЕХ!
КЪСМЕТ!
ЛЕСНИ ЗАДАЧИ!
ДА ИМ СТИГНЕ ВРЕМЕТО ТОЗИ ПЪТ!

# 415
  • Разпиляна във въображението
Успех!

# 416
  • София
Успех и спокойствие на децата днес! Flowers Four Leaf Clover
Да съумеят да дадат най-доброто от себе си!

# 417
Успех на децата!
Моята каза, че се чуди дали да влезе.Confused
Нямало да се наложи да се срамува от резултата.

# 418
  • Бургас
Късмет на децата и днес! Flowers Four Leaf Clover

# 419
На дъщеря ми вчера й дойде и днес отиде на течен аналгин, не исках изобщо да я пускам, понеже има тежък цикъл, но за честта на пагона Simple Smile. Не очаквам нищо забележително, повече се притеснявам да не й прилошее...

Общи условия

Активация на акаунт