Декемврийска звезда ще изгрее, за рожден ден песнички ще пеем.

• 22 310
  • 285
  •   1
Отговори
# 240
НЕВИ,уби ме! PartyФилотелия не напразно ти се е скарала! LaughingБая ти е треперила ръката,когато си му рязала бретона! LaughingСавко прилича на мускетар без мустаци,поне аз така си ги представям,без бретони и с дърги коси с къдрици Wink Суперска ви е тортата,такова влакче не съм виждала!И гостенчетата много й се радват!
О,това на 5-та  страница ЯНЧЕ ли е с малкото коремче в розово?Тъкмо се чудех,че не съм я видяла на Габи РД!Янче,много си сладка  bouquet

# 241
  • София
Аз аз Simple Smile Тенк ю Simple Smile На Габи на РД ме няма, защото бях в Мелник на студенстки празник Simple Smile Нали ви казах че заминавам, ама то се е изтрило и не всички са го прочели... Wink

# 242
Страшно благодаря на Смайли, че е свършила моята работа със снимките   bouquet въпреки отзивите, които среща Прическата  Mr. Green но такъв е животът на малките таралежчета... ще ви кажа, когато добавя още снимки от нашите (тези ги направи една приятелка, майка на по-голямото момченце, дето се вижда на някои снимки; те и затова по-бързо изобщо влязоха в оборот), където се виждат още декемврийчета и добре излгеждащите им майки (и баби)!
лека нощ!

# 243
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РАЯ И БОРКО!

Желая им здраве, много усмивки, безгрижно детство и много хубави подаръци!

# 244
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РАЯ И БОРКО

# 245
Хайде, и ние вече при порасналите дечица Hug Честит рожден ден на Рая! Поздрави и на всички рожденици преди нас и след нас, че кой знае кога ще се наканя да пиша/на Нова година??/ - да сте живи и здрави всички и все така лъчезарни Hug
Аз се включвам набързо, че след половин час ни идват гостите. Дани и Борко щяха да си имат дами - две близначки - ама те взеха, че се разболяха, така че сега ще се радват на компанията на племенницата само Laughing Още като честитих на Борко сутринта и веднага ме почна за тортата, голям мерак има да я ядем, ама ще видим колко ще изяде реално Grinning
Подаръците вече почти всички ги получи предните дни, само от мама и тати закъснява, щото ние ще му купуваме стенен часовник, а в момента няма Close Ако за Коледа успеем, ще е добре Rolling Eyes
Та така, снимки по-късно от нас, а иначе всички са толкова големи вече, направо не ми се вярва как минаха 2 години/аз може да не пиша, но всички снимки гледам Flutter / Лек ден!

# 246
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РАЯ И БОРКО-БЪРБОРКО!

ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!

# 247
Хайде и от мен честито на Борко и Рая!!!!!!!!!
Мили дечиа весело детсво, много щастливи игри, много здраве и само положителни емоции на вас, и на вашите скъпи родители!!!!!!!!

# 248
Честит рожден ден на Рая и Борко!
На Борко му го чиститихме лично вече.Поиграха си децата,духнаха свещичката/по точно Борко си я духна/похапнахме торта и се завръщаме LaughingСега следва съъън.
Разгледах снимките на рожденниците GrinningПораснали са всички, а мамите с нищо не отстъпват на децата.Абе страхотни сте  bouquet
Честито на всички рожденници които пропуснах тези дни,но като проверя за нови публикации ми излизаше че няма.Добре че се светнах да вляза направо в темата.

# 249
  • София
Честито на всички мушмуроци, които съм пропуснала по време на катастрофалното ми пътуване. Беше кошмар - за 3 дни бях в 4 града - заради тия мъгли пътувах през Прага, а на връщане през Милано, два пъти ми губиха багажа - в Брюксел се явих в комисията, така, както си пътувах, добре, че бях с костюм, колежката се наложи да дойде по дънки, щото няма багажи, Мартин дойде да ме чака на летището, където някаква леля паркирала директно връз него, така че колата е тотално разбита, после на връщане отвисях в Милано 24 часа, само за да открия, че когато най-накрая кацнахме в София, багажа пак го няма.... #Cussing out #Cussing out Не ми се говори направо. Сега съм тук, изпушила съм от бачкане, така че няма да се вясвам много често, но предварително поздравявам всички малки и големи в празничния ни месец!!!  Peace

# 250
  • София
Милено, незнам защо все на тебе ти се случват тези неща... Sad Имам чуството че тегне някакво такова проклятие над тебе... Дано другата година да си наваксаш само с добри емоции!

ЧРД на днешните рожденици Рая и Борко Simple Smile
Както виждате съм сменила анкетата Simple Smile Отдавна не сме гласували Wink Хи-хи-хи Laughing

ВАЖНО ПРОЧЕТИ!!!
Понеже имаше общо 12 гласа за театър (това за коунката дето е и само да поясня, че няма да е облечена кат клоунка, а като Снежанка) и по 8 За и Против Дядо Коледа, то той отива на балотаж. Печели отговорът събрал 50% +1 глас... Щото иначе никога няма да решим а времето тече! Иначе всичко останало е уточнено:
място: Бирария Дондуков на бул Дондуков. (Джимис отпада, защото не видях много ентусиасти за там)
час: 17ч.
дата: 06.01.2007

Тези, които идвате от Пловдив и другаде: в София ще спите ли или после ще си "бегате" обратно... Защото ако е така да не стане много късно пък за вашето прибиране. Дали да не преместим началото 16-16:30?

# 251
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Гласуваааааааааааах

# 252
Heart EyesЧестито на днешните пораснали дечица! Да сте живи и здрави! Heart Eyes
Мартини, ама на картинка  Mr. Green
мкп, ужасни приключения, но важното е, че са завършили добре  Hug И аз изтръпвам всеки път, особено зимата като летим какви чудесии могат да се случат, пупу, не дай си боже!  Praynig
И аз гласувах  Wink Нека наистина мамите от далеч, които ще идват да кажат на тях кога им е удобно. А същинската част с клоунката може да започне като се съберем всички. Колко ли трае програмата й?

Последна редакция: пн, 11 дек 2006, 15:21 от _ШоШи_

# 253
Един час - 70 лв.
Час и половина - 90 лв.
Заповече не знам.

# 254
Честит рожден ден на Рая и Борко!
Здраве, игри и много усмивки ви желая!
Весел празник с много изненади!

Общи условия

Активация на акаунт