На ДЕСЕТИ клас се вижда края, а за профила още аз се колебая

• 41 079
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
Шарлот, всеки си има година явно … На мен тази ми беше песен, но за миналата не искам и да си спомням… Хайде да избирате профили и да я приключвате, а догодина и с ново ръководство да живне хубавата гимназия!

# 616
В настоящата политическа криза кой да проведе конкурс? Ще продължи агонията и разпадът. В ситуацията на безвластие е вдигната ужасно мръсна пяна.

# 617
  • София
Я бързо да стиснете по едни палци, че щерката днес ще я изпитват за оформяне на оценка по ФВС. Не е категорична шестица.
Въобще в нашето училище много сериозно се гледа на спорта. С езика май не е точно така. На моменти се чудя Фто в абревиатурата на гимназията откъде идва.
Ама много ми липсва оново човече, дето си пляска челото.

# 618
Стискаме палци активно! Мислех си: добре, че не избираме сега. Дали преди 3 години сме били по-слабо информирани за хала на гимназиите или нещата са се влошили...Сега сме вече в мъртва хватка.

# 619
  • София
Спунк на мен всички емотикони ми липсват от старата версия на форума.
Да се пребори щерката! Hug
Образованието като цяло не отива на добре.И сега с министър в оставка....
Шарлот вашата директорка не е ли в пенсионна възраст или аз съм се заблудила?

Последна редакция: чт, 23 юни 2022, 11:39 от Ali97

# 620
Я бързо да стиснете по едни палци, че щерката днес ще я изпитват за оформяне на оценка по ФВС. Не е категорична шестица.
Въобще в нашето училище много сериозно се гледа на спорта. С езика май не е точно така. На моменти се чудя Фто в абревиатурата на гимназията откъде идва.
Ама много ми липсва оново човече, дето си пляска челото.
Не случайно децата се подвизаваха  да учат в сградата на НСА цяла година. Нещата отиват към това да станем базово училище на НСА,. Ще стиснем палци за нашето момиче. Simple Smile
Директорките и на ФЕГ, и на НЕГ са голяма греда.

# 621
  • София
Спунк, стискаме палци и да се похвалиш после с постижения Laughing Много е жалко всичко, което чета за ФЕГ. Имам чувството, че нашата кака беше последния випуск, дето бяха с истински хубава подготовка по френски.

И на мен тази година ми се стори безкрайна и най-тежка от всички гимназиални години до момента. Аз пък да се похваля с 5-ци за срока и 6-ци за годината по БЕЛ и МАТ. Нещо много и се натрупа умора и напрежение на моята особено втория срок и доста свали гарда.

# 622
Спунк, стискаме палци и да се похвалиш после с постижения Laughing Много е жалко всичко, което чета за ФЕГ. Имам чувството, че нашата кака беше последния випуск, дето бяха с истински хубава подготовка по френски.
Като катализатор силно подейства пандемията  и ремонта на сградата, децата нямаха нормални учебни часове. Голяма част от преподавателите по френски са в дълги болнични последните 2 години, в ключовият осми клас цял срок бяха у дома, в девети клас също. "Умореното ръководство" съвсем се умори да търси заместници на учителите и нови дейности. Всякаш предишните години поне набраната инерция в училищния живот е помагала, а с пандемията всичко спря и лъснаха всички пробойни. Пишем писма, говорим, звъним, но освен цупене от "ръководството" как не ги подкрепяме, друго не се случва.

# 623
Спунк, стискаме палци!
Наборката получи две неочаквани шестици по физическо, досега не е мръднала от 5. Joy
Ако сега трябваше да избирам, щях да взема вероятно друго решение. Повечето позитиви, които го обусловиха, отпаднаха в пандемията и не се намериха алтернативи.
Поне при моето гардже надеждите не се оправдаха, продължава си както в старото училище с интерес само към оценки.
Някак попаднахме в ситуация "синдром на кипящата жаба" и въпреки предизвестения резултат, просто чакаме да свърши.

# 624
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Спунк много стиснати парчета от мен!
Наборката ги напъват яко с изпитване и оформяне. Много се ядосва на някои учители как дават на някои хора, а други ги ощетяват. Голям радетел е за правдата и не може да го приеме.
Шарлот и за мен тази година е безкрайна - пожар, 7 и 10 клас, операции, чакам с нетърпение 28-ми да ми махнат конците, да излезнат резултатите и някакси да се успокоим и живота да продължи.

# 625
  • у дома с любимите си хора
И на мен тази година ми се видя безкрайна.Особено с два пубера.Опитвам се да съм "ом", но не винаги ми се получава.
Много ми е тъжно да чета за НЕГ и ФЕГ.Не ми е нормално това да няма информация, нещата да се движат по инерция,да има текучество на учители непрекъснато.Моето момче е тотално отвратено от училището си, а при дъщеря ми наблюдавам странни процеси да се толерират деца заради позициите на родителите им,а не заради знанията.Особено се дразня на негативното отношение към едно добродушно момче,което стана второ на националната олимпиада по АЕ за страната и спечели конкурс за творческо писане.
Спункче, стискам палци на девойката да се справи по ФВС и да се пребори за това,към което се стреми.
Нинче,и моят младеж е честолюбив и радетел за правдата.За съжаление, животът не предлага това и съответно негативите си остават за него.

# 626
  • София
Стискаме палци активно! Мислех си: добре, че не избираме сега. Дали преди 3 години сме били по-слабо информирани за хала на гимназиите или нещата са се влошили...Сега сме вече в мъртва хватка.
Разочарованието е повече при родителите май.
А изборът и преди, и сега би бил измежду по-малкото зле... тъжна работа.

# 627
Ако ни четат седмокласните , всичките ще хукнат с бясна скорост към испанската… Само за нея нямаше кой знае какви оплаквания:  и ръководството на ниво, и към учители не е имало сериозно недоволство, а и резултатите им на ДЗИ БЕЛ са най-високи, което говори и за високо ниво на самите ученици.
Много късмет и стиснати палци за Нинката най-вече, а после и на френските олимпийки!  Физическото си и сериозна работа… След страхотните си нови учители по немски и по английски, МС даде най-висока оценка за г-на по спорт, когото сравни с божество.

Последна редакция: чт, 23 юни 2022, 13:02 от saffron

# 628
Ако ни четат седмокласните , всичките ще хукнат с бясна скорост към испанската… Само за нея нямаше кой знае какви оплаквания:  и ръководството на ниво, и към учители не е имало сериозно недоволство, а и резултатите им на ДЗИ БЕЛ са най-високи, което говори и за високо ниво на самите ученици.
                 Те от години тичат натам! Спомням си мое съседче колко разочаровано беше,че е приет единствено в испанската.Не му стигнал бала за друго място.1-2 набора след него и испанската стана хит.Така,че завърши хитовата гимназия! Yum
                 Когато нашият младеж кандитства ФЕГ скочи рязко нагоре,а беше с най-нисък бал предишната година.Сега май отново боксува!

# 629
Най-важното за мен е, че наборката все пак не би избрала друго училище.  Питах я наскоро дали пак щеше да я напише като първо желание ако имаше този опит. С всичките недостатъци на ФЕГ, тя си обича френският език и попадна в страхотен клас с много приятели. Така, че хубавото е повече!

Общи условия

Активация на акаунт