На ДЕСЕТИ клас се вижда края, а за профила още аз се колебая

• 41 166
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
При нас освен сгрешени формули е имало такива,които са липсвали! В 11.03 ч са им донесли новите.Времето удължено с 40 мин.

# 451
И аз разбрах, че гафът с формулите реално не е бил фатален и от особено значение..

# 452
  • София
И пак за всички различно.
При сина ми не е имало никакво удължаване на времето. Само са им раздали допълнително новите формули.
Независимо, че не е било фатално липсата на скоби във формулата.

# 453
  • Пловдив
Не знам дали са им удължили времето, но май да, защото се обади чак към 11,30. Първо каза 100 т, толкова бил доволен...след 10 мин си откри, че е писал 9.9=36, а не 6.6...но пак си е много доволен. Другите деца също се били справили.

# 454
  • Бургас
Никой не е разбрал за сгрешени формули, съответно кой какво е сътворил ще стане ясно след 2 седмици.

# 455
Девойката е доволна от себе си. Каза, че е решила последната задача и няколко от първите. Аз залагах на 20 точки, но тя смята, че ще са повече.
Благодари ми, че съм й купила пергел. Имало вписана и описана окръжност.
Моето едвам го накарах да вземе линия и молив. За транспортир ме изгледа страшно, а за пергел не  посмях да й преложа.
Иначе решила задачите и били лесни.

# 456
Недоумявам как на места са давали още 90мин, в нашето училище - нищо! Обади се в 10:45. Като се има предвид, че буквално я е страх от Математиката, звучеше добре, писала, решавала… ще видим на 28 🤣

# 457
  • София
Това с колко минути са удължили изпита, според мен моята се е объркала. Първо се обади по-рано (няма ка да са минали 3 часа общо), второ тя е толкова отнесена, че 40 или 90 мин. за нея е едно и също, ние сме извън времето и пространството. Разговорът ни протече горе-долу така:
Аз: Вашите формули бяха ли сбъркани?
Тя: Що и на брат ми ли са били сбъркани?
Аз: Не бе, на други 10-класници. А времето на вас удължихали го?
Тя: Що и на брат ми ли са го удължили?
Аз: Не бе, на други 10-класници...

# 458
  • у дома с любимите си хора
Сиренце,Гале, развеселихме ме.🤣

# 459
  • В средата на времето
При моя син не е имало удължаване на времето, но и не са им споменали за сгрешени формули, нито са им раздавали други. Ей сега ще видя тия 100 точки, които си изброи предварително, колко ще бъдат в действителност.

# 460
  • София
Леле каква боза .......

В едни училища не са разбрали изобщо за сгрешени формули. Други са ги информирали, но без удължаване на времето. На други са им дали по усмотрение на квесторите 60-90 мин.

После МОН как точно ще интерпретира резултатите, получени за различно време при различни условия ..... И какво точно ще отчете....... Смешно и тъжно.

# 461
Моят син  каза, че формули не е гледал, било загуба на време Simple Smile

# 462
Леле каква боза .......

В едни училища не са разбрали изобщо за сгрешени формули. Други са ги информирали, но без удължаване на времето. На други са им дали по усмотрение на квесторите 60-90 мин.

После МОН как точно ще интерпретира резултатите, получени за различно време при различни условия ..... И какво точно ще отчете....... Смешно и тъжно.
Точно това ми е интересно. Как ще интерпретират времето. Защото на НВО-то по БЕЛ квесторите не са им разрешили  нито минута  повече след изтичане на времето.  Едното дете си е преписвало от черновата в последните минути и е искало да си довърши още няколко  минути докато те събират  лисответе на останалите-не са му разрешили. Казали са , че ще му анулират работата ако продължи да пише. Въпрос на човечност, от каквато явно все повече хора са лишени.

# 463
  • Варна
И моята звънна в 10.40, имало грешка във формулите, ама тя много не ползвала. Само за някакъв цилиндър, където решила с грешната формула.. Не са получили други формули и нямат удължаване на времето.

# 464
  • София
Според мъжото при щерка ми се редувало лигня с депресия.
Даже и РД настроение нямаше особено онзи ден, миналата година 40 човека събра у нас, тази година не ще. Искаше зала, ама пък било скъпо.. В крайна сметка откара с едни приятелчета на сина ми - 3 момчетии на 13 и тя, те чат пат спят вкъщи, така и стана, забавляват се много всички.

Матурата - попълнила била, вярно грешно.. нямам идея, поживьом увидим. Не се вълнува особено. По пример от френските мами я питам - да ти лисна вода на изпроводяк, каза ми да не я занимавам с глупости Simple Smile

При нас в работата имаме 4 човека с ковид, което е към 10%. Минаваме на график онлайн.., това не го очаквах лятото. Аз съм леко контактна.., да видим. При последния вариант на вируса симптомите до 3-4 дни ли се проявяват, или бъркам?

Като бях с танцовия състав в Дубай точно 3 дни преди да заминем и преди писиара, който си правих, откарах 30 минути в едно кафене с едни приятелки, на другия ден едната с ковид се оказа, че е.., а седях до нея.. дали бустери мустери или кой знае какво, но нищо не залепих..

Колко усилия хвърлих на НВО преди 3 години да предупредят от училище квесторите, че няма проблем да се разкачат белова и чернова, че да не се мъчат децата да преписват.. е пак имаше неразбрали квестори.
Обаче може ли пък формули да сгрешат...

Общи условия

Активация на акаунт