Декемврийска звезда ще изгрее, за рожден ден песнички ще пеем.

• 22 585
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИХАЕЛ НА ТЕЙЛЪР!Весело изкарване на празника!
За съжаление не успяхме да честитим лично РД на Марто и майка му Мони,защото,както и се притеснявах,Дани заспа много късно и като се събуди беше почти 19н...Аз затова съм решила нашият РД да е сутрешен,защото към 10:30 всички ще са будни и ще бъдат в добро настроение,а като почнат да се вкисват-то ще е станало време да обядват и да си лягат.
Маймунка,добре си решила да поотложиш ваксината,ще бъде тъпо Савко да е крив заради ваксината.Не че е задължително,но пък и няма гаранция,че няма да има никаква реакция.

За януарското събиране-каквото и да решите-там сме,стига всичко да е наред.

# 211
  • Благоевград
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ  МАЛКИ ПАЛАВНИЦИ !!!Включително и на тези на ПАТЕРИЦИ!!!!!
С пожелания от цялото си сърце  --  бъдете живи ,  здрави  , весели и безкрайно щастливи всички !!!!
От доста време не съм влизала  и сега докато ви прочета всички ми стана едно мило - наистина този декември месец за всички нас е изпълнен с много трепети и радости.
Нас с Ана-Мария напоследък ни е налегнал един ентусиазам за коледни украси, че изобщо не ми остава време за друго.
Отново честито на празнуващите!!!!
 bdbaloni Kissing Heart smile3525

# 212
Габи, честит рожден ден! newsm67 Да си жива и здрава, много да се грижиш за новото бебе!   party023
Деси, весел празник!  newsm51
Не ми излизат половината картинки, които слагам... има някакъв проблем с форума  Confused

# 213

честит рожден ден на сладката кьдрокоска габи.весели игри , страхотни подарьци и много усмивки.весел празник на цялото семейство.

има проблеми с форума , а и всичко от 4.12.-до 08.12 е изтрито по погрешка  Crossing Arms
шоши, какво става с вашият апартамент - намерихте ли си вече

след онзи деншните изпьлнения на марто в боулинга , вчера му купих кегли и сега в кьщи е един мальк боулинг  Joy  горките ни сьседи от долу - добре , че това е педито ни и ще ни влезе в положението   ooooh!

# 214
Мони, още търсим къщата-мечта  Grinning Другият уикенд ни очакват пътешествия, дано имаме кьсмет  Praynig И после не ми се мисли за великото преселение на народите  ooooh!

# 215
ЧЕСТИТ РОЖДЕН НА МАЛКАТА ГОЛЯМА ГАБИ!!! newsm44 happy bd bdbaloni baloniПожелаваме ви да изкарате много весело празника,мама Деси да се чувства добре,Габи да получи купища хубави подаръци!Чакаме и снимки!

ШоШи,  newsm51а на вас ви пожелаваме да намерите вашата къща-мечта,пък за великото преселение на народите пак рано или късно ще мислите.Поне за бебчето вече да сте се преместили!
МАЙМУНКА,къде се снимките на Ежко с оригиналната прическа???

# 216
  • 42.016399,23.101179
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГАБИ!!!
Много здраве, игри и лудории и желаем. Да бъде най-послушната кака.Весело изкарване.
  bouquet

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА АНА-МАРИЯ И НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ КОИТО ПРАЗНУВАТ НА ТОЗИ ДЕН! Heart Eyes
Деси, на малката сладуранка желаем много щастливи мигове. Нека да ви слушка и радва много.

# 217
ДЕСКА ОЩЕ ВЕДНЪЖ ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА ГАБКА!!!!!!!!!!!!!
ДНЕС ПРЕКАРАХМЕ ЧУДЕСНО С ВИКИ НА РОЖДЕНИЯ ВИ ДЕН, МНОГО БЛАГОДАРЯ ЗА МИЛАТА ПОКАНА И СЕ НАДЯВАМ И ВИЕ ДА ДОЙДЕТЕ НА 19-ТИ
ТОРАТАТ ВИ БЕШЕ ЧУДЕСНА, би ли ми пуснала на лична от къде е и колко струваше
Това е, радвам се че ви видях.
Дара е дете , което винаги ме изумява - Смайли от сърце и желая да запази за винаги тази си жизненост, енергия и невероятна физономия.
мкп вярвам, че проблемите ви ще останат само лош спомен, не можах да измисля думи, с които в очите да ти обясня колко много уважавам и оценявам жестта ти, но ще дойде ден да ти го върна.
всички дечурля са станали страхотни а успяхме с Вики да видим и цар Калоян - е нема такова бебе - той е просто божествен, ще му се нагушкам съвсем скоро цял ден.
туй то за сега - при нас е неква невиждана мъгла - не ни се вижда портата от прозореца #Crazy #Crazy #Crazy

# 218
Честито, Деси!
Много радост да ви носи Габи!

На Gabi желая щастливо детство,
прекрасен рожден ден,
много подаръци и вкусна торта!!!

