Декемврийска звезда ще изгрее, за рожден ден песнички ще пеем.

• 22 318
  • 285
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Добро утро и от мен! Раичка, принтирах си страничката с парфюма и я слагам при документите за пътуването. Ще огледам по всички летища (летя през Милано) и в Брюксел и ако има, ще ти взема. Колко милилитра искаш, ако открия парфюа?

Рали, радвам се, че си обратно в цивилизацията  Wink Щом до 17-ти си тук, на следващата среща да те видим, а? Целувки на любовчето  Laughing

# 16
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
И аз нямам претенции за купона

# 17
Ето ме, и аз гласувах. За след Нова година, по-има някакъв шанс да се включим. Таткото ще е взел книжка до тогава, имаме кола на разположение, аз съм в отпуск /ако пожелая/, остава и времето да е с нас - там сме! Много искам да се видим - пазя мили спомени от срещата с Янче, нямам търпение да запозная Диля с всичките наши дечица! Между другото тя казва на Мая "Маля", защото усети, че не е Мама, обаче не е и Ма-а. hahaha Гледаме си снимките почти всяка вечер и прогресираме. Joy

# 18
  • София
Понеже имаме вече добре оформен резултат сменям анкетата с дати за януари. Гласувах с "Все ми е тая", ще се съобразя с мнозинството.
Моля, тези които нямат намерение да идват да гласуват с последната опция или изобщо да не гласуват за да не стане объркване  bowuu

Имам няколко предложения за партито, но ще ви ги кажа утре, тъй като ми липсват 1-2 парчета от пъзела.

Последна редакция: чт, 23 ное 2006, 21:10 от Yanche

# 19
  • софия
Гласувах с "Все ми е тая" за който и да е ден от януари.Този път обещавам ,че ще дойда с 1-2 деца Laughing

# 20
Добър вечер, гласувах за 6-и януяри, макар да мислех за Все ми е тая, но ако на всички ни е все тая, но все пак е добре да получим и конкретна дата като отговор, че да не ги премисляме всичките подред, а и се светнах, че и аз ще съм на работа след 2-и, макар за следобедите като цяло да нямам проблеми... а и може би все пак и за мамите от други градове събота би било по-лесно, ама пък за Ванеса и Марк дали няма да стане много натоварена програмата с РД на 7-и?
такива ми ти чуденки, но във всеки случай 2-и ми се струва рано, т.е. сигурно ще има и много задръствания заради прибиращи се от празниците...
и чакаме пъзела с предложения на Янче!
лека нощ!

# 21
И аз гласувах с предпоследната опция, но предпочитам да е на 2-ри именно заради рождения ден на Марк и Ванеса.

В събота от 11 часа в клуб Приказка без край /ул. Голаш 14/ ще има Куклено шоу Зайчета.
Цената е 3 лева. Театъра е половин час, следващия половин час ще пуснат децата да играят в залата.
Зависи все пак от времето, но мисля да отидем.

Чух по Нова, че зимата отново се отлагала - затопляне и слънце прогнозират. Дано!  Grinning

Я ми кажете какво означава да ти трепери дясното око? Не отдолу, а горе клепача. Онази вечер във фитнеса направо ме побърка. Че съм изфирясала тотално - знам, нещо по-различно, ако може  Mr. Green

Покрай организационните въпроси никой нищо друго не пише и ми е скучно  Crossing Arms

Някой да е сънувал нещо интересно?

# 22
Нели за окото трябва да си знаеш сама - в смисъл - на всеки е различно. На мен като ми "играе " дясното - винагинещо много неприятно ми се случа - това съм си го доказала на мен си с годините, а като ми играе лявото - винаги хубави неща. На майка ми пък обратното - така че - знам ли. Може пък и да са някви настройки - позитивни и негативни и да нямат нищо общос ограенето на окото.

