Декемврийска звезда ще изгрее, за рожден ден песнички ще пеем.

• 22 313
  • 285
  •   1
Отговори
# 225

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ГАБИ!

[

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ВИКТОР!

МИЛИ ДЕЧИЦА ПОЖЕЛАВАМ ВИ МНОГО РАДОСТ И УСМИВКИТЕ ДА НЕ СЛИЗАТ ОТ  СЛАДКИТЕ ВИ ЛИЧИЦА!

# 226
Честит рожден ден на всички, които съм пропуснала! Бъдете много, много щастливи!
Освен, че е изтрито всичко от 4-ти до 9-ти, въобще при мен не излиза, че има нови отговори в темата и аз се чудя, къде изчезнаха всички и защо никой не пише. А то какво било  newsm78
Криске, какво стана с изследванията на Виктор? Извинявай, ако си писала, а аз съм пропуснала...

Аз съм пак на работа, стоя си в мъглата и се чудя с какво да се занимавам.... Виктория е вкъщи с баща си, от няколко дни не си затваря устата, но повтаря едни и същи неща. Вчера каза на баба си: "Баба Бу е куку", а после мъдро заключи: "И мама А е куку!". Не знам откъде го е чула  newsm78
Вечерта откраднала едно голямо парче кисело зеле и си го изяла, докато се усетя - беше си го натъпкала в устата и не пожела да го изплюе. Не съм й давала досега кисело зеле, ама знам ли...
Хайде, целувки на всички.

# 227
  • 42.016399,23.101179
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ НАС НА АДАШЧЕТО ВИКТОР, КАКТО И НА МАЛКИТЕ ПРИНЦЕСКИ СОФИЯ И МАЛЕНА!!!
Мили дечица, желая ви много, много изненади и весело прекарване на празника. Бъдете винаги усмихнати и щастливи!
[/size][/color]

Ние днес запазихме места за 17 в едно заведение, сега трябва да поръчаме торта и да измисля зябявления за децата, защото заведението е виенска сладкарница и няма детски кът. Давайте идеи за игри. ooooh!
За сега  ми идва на акъл само балони и пастели за рисуване на личица, но не знам откъде да ги купя и дали не са още малки за тях. Чудя се и дали да не поканя една леличка от яслите, да им изсвири  и изпее някоя детска песничка. Вики е влюбена в нея-предполагам че и другите дечица ще я харесат, ама не знам дали ще се съгласи да дойде. newsm78
ИСКАМ ДА ГЛЕДАМ СНИМКИ ОТ МИНАЛИТЕ РОЖДЕНИ ДНИ. Blush

# 228
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКТОР И ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС   bouquet

Момичета много ви благодарим за милите пожелания.
На уважилите ни на партито благодарим за чудесните подаръци. След малко почвам да качвам нашите снимки, а утре следобед ще мина да взема и диска от клуба.

# 229
Ето и част от снимките от партито
http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=83673

# 230
Вчера вечерта получихме един неочакван подарък от Габи - видях почти напълно излезнал горен ляв последен кътник. Беше кисела и не ми позволи да разгледам на другите места.

# 231
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДУРА ВИКТОР!!! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО!!!!ЧЕСТИТО и на всички други сладуранки и сладурани празнуващи вчера и днес рожден или имен ден!!!!

Да, Деси, освен че партито на Габи беше супер, и ти наистина изглеждаше страхотно! Дано се чувстваш вече по-добре всеки ден!

Момичета, ще има снимки (макар че Смайли ми предложи да помага с качването и май ще я упълномощя, зак оето много й благодаря), спокойно, още малко търпение... ама то ако ги бях качила навреме, щеше да се е изтрил линкът към тях тези дни, та май по-добре, дет' се бавя Wink а колкото до прическата - наша Филотелия вчера така ми се накара в какъв вид съм си привела детето по отношение на косата, че май не смея да пускам снимки....  WinkEmbarassed щото аз на живо вече посвикнах, ама на снимки е още по-смешно Embarassed ама пък той сигурно ще се появи на снимки от нечий друг РД, няма да го опазя от вас де  Laughing ей сега, впрочем, отивам да гледам снимките на Габи!

