Декемврийска звезда ще изгрее, за рожден ден песнички ще пеем.

• 22 316
  • 285
  •   1
Отговори
# 45
Аре стига сте се чесали с моите надписи Simple Smile))))))))))
Гледайте си децата и не се занимавайте с мен! Simple Smile))))))))))

# 46
  • София
Ми махни ги  Wink

Сегааааа.... След като вече имаме и дата за купона остава само да изясним какво ще представлява, затова внимателни четете следващите редове. Понеже обясненията са дългички, ще ги опиша в постинга, а в анкетата ще сложа някакви кратки кодови наименования.
Организираното парти с програма специална и т.н., което предлагат Партихаус (офертата, която гледахме) струва 559 лв. Като това включва само програма без никакво меню и т.н... На мен ми се струва доста голяма тази сума, затова измислих следното:
Предполагам помните заведението, в което правихме мамешката ни декемврийска среща. Една бирария на Дондуков, която е на познати на Смайли. Тя говори с тях и за 2ри и за 6ти ни обещаха, че могат да ни приемат да си направим партито там. Заведението е голямо и е разделено на 2 части, та спокойно може да се поберем в едната и да си разместим масите, както искаме. Всяка година правят елха, та ще си имаме и този тъй важен атрибут. Консумацията е свободна - всеки си поръчва каквото иска, а ако искаме може и да си поръчаме предварително да има някакви неща. Не е нужно капаро.
Дотук това е основата на всички варианти, без последния.

Вариант 1 - Дядо Коледа и Снежанка. Наемаме от Партихаус само Дядо Коледа и Снежанка (комплект) за 160 лв. Те идват, нямат специална програма - Снежанка извиква децата едно по едно при Дядо Коледа, който ги пита разни неща (предполагам колко са слушкали и папкали) и им връчва подарък. (Това ми го обясниха от там). Това трае около час и половина. Искат капаро 50%.

Вариант 2 - Само Дядо Коледа от Партихаус за 90 лв. Тогава предполагам той сам извиква децата и останалото протича, като вариант 1.

Вариант 3 - Има една много приятна клоунка Деси, която може да поканим. Тя работи с Патета и Феите по Рожденни дни. Има няколко програми, с които забавлява децата в зависимост от програмата са м/у 30 и 90 минути. Може да им направи някакъв театър, малко игри и тя да е Снежанка и да им дава подаръци. Цените са в зависимост от програмата, но е нещо м/у 50 лв. и 90 лв.

Вариант 4 - Вариант 3 + Дядо Коледа от Партихаус или ако тя има някой друг актЬор предвид 

Вариант 5 - Вариант 3 + Дядо Коледа (някой татко да се прежали)

Вариант 6 - Дядо Коледа (някой татко да се прежали)

Вариант 7 -  Никаква програма и ние им правим игри

Вариант 8 - Друго (давайте предложения) 

# 47
  • София
Аз гласувам с последната опция.
И да добавя: ако някой има по-добро предложение за заведение, нека провери какви са им условията и заетоста за датата 06.01.2007 и да каже. Просто засега имаме това, но съм отоворена и за други предложения.

# 48
Последната опция не трябваше да я има  Grinning Не може да нямаш някакви предпочитания, както и всички останали, които ще гласуват с нея.
Аз гласувах за вариант 1.

# 49
аз гласувах с втори вариант , но и пьрвият да остане сьм за.

ангелче, (Петя), тькмо вчера убеждавах мушу и те да дойдат на купона , но нали нямат кола и отказа. ако вие ще идвате , може да я убедиш да дойде с борко , ако разбира се е удобно да пьтуват с вас.   Hug 

ние утре отиваме на планина за уикенда.  много се кефя.  Laughing
 весел и готин уикенд и на вас.   Stop   Heart Eyes

# 50
Браво на организаторите!
аз ще се въздържа още от гласуване, толкова много опции, а аз така трудно взимам решения... ама и аз мисля, че е добре, който гласува с 'Друго', да го предлага направо, че иначе ще стане по-сложно.
Но: Като цяло мисля, че е добре да е все пак тематично партито - т.е. с Дядо Коледа (+ Снежанка), но мисля, че ще е весело и с наш си Дядо Коледа, Деси дори беше споменала, че Вальо би се навил, ако намерим костюм, а това вероятно е проблем за всеки татко/батко... ако сами пък им измисляме игри, а и по принцип, дори да имаме програма - дали да не помислим да занесем някакви играчки там - няколко топки, някакви буталки, колички - т.е. това, което си носим по принцип навън?