# 23
Добро утро!
Ние все още се възстановяваме от болестите. ooooh!Иначе следя с интерес темата за коледния купон.Доста мисля,но все трудности излизат.С това например какво ще е времето.Ако има сняг ще стане доста трудно.Другия проблем е къде ще спим newsm78И такива мити работи си разсъждавам.Иначе много искам да дойдем.Аз съм за 6 януари защото просто през седмицата съвсем няма начин да е свободен нашия тати Thinking

# 24
  • София

Я ми кажете какво означава да ти трепери дясното око? Не отдолу, а горе клепача. Онази вечер във фитнеса направо ме побърка. Че съм изфирясала тотално - знам, нещо по-различно, ако може  Mr. Green

Най-вероятно ще се заиграеш с някой дясно ориентиран Simple Smile

Аз гласувах за 6-ти, макар че не съм много сигурна, защото май ще си вземем отпуска (така и така яслата почива до 8-ми) и ще скокнем малко на ски. Но ще видим, още не е сигурно.

# 25
Смайли, бързам да ти кажа, че да ти играе дясното око е много хубаво! Peace "Предприетото ще се сбъдне" - буквално ти цитирам по памет от един т.нар. "трепетник". При мен абсолютно винаги така става. А виж, като играе лявото означава, че силно ще се ядосаш, но бързо ще ти мине. Това няма за какво да обяснявам, че ми се сбъдва и без да ми играе лявото око Mr. Green
Аз отивам да гласувам за 6-ти. Ще тръгнем още предходния ден - тъкмо ще отърва именния ден на свекървата Mr. Green - нали на 5-ти беше Ивановден?

# 26
  • София
Язък, Люси, не се отърваваш, Ивановден е на 7-ми  Grinning

Аз също гласувам за 6-ти, малко ще ми дойде нагорно на мен, но Ванеса ще се справи. За разлика от мен, тя има бурен социален живот  Laughing

Смайли, аз съм за театрото, ама ако е слънчево, както предвиждат, май на парк ще я заведа, че се подлуди детето все в затворени помещения да я влача (с цел да си пия капучиното, както вече всички знаят, благодарение на теб  Twisted Evil).
А окото ти играе, в тон с общата ти шавливост  Mr. Green Издайнически признак, един вид  Mr. Green Гледай Румен да не го ковне  Mr. Green

# 27
  • Sofia
Люси,Иванов ден е на 7-ми  Wink
Аз нямам предпочитания за дата,където се съберат най-много гласове ,бройте ме и мен.Вчера бяхме при Чамурлийска.И на нас ни даде да пиеме тази бахова ябълка,явно й е запазена марка.
На коледния купон за деца ще ходите ли?
Смайли,и аз знам,че е на хубаво да ти играе дясното око.А иначе нищо не съм сънувала,спала съм непробудно.Снощи за пръв път от много време,може би от морето насам Вики е спала непробудно в нейното си креватче.Чак сутринта се стреснах и изплаших за това дете. Mr. Green

# 28
Пак ме разсмяхте с глас!!! ЕЕееееххх...
Благодаря, Люси, за професионалното изказване. Вервам ти!

Елексирче, ако дясноориентиран означава СИН, т.е. от Левски, значи няма да е с Румен, защото той е червен до мозъка на костите, значи ще те черпя!!!

След малко тичам към Патетата.
Филотелия, и аз ще пропусна театъра, ако е толкова хубаво, колкото казаха по новините. Ще се чуем!

Последна редакция: пт, 24 ное 2006, 09:32 от Смайли

# 29
Смайли, ти покрай трепета на окото и неясното му значение ли си смени така личната титла, че даже и местожителството? Laughing

Ангелчето, ще измислим къде да ви разквартируваме, ако успеете да дойдете за купона, сериозно! А това се отнася и до другите мами от по-далеч - кажете, ако единствено това ви спира да дойдете? Люси? Вие пък можете да останате на 6-и срещу 7-и и така пак почти пропускате Ивановден Wink

за утре и аз ще помисля за театъра / Слона при хубаво време, ама не знам още... май ще имам работа и Ежко ще си виси в кварталната почасова ясла.

Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт