Частни училища - информативно-дискусионна тема 53

• 46 326
  • 837
  •   1
Отговори
# 720
Загубих се аз.
Как така освобождава по първо желание? Ако освобождава, значи не му е първо желание или не разбрах нещо.

# 721
  • София
Загубих се аз.
Как така освобождава по първо желание? Ако освобождава, значи не му е първо желание или не разбрах нещо.

Не се записва в държавното по това 1 желание, а в частно. Или в училище към Министерство на културата примерно.

Лейка, участвал е в класирането, значи е имал своя си подредба на желанията. По какъв признак ги е нареждал училищата/паралелките, само по усет ли... Или са гледани/преценявани все пак някакви критерии (явно не  в дневник като тези на Дидева) ? Wink Понеже като не е по "статистики", все има някакви други параметри/показатели, които карат човек да предпочете  паралелка Х  в ДУ като първо желание пред паралелка У  като второ.

Последна редакция: чт, 14 юли 2022, 22:52 от пенсионирана русалка

# 722
  • в страната на чудесата
Много нахално, но очаквано Simple Smile

Изборът в подредбата е мой, по стара моя любов. Изборът на училище е негов, по настояща.
За да сте спокойни, освобождава място за някой друг и не участва в следващи класирания Simple Smile
Още 70 Мин мога да отговарям и после става петък... Simple Smile

Май трябваше да пиша НЕГ или испанската, да зарадвам някого още повече. Ама не гледах статистиките 😂

# 723
Дадохте ми добра идея за заглавие с тези дневници. Joy
Иначе по някои мнения и въпроси може все пак да се предположи, че и върлите им противници чат-пат се интересуват от тях.

# 724
  • София
Нахално....Rolling Eyes Най- естествен въпрос какви критерии  други може да има човек при подредба, ако не са тези измислени статистики..

# 725
  • Отвъд алеята зад шкафа
Много мои приятели си живеят в блажено неведение за статистики, таблици и резултати, низходящ ред, топ 10 и прочие, докато аз не им ги пратя и не ги ошашкам с тази информация 😆 И вече край, няма връщане след "червеното хапче".

# 726
  • в страната на чудесата
Мда. Кофти Simple Smile

# 727
  • София
И да,  Гадамер, точно такова блажено неведение оставя деца с повече от приличен бал извън класирането Wink Но всеки си знае..

# 728
  • в страната на чудесата
Не, не е неведението Simple Smile

# 729
  • Отвъд алеята зад шкафа
Да са живи и здрави децата, другото е поправимо.

# 730
Гад, защо разваляш спокойствието на хората Joy

# 731
  • София
Дадохте ми добра идея за заглавие с тези дневници. Joy
"Дневниците на Дидева"? Joy

# 732
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ох, миналия уикенд вкарах в матрицата едни приятели с дете в ПУК 1 Joy Ама те сами ме питаха за НУКК и защо тяхна колежка се била похвалила във фейса, че детето й е прието 1 клас в СС. И са какво, да замълча ли? Леле, като се отпуших, те слушаха примрели с широко отворени очи.

# 733
Поне уроци за подготовка за изпитите препоръча ли им?

# 734
Beers Наздраве след "Bai Ganyo", в жалък опит от моя страна да накарам председмокласничката да прочете задължителната литература, която ще я доведе до част от "дневниците на Дидева".

Много са тъпи новите емоджита. Преди бирата беше къде, къде по-яка.

Общи условия

Активация на акаунт