# 51
гласувах с 1-ва опция, но съм за каквото решите, стга да сме заедно Heart Eyes

# 52
И аз гласувах , но каквото решите съм съгласна. Гласувах за вариант 4, т.е. клоунката и Дяко Коледа /или някой татко да се престраши/. Ето защо: клоунките умеят много да работят с деца ,правят им игри, знаят какво харесват децата и те много йм се радват. За тази Деси не съм чувала, но сигурно е добра щом я викат по детските клубове, а Дядко Коледа за да отбележим наистина характера на събирането ни - подаръци, елха, слушали ли са децата ... така разсъждавам, но пак казвам както стане , нямам претенции. Друго зведение не се сещам, тука съм пас. Аплодисменти за организаторките ни Heart Eyes

# 53
Вариант 4 най-много ми харесва, но каквото решите вие. Браво на Янче!

Виктория днес се тръшка. Класически. На земята, с краката във въздуха. Пред Била. Умрях от срам. За първи път ми се случи такова нещо. И на всичкото отгоре, когато се опитах да я вдигна от земята, ме удари през лицето и ми счупи очилата. Хората ме гледаха като майка-съдистка. Направо ми идваше да ревна... баси бебешкия пубертет /или както се пише там тази шибана дума/!

# 54
Раичка, програмата на Деси клоунката е около час, дядо Коледа също е толкова. Няма ли много да им стане натоварена програмата на децата? Освен това Деси ще е поканена на нашия рожден ден с куклен театър най-вероятно така че ще можете да се запознаете с нея. Наистина е много готина. Тя ми е предлагала една детска приказка "Снежковците", която е с подходящ коледен сюжет. Ще я играе в началото на декември в "Патетата". Можем да ги заведем, ако искате.

За татко - коледа не съм съгласна, защото то не е само да облечеш костюма, а и да знаеш какво да кажеш. Румен ще го облека на секундата, ако Го пожелаете, ама ще наръси един куп простотии дето само на него ще са му смешни Simple Smile

Аз твърдо оставам на вариант 1.
Ако се съберат равни гласове за някоя опция, "все ми е едно" трябва да отпадне. Не разбрахте ли, че вашите гласове са важниииии!!! Simple Smile

Напомням - 11 в Приказка без край!

# 55
  • София
Промених анкетата да може да си променяме гласовете ако размислим. Аз се колебая м/у 1 и 4 и немога да преценя. Но скоро ще реша и ще си променя гласа от последната на някоя друга опция.

# 56
Добре , съгласих се с Нели, подкрепям тогава Вариант 1. Два часа си е бая за да се задържи детското внимание.

# 57
Алекс, много съжалявам, че така е започнал уикендът ви! и аз се притеснявам, когато стават подобни неща навън, а май не трябва, а и хората са те помислили вероятно по-скоро за мазохистка, отколкото за садистка, като слушам как по трамваите всички деца им се струват глезени и лоши. Mr. Green

за партито - добре, и аз ще гласувам за Вариант 1 най-вероятно, но смятам, че вариант 2 също не е лош - т.е. ако се наложи по финансови причини, да го имаме предвид. Аз бях за Дядо Коледа-татко, но като цяло съм съгласна със Смайли, а и имам чувството, че не са толкова малки да разпознаят вече собствения си татко дори в костюм (е, после ще забравят, но все пак ще е притеснително)

аз бия отбой за театъра в 11, детето е в яслата до 13, аз уж работя...

ама да споделя какво ни се случи вчера - значи ние отдавна не сме ходили на клуб, но в тази частна ясла си ходи без проблем и без плач, 1-2 седмично, пита за нея и т.н. И тръгваме вчера да потвърждаваме резервацията за РД - бяхме запазили в два съседни клуба (все още ще поддържам елемента на изненада и няма да споменавам имена, преди да пратя поканите), в които всъщност не сме го оставяли, но ни харесаха по други причини. И отиваме в този, където ще бъде партито, но за малко, защото започваще друго парти, той влезе за 2-3 минути в залата и излезе с рев по неясни причини, и какичката също вдигна рамене (засега тя не ми хареса), и остана да се пречка в кафето; а после отидохме в другия, за да откажем резервацията и за да си поиграе 1-2 часа, такава беше идеята, но той пак писна и изобщо отказа да влезе в детската зала, в кафето докопа една вафла, ама и там не искаше да стои (веднъж само погледна към играчките на монитора) и настояваше да си ходим... хем ми беше неудобно, хем се притеснихме - ами какво ще правим, ако направи такава истерия на РД? а уж знае, че там ще го празнува... дали е по-добре да не го водим дотогава, или все пак да го пробваме пак, но само там, където ще празнува, че да свикне...

да разкажете за театрото и за клуба - аз първо много исках РД в Приказка без край, но беше изцяло заето за 5-и.

Последна редакция: сб, 25 ное 2006, 11:10 от Маймунка

# 58
  • софия
Здравейте,пускам ви само идея за заведение  http://www.jimmys.bg/denica.htm-била съм на 3-4 рожденни дни там,доста е просторно,когато има деца всички други си тръгват  Laughing,има място и за театър ,правят детски менюта,има вентилация/за пушачките/.Знам,че е доста далече за повечето....И друга идея да дам за "жената театър" http://www.puk.bol.bg/. Може изобщо да не ги взимате под внимание.

# 59
Елена, разбира се, че е добре да имаме повече предложения! Аз за съжаление не успявам да отворя сайта на Джимис, но исках да питам - ти знаеш ли какви са горе-долу цените на Пук, защото на сайта май няма такава информация?

Общи условия

Активация на акаунт