# 219
  • Благоевград
Честит Рожден Дена на Габи и всички празнуващи днес!!!
Здрави и щастливи!!!
Марси още веднъж благодаря за чудесните пожелания!!!
Честит да бъде този ден на всички , които носат това име!!!
Почерпете се с молко тортичка newsm38 newsm64 Popcorn

# 220
ЕЕЕЕЕ,и аз да съм първа поне веднъж!ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Виктор на asa !!!Той от край време ми е един от фаворитите и е в нашия,бузанския отбор!Ася,да ти е жив и здрав,...оф,усещам,как се изчерпвам от към пожеланията,ако питате мен само здраве ще пожелавам,защото това е най-важното,според мен!
Честит рожден ден пожелаваме и на
Малена на Malenna, София на eta и Кристиян на Elena T !

# 221
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на ВИКТОР и Кристиян!!!
Да сте здрави и весели деца,
щастливо детство и много късмет в живота!

Честит Рожден Ден и на Малена и София!
Безгрижно детство и щастие им желая!

Весел празник на всички!!!

# 222
Добро утро! Пак съм най-ранобудна. Този път си имам причина - на 18-ти съм на изпит на листовки. Трябва да го взема, защото иначе ще умра от срам!

Със закъснение честитя именния ден на Ана Мария!
Да бъде здраво, щастливо и весело дете!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАШИЯ ПРИЯТЕЛ ВИКТОР!

ПОЖЕЛАВАМЕ ДА РАСТЕ МНОГО МНОГО ЗДРАВ
ЗА РАДОСТ НА ВСИЧКИ, КОИТО ГО ОБИЧАТ!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК, АСЕ!
НАДЯВАМ СЕ СКОРО ДА СЕ ВИДИМ!

Крис, благодаря ти за хубавите думи за моето дете! Дара от бебе е много емоционална, но това започна да ми харесва чак след първия й рожден ден, ако се сещаш какво искам да ти кажа  Wink
Деси, много хубаво изкарахме на рождения ден на Габката. Не знам дали успях в суматохата да ти кажа, че ти изглеждаше страхотно. Тоалета ти е перфектен   bouquet Надявам се малката принцеса да е одобрила подаръците и да е щастлива след натоварения ден. Как продължихте празненството?

Ние пък снощи ходихме на благотворително детско коледно парти в Двете феи. И Милена и Ванеса бяха. Не мога да опиша реакциите на двете дребни шушумиги като видяха Дядо Коледа. Дара първо само го зърна, притрепера, оцъкли очите, скри се в стаята за игра и отказа да излезе от там  Joy Малко по малко обаче я прилъгах да я гушна, махна отдалече на дядо Коледа, даде му целувка, нооо не искаше да го приближава. Когато стана време за раздаване на подаръците, и двете с Ванеса бяха седнали на детските си столчета и не смееха да мръднат от страхопочитание към добрия старец. Имам снимки от великия момент, но по-късно ще ви покажа. Погледите им бяха уникални!!! След дядо Коледа Деси им изигра куклен театър за Мечо пух. Двете видни театралки /като майките си  Wink/ се държаха най-прилично от всички деца и техните майки, които не млъкнаха /особено майките  Twisted Evil/. Кокошки! Имаше и песни и танци ...
На края на вечерта Ванеса ни дойде на гости макар и за кратко. Душички мили сладки мамини ...
Отплеснах се, а ме чакат листовки.
За днес програмата е - 11 часа пица Хът на Гурко, куклен театър Хензел и Гретел. Лек ден!

# 223
Асе да ти е живо и здраво детето - адашчето. Много усмивки, много здраве и много подаръци на малкия сладур. Весел купон от сърце ви желая.Честито и на Малена и Кристиян - да са весели, засмени, румени червени Heart Eyes Hug

# 224
ЧРД на Виктор! Да си жив и здрав! И все такъв танцьор newsm68  Laughing
Честито на Малена и София, дано по-често ни навестяват  Heart Eyes
Смайли, ще стискаме палци!   bouquet
Ние превземаме горите, че времето е разкошно  Hug

Общи условия

Активация на акаунт