Минимо, да не ви разправям ние какви ядове имаме с нашите съседи отдолу...

# 232
Маймунке така съм се смяла на написаното, че не успях дори на Вальо да го процета и той ме гледаше много странно.
Благодаря ви за комплиментите. Добре ми се отра един почивен ден и посещението при козметик и фризьор /то от прическата направена в петък почти нищо не остана, но все пак приличах не нещо/. Бях в голяма паника какво ще обллека и пак ме спаси индийския магазин и вярната черна пола. На връщане от родилния дом вече не си усещах краката, но това вече е друга тема. Забравила съм колко са малки онвородените и племеника ми изглеждаше като плачеща кукла или голяма мишка  Laughing

# 233
Снимки от рождения ден на Ежко:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=83733
Бях обещала на Неви.
Обаче тази седмица ме няма. Решавам листовки!

# 234
Марси, пробвай и сапунени мехурчета, това при нас винаги бележи невероятен успех Wink
Чудесни снимки, всичко разгледах! Hug
Маймунка, страшна папионка имате  Grinning Виж, прическата наистина е уникална  Laughing
Деси, никакъв корем не виждам  Crossing Arms Много си щастлива на снимките!
Всички изглеждате прекрасно, момичета  Hug Криси ми се видя много отслабнала, а Смайли направо се е изгубила от лицето на земята!  Shocked Не те ли храни тоз Румен?!  Wink Чоча, Вики е страшен бонбон! Раичка е нащата майка=героиня, винаги усмихната  Heart Eyes Ванеса е невероятна принцеса, мкп, как беше у Белгия?

# 235
Шоши кво пиеш душа Crazy Crazy Party Party Party

# 236
Разглеждам снимките на Габи.Чоча,как сте се издокарали с Вики,ти в розово-цикламено и малката също... PeaceДа видим по-нататъка...Аха,Габи наднича в торбичката да види подаръка,а на заден план пристига Смайли с голо коремче и Дара на ръце!
Ей,мами,страхотно изглеждате!Деси аз имах доста "бременна" муцуна,а ако не знаех,че си бременна нямаше и да предположа!Нелка,още ли отслабваш???Изкефи ме Неви с Ежко на врата   bouquet А бях сигурна,че само аз "возя " Дани по този начин.Тортата е много хубава,с какъв кеф го ядете това момиче,канибалки такива! Mr. GreenДецата не се ли уплашиха от това...мишка ли е,не разбрах,съществото,дето донесе тортата...Криска,Вики все повече заприличва на теб!
Снимката,където Габи ближе една шарена близалка е върхът!Сега отивам да гледам папийонката и прическата на Ежко,хи-хи!

# 237
  • София
Здравейте Simple Smile Виждам че не съм изпуснала много с форумските проблеми Simple Smile Оцелях след 8ми... Не беше съвсем каквото очаквах, но вс епак изкарах добре.

ЧРД на всички сладури, които са празнували м/увременно! Виждам, че добре сте се забавляваи на купона на Габи! Изглеждате много добре всичките както винаги!

# 238
Супер снимки гледах
Сладурки декемврийчета, готини мами - еййййй как ми се иска да сме при вас  Hug Hug Hug

Маймунке
много радикално си му подстрихгала бритона на Ежко, но пък чудесно се вижда сладкото му лице Hug

Нашата приятелка Ванеска какви къдрици е заформила  Flutter всъщност повечето декемврийки са с страхотни къдрици  Flutter Heart Eyes

Супер са снимките  Hug

Последна редакция: пн, 11 дек 2006, 01:24 от Eli_cz

# 239
  • 42.016399,23.101179
Ох, и аз успях да разгледам всички снимки- НЕВЕРОЯТНИ СА.
Габи има много хубаво сукманче, направо една малка госпожица, и Ежко с папионката е като истински мъж, прическата на мен ми харесва. Всички дечица са много пораснали и сладички.
Деска, аз също не успях да забележа коремче, нито на твоите нито на снимките на Шоши. Laughing
Шоши, благодаря за идеята, хареса ми и на всяка цена ще има сапунени мехурчета. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт