На ДЕСЕТИ клас се вижда края, а за профила още аз се колебая

• 41 130
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
  • София
GorgOnzola, каква полза да се седи до дупка? Влизат, подават ти новите формули, увеличават ти времето...но вече имаш попълнена белова - нова няма и в склада Grinning
На сина ми изобщо не са казали за сгрешените формули, съответно не са раздавали нови и не са им увеличавали времето.
Той пък се ядосва, защото е сбъркал само задачата за цели числа, заради нулата - пропуск, който не е отбелязал.
Сигурно се повтарям за кой ли път, ако Дидева се кандидатира за министър, то това ще е най-умния ни и знаещ министър на образованието в нашето време. Така че няма шанс, ние кадърни хора във властта не искаме Blush

Последна редакция: пт, 17 юни 2022, 22:45 от buni

# 511
  • София
buni нямат ли право вече на онова запълване с черно на сгрешен отговор и маркиране на друг? Честно не знам, вече им изгубих края на тези бланки.

# 512
  • София
Не мога да съм сигурна, че навсякъде е така...в Испанската и на предишната и на тази матура са ги предупредили, че всякаква корекция на отговор е забранена на беловата, в противен случай, работата им ще бъде анулирана.

# 513
Навсякъде е едно и също. В някои училища ненужно се престарават, измисляйки си някакви собствени правила.

# 514
  • София
Хора, каква носталгия гони  някои от вас по времена и учители, искали/искащи и днес да се знаят всички формули наизуст... Защо трябва да е така?  На човек, незнаещ как да ги използва,  ще са му от нулева полза раздадените формули така или иначе.. Но на човек, решавал задачи и знаещ за какво иде реч, определено ще са му полезни за сверка. Да,  в процеса на решаване във времето много формули се запаметяват  неволно, без да са били специално назубрени, но  винаги ще има  известна доза колебание за някоя.. И това не е показател за незнание.

# 515
https://btvnovinite.bg/bulgaria/vizhte-greshnite-formuli-na-test … toklasnicite.html
Ето тук намерих верните и грешните формули
Те са им разпечатали целия учебник Simple Smile Не помня толкова много формули да сме ползвали..

# 516
  • Sofia
Днес е на НВО по езика. Почти всички се записаха и той да не се дели. Ще видим какви ще ги свърши ("скъдри" по Izidaовски Heartbeat )

# 517
  • Бургас
Пожелавам и днес успех на децата с чуждия език! Flowers Four Leaf Clover
Дано всички са доволни от себе си!

# 518
  • В средата на времето
Ани, успех на твоя син! 🍀Матура по немски си е сериозна работа! 😊
Успех и на всички останали деца, които са избрали доброволно да положат още една матура! 😊🍀

# 519
  • Sofia
Ани, успех на твоя син! 🍀Матура по немски си е сериозна работа! 😊
Успех и на всички останали деца, които са избрали доброволно да положат още една матура! 😊🍀

Тихичко ще си призная, че пропусна една. Леко ни доядя, като видяхме лесните задачи Relaxed

# 520
  • София
Ох, и аз съм много древна - и формули съм учила наизуст и цитати по литература, че и цели стихотворения Smile

Моята вчера е видяла липсващите скоби, но понеже знае наизуст формулите, е помислила, че нещо е свършвал тонерът на ксерокса и за това не се виждат. Но пък тя е от "печелившите" в лотарията, защото са им дали допълнително време и всичко е проверила. Не, че ще и трябва тоя резултат за нещо, но пък не е честно спрямо останалите деца.

# 521
  • София
Чух по новините, че фалът се получил при преобразуването на уърд в пидиеф, което ми звучи супер глупост ама компютри и системи всякакви, така че нищо чудно.. ама пък да не погледнат какво и как пращат.. То не случайно е това с 4те очи, или там както беше.

Тук за съжаление се сещам за детето на моя приятелка, на която в седми клас не и бяха дали последния лист от първия модул. И детето питало - ама няма ли други задачи.. и онези и казали - да, по-късно, като имали предвид втория модул.. След малко обаче пак настояла.. ,е видели, че няма една страница, съответно ходили, печатали, носили, нали се сещате какъв стрес е и как не и беше стигнало времето.

Дидева, направо шапка ти свалям. Не само, че знаеш всичко, а и винаги успяваш да реагираш навреме по не една и две теми.

Успех на езиковата матура. Във ФЕГ не съм чула за някой дето да иска да се явява на нея.

# 522
  • у дома с любимите си хора
Ани,успех на младежа днес!Стискам му палци да пребори немския.Flowers Four Leaf Clover

Моето момче каза,че не е погледнало листа с формулите. Явно не е имал нужда. Нали ви писах  вчера след изпита, че беше много лаконичен. Снощи се обади да каже,че си тръгва и от тренировка,защото не се чувствал добре. Много напрежение му се събра покрай страничните ангажименти, а вчера следобед имаше още два важни такива. Дано да удържи докрая на юни.После следват други през юли и чак август ще почива.

# 523
  • Бургас
И дъщеря ми каза че не е ползвала сгрешените формули, но ... решението на 17 задача направила в страничните полета/трябвало и повече място в началото на задачата/. И не била само тя-поне 10 деца. Квесторите поразпитали тук-там и казали, че няма проблем. Де го чукаш, де се пука. Simple Smile Попритесни се снощи, че се чудех как да я успокоя. Днес е на английски, другата седмица на информационни технологии.

# 524
МОН раздава по 4 т на калпак, там където не са удължили времето. Уникално НВО... Остана едно ДЗИ да минат наборите и са калени за всякакви недоразумения;)

Общи условия

Активация на акаунт